- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #56.441
sana küsmüş küsmüş sen çıkınca o gircekmişşş öle dedi banabilmiyorumkismile
HEHEHE KIYAMAZ O BANAAAAAAA KUSMEZZZ BENSIZ YAPAMZZZ KANKIM O BENM:d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana küsmüş küsmüş sen çıkınca o gircekmişşş öle dedi banabilmiyorumkismile
kozyatağında kasdav var bende oraya gittim.kadıköy belediyesinin yeri. hem her çeşit dans vardı hemde fiyatı çok uygundu. gitmek ieteyenlere tavsiye ederim. zaten oradaki salsa hocası da aytunç un öğrencisiydi. adı da özgeydi sanırım belki tanırsın
HEHEHE KIYAMAZ O BANAAAAAAA KUSMEZZZ BENSIZ YAPAMZZZ KANKIM O BENM:d
kızlar ya akşam eşimle etsnin sayfasına bakıyoduk güzel tatil indirimleri var uçak biletleri de çok ucuz şimdi alırsam eylül için planladık ama tereddütlüyüm hazitan sonu doğucak bebişim allahtan bi mani olmazsa 2.5 aylık olucak o zamanda gidersek sizce çokmu küçük olur 2.5 aylık bebekle nasıl olur bilmiyorum ki ? ben diyorum en azından mama derdi yok meyva derdi yok karnı acıktımmı emziricem o kadar diye ama ne yapsak ki?
Aranızda böyle bi planı olan varmı ?
işte benim o sempatiksalakcinnikozyatağında kasdav var bende oraya gittim.kadıköy belediyesinin yeri. hem her çeşit dans vardı hemde fiyatı çok uygundu. gitmek ieteyenlere tavsiye ederim. zaten oradaki salsa hocası da aytunç un öğrencisiydi. adı da özgeydi sanırım belki tanırsın
benimde ortimmmmmmmm işler yapıyosss onunla hatırlasanaaaaaaaaaaaaaalmaz:
doğru canım listede bir bozukluk oldu güncelleme yapılamadıkızlar bu sayfanın en başında kimin nesi olacağı , kızmı erkekmi diye liste vardı, ben göremedim acaba kaldırıldımı?
kızlar bu sayfanın en başında kimin nesi olacağı , kızmı erkekmi diye liste vardı, ben göremedim acaba kaldırıldımı?
işte benim o sempatiksalakcinni
liste bozuldu canım. düzeltmeye çalışıyorlar
hep uklanın yüzünden oldu -tatlicadiarzu-
hee aynı sana benziyordu zaten. siyah saçlı yeşil gözlü delikafadulden
hee aynı sana benziyordu zaten. siyah saçlı yeşil gözlü delikafadulden
evet evet işte benim evlenmeden önceki halim o sempatiksalakcinni
evet bozdu bu adamı çok tüketmek beni sempatiksalakcinnievlenince genetiğin mi bozuldu GDO lu mu oldun yoksa-tatlicadiarzu-
özge su 2010 mail grubuna yolladığın bebekler var ya onu benim sende olan iş mailim var ya ona da atabilir misin ben fw ledim ama gmailden atılınca bozuldu gelmedi fotolar anlamadım bişey..mümkünse canım acan kod adım mailimin bası yani
kızlar bu sayfanın en başında kimin nesi olacağı , kızmı erkekmi diye liste vardı, ben göremedim acaba kaldırıldımı?
ayy 2 saattir listeyle uğraştım olmuyooo olmıyoo neyseeekocamın asla yapmayacağı bir şey :roflol:
büyük hediye neydi kızz aklinialirimsmile
ayy 2 saattir listeyle uğraştım olmuyooo olmıyoo neyseee
Ben de daha önceden mail adresi açmıştım kızıma dün benim koçiş göndermiş
daha yeni okudum............
CANIM KIZIM, CANIM BEBEĞİM
SENİ ÇOK SEVİYORUM, SEVİYORUZZZZZZZZ
SANA ÇOK GÜZEL CİCİLER, EŞYALAR ALIYORUZ, ALACAĞIZZZZZZZ
MELEK YÜZLÜM KOCAMAN ÖPTÜMMMMMMMM
kaydirigubbakcemile3
aferin onaa delikafaduldenayy 2 saattir listeyle uğraştım olmuyooo olmıyoo neyseee
SANA ÇOK GÜZEL CİCİLER, EŞYALAR ALIYORUZ, ALACAĞIZZZZZZZ
MELEK YÜZLÜM KOCAMAN ÖPTÜMMMMMMMM
kaydirigubbakcemile3
ayy 2 saattir listeyle uğraştım olmuyooo olmıyoo neyseee