2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuffiii hihoyyyt
bize de kısmet olsun çabucak inşallah

sahiden kaçıncı haftadan itibaren giriliyordu 3. trimester a yaa...
aa benim ticker da yazıyodu kız dur bakıyım sempatiksalakcinni

ben 3. trimester e vakitsiz girdim sanırım. geceleri uyuyamıyorum artık. küçük hanım da rahatsız oluyor. sürekli uyandırıyor beni

Gunaydın kızlar hepinize.Cleo gecmiş olsun.Bıran önce iyleşir annesı ınş.

ben 3. trimester e vakitsiz girdim sanırım. geceleri uyuyamıyorum artık. küçük hanım da rahatsız oluyor. sürekli uyandırıyor beni
hadi yaa..
benimki hiç uyandırmıyor gece falan
uyuyor sanırım.. aman aman uyusun.. nasıl uyandırıyor seninki archi?
tekmeliyor mu?
ben de geceleri çok uyanmaya başladım ama
kedi ayak ucumda uyuyor ya, onu rahatsız etmemek için uyanıyorum gibi geliyor.. sempatiksalakcinni
ben de böyle manyakım işte
şimdi ona üzüldüm ya traş oldu diye
bi dediğini iki etmiyom sempatiksalakcinni

ani hareketle olmuş olabilir geçer birazdan . bazen bende de oluyor sanki oradan birşey kopuyor gibi acıyor.

ewet sanırım ani hareketten oldu inşallah geçer çabuk ay hareketlerimizede çok dikkat etmek gerekiyo ya bazen dalıyorum işte böyle benneyaptımki

ya kızlar bende gecelerı uyuyamyrm artık saga donsem yok sola donsem yok yuzustu yatyr bulyrm kendımı hep bıde donerken hertarafım agrıyr sabah kalktıgmdada dayak yemıs gıbı oluyorum ofyaaaa

ben herhalde karnıma doğru yatıyorum benim kız rahatsız oluyor tekmeliyor.sağıma dönüyorum yatamıyorum. soluma dönüyorum kızım dövüyor.
yüzüstü de yatamıyorum . sabaha kadar pozisyon beğeniyorum kendime.

senin kedi iyi yatıyor ayak ucunda biz odaya bile almıyoruz. uyurken ısırıyor bizi manyak kafaklava:

ya kızlar bende gecelerı uyuyamyrm artık saga donsem yok sola donsem yok yuzustu yatyr bulyrm kendımı hep bıde donerken hertarafım agrıyr sabah kalktıgmdada dayak yemıs gıbı oluyorum ofyaaaa

aynen bende valla sırt üstü yatsam sol tarafım ağrıyo hep böbreklerimin üstü sola yatsam sırtım ağrıyo yaslanamadığı için bi yere bu gidişimde diycem ya doktora hep sol tarafta aynı yer böbreğimin üstü ağrıyo bişeymi var diye tahlil istiycem ben

ben de hep sırt üstü buluyorum kendimi eyvahedigeldismile

Geçmiş olsun cleo, inşallah kısa zamanda toparlanır annecin...

Günaydın kızlar
geçmişe bi bakıp geliyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…