2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyom..
kadınlar kulübündeki mesaimi bugün de bitirdim çok şükür sempatiksalakcinni
sağlıcakla kalın..

bencede mexelina birimizin listesinden bak pınara ancak öyle bulursun
bu arada ne dansına gittin sen bakem. bende 2 sene önce halk oyunlarına gitmiştim. bu sene de başlayacaktım ki hamile kaldım

bu arada ne dansına gittin sen bakem. bende 2 sene önce halk oyunlarına gitmiştim. bu sene de başlayacaktım ki hamile kaldım

HEHEHEHE Bİ DÖNEM BENDE HALK OYUNLARI HOCALIGI YAPMISTIM HEHEHE NE GUNELRDI BEEEEEEEEEE SONRA KOCİŞ KISKANLIK YAPTI BIRKTIRDI KARIYERIMIN DORUK NOKTASINDAAAsempatiksalakcinni:roflol:

ben şişko halimle beni annemlerin yazlıktaki arkadaşlarım görmesin istiyorum bilmiyorumkismile
acaba mannak mıyım bilmiyorumkismile
teyzemlerle kaynanamların yazlık yanyana.. belki oraya giderim
annemi de alır teyzeme getiririz bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinni

Aaaa takma onları, bebişi mahrum etme deniz zevkinden

HEHEHEHE Bİ DÖNEM BENDE HALK OYUNLARI HOCALIGI YAPMISTIM HEHEHE NE GUNELRDI BEEEEEEEEEE SONRA KOCİŞ KISKANLIK YAPTI BIRKTIRDI KARIYERIMIN DORUK NOKTASINDAAAsempatiksalakcinni:roflol:

hehe onda kıskanacak ne var ne güzel hobi işte.
gel hep beraber kk ateşi diye grup kuralım. bakarsın ünlü oluruz

bende 2006 da aytunç bentürk dans akademisinde latin dansı öğrenmiştim daha doğrusu öğrenmeye çalışmıştım :D sonra ara verim evlenince de bir daha gitmdim zaten ama sürekli en azından izleme gel diyorlar kocacımı kandırırsam gidecem bir gün:D

:) bende arıyorum tarıyorum bulamıyorum bende mi var bir tuhaflık bugün dedim :D

hehe onda kıskanacak ne var ne güzel hobi işte.
gel hep beraber kk ateşi diye grup kuralım. bakarsın ünlü oluruz

HEHHEHEEH KOCAMI TANIMADIGNIZ ICIN TABEE HEHEH
BEN ÖLE BASKA BİRİNİN ELINDEN TUTCAM HAYDA HOPPAAA ZIPLICM OYNUCMM COK KISKANCC COOKK OMRUMU YEDI BENMMM OMRUMUUUUUUUU:)AMA ONUN ICIN HOCALIGI BIRAKTIMMM AŞK BU OLSA GEREK opuyorumnanaktan
AMA GRUBU KURABBILIRZ NASILSA KKDA ERKEK YOK PUHAHAHAsempatiksalakcinni

bende 2006 da aytunç bentürk dans akademisinde latin dansı öğrenmiştim daha doğrusu öğrenmeye çalışmıştım :D sonra ara verim evlenince de bir daha gitmdim zaten ama sürekli en azından izleme gel diyorlar kocacımı kandırırsam gidecem bir gün:D

kozyatağında kasdav var bende oraya gittim.kadıköy belediyesinin yeri. hem her çeşit dans vardı hemde fiyatı çok uygundu. gitmek ieteyenlere tavsiye ederim. zaten oradaki salsa hocası da aytunç un öğrencisiydi. adı da özgeydi sanırım belki tanırsın

kızlar bu sayfanın en başında kimin nesi olacağı , kızmı erkekmi diye liste vardı, ben göremedim acaba kaldırıldımı?

Back
X