benim doktorum da sol yanla sağ yanın çok aşırı farketmediğini ama sırt üstü yatmanın riskli olduğunu söyledi..yan yatarken de tamamen yan değil kızlar, 45 derece gibi bi açıyla yatmakmış esas olan..yarı yan yarı sırt üstü yani..ben artık yastık dayıyorum sırtıma,eğik yatıyorum..
hele o buruşuk gıdıgın arasına kir birikiyor çizgi oluyor yaaa Şeniz anam yerım ben o çizgileri
KIZLAR BENIM DOKTOR BEBEGIN KAFASI SOLDA DEDI ACABA KENDINE GÖREMI DEDI BANA GÖREMİİİİkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı :roflol: NE SAÇMA SORU SORDUM DİMİ EHEHEHE
gülkurusu çok geçmiş olsun canım
üzülme bişey yoktur hem hareket ediyormuş ya önemli olan o
sagolun arkadaşlarım. Akşama haberlerı yazarım. gerçekten göbek ustune yatmaktan mı olmuş bilidirim. opuyorumnanaktan
ahh bir doğsun şimdiden belıledım çemkirilcek yerlerıni. önce buruşuk koltukaltları yenecek, sonra katlanan boyun çizgileri, tombik ayakları, yumuşak ensesi.... offf canım çekti.. bi bebek sevmem lazım aş eriyorum
peki sırt üstü yatmak neden zararlı kızılar
çok fazla değil ama arada yatıyorum 5 dk falan
çok üzüldüm meslektaşım.geçmiş olsun.bebek hareket ediyosa bişi yoktur.için rahat değilse druna git ve ultrasona gir.bu arada kaç haftalıktın??
bazen konu açlıyor kusmuktan alt değiştirmeden yada bebeğin sümüğünden
diyorum yerim onun sümüğünü eşimin ifade böyle :1shok:
gerçektende iğrenmem ki onun hiç birşeyinden, bal bal
bazen konu açlıyor kusmuktan alt değiştirmeden yada bebeğin sümüğünden
diyorum yerim onun sümüğünü eşimin ifade böyle :1shok:
gerçektende iğrenmem ki onun hiç birşeyinden, bal bal
kaydirigubbakcemile3 Şeniz kız ne alemsin
HEHE YA BEN HISSEDEMYRM NERDE NE TARAFI VR RUHSUZUM BEN RUHSUZM YAAAA BUARADA ARKADASLAR BAZEN DIYOSUNZ YA BENIM BEBEK DONMUS FALAN DIYE KAFA ASAGIDA FALAN SU HAFTALRDA DOGRUSU NE BENIMKI HALA YAN YATIYOR...bilmiyorumkismile
canım 5 dk dan bişey olmaz ama dolaşımını etkiliyor ve bebeğe giden damarlardaki akışı yavaşlatıyor diye biliyorum, bide en bilineni basur
:) walla benimde canım çekti :) Akşam babasıyla oturuken sanki yanımızda gibi seviyor almış eline bir metre ne kadar oldu ne kadar olacak onu hesaplıyoruz :) doğsade sevsek şu yaramazları :)
rahim giderek büyüdüğü için o pozisyonda aort damarına baskı yapıyor ve annenin tansiyonunu vs. etkiliyo (hatta bayılmamıza bile yol açabilirmiş) bebek de yetersiz besleniyo..tabi böyle kısa süreli yatışlarda bişey olmaz..rahatlamak için ben de yatıyorum bazen..hem zaten ultrasonda da öyle yatmıyo muyuz..peki sırt üstü yatmak neden zararlı kızılar
çok fazla değil ama arada yatıyorum 5 dk falan
45 derecelık açı derken.Şimdi tam solumuz 90 derece ya dık yanı hafıf sırtımıza doğrumu yoksa onumuze doğrumu anlamadım hafıf sırta doğru olunca 135 derece olmuyomu.ama hafıf sol one doğru 45 derece yapıyo sanırım ben anlamadım ya bu yatışı doktora sorayım en iisi şu yatış şeklınıkaydirigubbakcemile3
BIZDEDE TAM TERSİ EŞİM BU ŞEKILDE YEMDN İÇMEDEN BAHSEDIYOR :roflol:
kaydirigubbakcemile3 Şeniz kız ne alemsin
HEHE YA BEN HISSEDEMYRM NERDE NE TARAFI VR RUHSUZUM BEN RUHSUZM YAAAA BUARADA ARKADASLAR BAZEN DIYOSUNZ YA BENIM BEBEK DONMUS FALAN DIYE KAFA ASAGIDA FALAN SU HAFTALRDA DOGRUSU NE BENIMKI HALA YAN YATIYOR...bilmiyorumkismile
benimkide yan yatıyooooo
rahim giderek büyüdüğü için o pozisyonda aort damarına baskı yapıyor ve annenin tansiyonunu vs. etkiliyo (hatta bayılmamıza bile yol açabilirmiş) bebek de yetersiz besleniyo..tabi böyle kısa süreli yatışlarda bişey olmaz..rahatlamak için ben de yatıyorum bazen..hem zaten ultrasonda da öyle yatmıyo muyuz..
sırtına doğru canım:))
anaamm insan nasıl ayarlar kız 45 derece falan akannehirbenim doktorum da sol yanla sağ yanın çok aşırı farketmediğini ama sırt üstü yatmanın riskli olduğunu söyledi..yan yatarken de tamamen yan değil kızlar, 45 derece gibi bi açıyla yatmakmış esas olan..yarı yan yarı sırt üstü yani..ben artık yastık dayıyorum sırtıma,eğik yatıyorum..
24 haftalıgım canım. şimdı netten araştırdım idrar yollarının enfekte olmasından da olabılırmış.gebelıklerde kuçuk lekelenmeler normalmış.ama aksam gıdıcem. sagolsun kızım hareket halınde moral verıyor annecıne.
iyi canım allah iyilik versin.bende 22+1 haftalığım.8-5 çalışıyorum.grip oldum ve ilaç alamadığım için geçmiyor
anaamm insan nasıl ayarlar kız 45 derece falan akannehir
ben de valla hep yan yatmaya çalışıyorum ama son günlerde uyandıgımda kendimi hep sırtüstü buluyorum.. eyvahedigeldismile
kızlar ben aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum,
başta doğum olmak üzere hamilelikte bir çok faydası varmış
24 haftalıgım canım. şimdı netten araştırdım idrar yollarının enfekte olmasından da olabılırmış.gebelıklerde kuçuk lekelenmeler normalmış.ama aksam gıdıcem. sagolsun kızım hareket halınde moral verıyor annecıne.
iyi canım allah iyilik versin.bende 22+1 haftalığım.8-5 çalışıyorum.grip oldum ve ilaç alamadığım için geçmiyor
geçmiş olsun canım. dinlenebılsen geçer aslında. çocukta yaparım kariyerde dıye hava atıyorduk erkeklere ama zormuş valla. bol portakal kıvı zencefıl falan tuketmeye çalış canım kaydirigubbakcemile5
kızlar ben aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum,
başta doğum olmak üzere hamilelikte bir çok faydası varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?