2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

45 derecelık açı derken.Şimdi tam solumuz 90 derece ya dık yanı hafıf sırtımıza doğrumu yoksa onumuze doğrumu anlamadım hafıf sırta doğru olunca 135 derece olmuyomu.ama hafıf sol one doğru 45 derece yapıyo sanırım ben anlamadım ya bu yatışı doktora sorayım en iisi şu yatış şeklınıkaydirigubbakcemile3

hele o buruşuk gıdıgın arasına kir birikiyor çizgi oluyor yaaa Şeniz anam yerım ben o çizgileri

bazen konu açlıyor kusmuktan alt değiştirmeden yada bebeğin sümüğünden
diyorum yerim onun sümüğünü eşimin ifade böyle :1shok:
gerçektende iğrenmem ki onun hiç birşeyinden, bal bal

KIZLAR BENIM DOKTOR BEBEGIN KAFASI SOLDA DEDI ACABA KENDINE GÖREMI DEDI BANA GÖREMİİİİkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı :roflol: NE SAÇMA SORU SORDUM DİMİ EHEHEHE

kaydirigubbakcemile3 Şeniz kız ne alemsin

gülkurusu çok geçmiş olsun canım
üzülme bişey yoktur hem hareket ediyormuş ya önemli olan o

sagol canım. kıpır kıpır olması beni rahatlattı, şimdı daha iyiyim. zemuszemus

:) walla benimde canım çekti :) Akşam babasıyla oturuken sanki yanımızda gibi seviyor almış eline bir metre ne kadar oldu ne kadar olacak onu hesaplıyoruz :) doğsade sevsek şu yaramazları :)

peki sırt üstü yatmak neden zararlı kızılar

çok fazla değil ama arada yatıyorum 5 dk falan

canım 5 dk dan bişey olmaz ama dolaşımını etkiliyor ve bebeğe giden damarlardaki akışı yavaşlatıyor diye biliyorum, bide en bilineni basur

çok üzüldüm meslektaşım.geçmiş olsun.bebek hareket ediyosa bişi yoktur.için rahat değilse druna git ve ultrasona gir.bu arada kaç haftalıktın??

24 haftalıgım canım. şimdı netten araştırdım idrar yollarının enfekte olmasından da olabılırmış.gebelıklerde kuçuk lekelenmeler normalmış.ama aksam gıdıcem. sagolsun kızım hareket halınde moral verıyor annecıne.

ben de tıksınmem, can o, canım benim.

BIZDEDE TAM TERSİ EŞİM BU ŞEKILDE YEMDN İÇMEDEN BAHSEDIYOR :roflol:

peki sırt üstü yatmak neden zararlı kızılar

çok fazla değil ama arada yatıyorum 5 dk falan
rahim giderek büyüdüğü için o pozisyonda aort damarına baskı yapıyor ve annenin tansiyonunu vs. etkiliyo (hatta bayılmamıza bile yol açabilirmiş) bebek de yetersiz besleniyo..tabi böyle kısa süreli yatışlarda bişey olmaz..rahatlamak için ben de yatıyorum bazen..hem zaten ultrasonda da öyle yatmıyo muyuz..

sırtına doğru canım:))

evet ultrasondada yatıyoruz öyle hatta ayrıntılıda yarım saati geçmişti bizim öyle yattık

anaamm insan nasıl ayarlar kız 45 derece falan akannehir
ben de valla hep yan yatmaya çalışıyorum ama son günlerde uyandıgımda kendimi hep sırtüstü buluyorum.. eyvahedigeldismile

kızlar ben aklıma geldikçe kegel egzersizi yapıyorum,
başta doğum olmak üzere hamilelikte bir çok faydası varmış

anaamm insan nasıl ayarlar kız 45 derece falan akannehir
ben de valla hep yan yatmaya çalışıyorum ama son günlerde uyandıgımda kendimi hep sırtüstü buluyorum.. eyvahedigeldismile

iletki gönye bişiler bulcan artık :roflol:

kızlar ben yemege gıdıyorum hepınızı koca titreşimli göbeklerınızden öpuyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…