annem eminönünde görmüş o alacak sanırım. fiyatını bilmiyorum ama bazı sitelerde malzemeleri satılıyor. sen yapsan en fazla 100 TL ye mal edersin
kız valla sorma
bizim kedi de bebek gibi uysal oldugu için, bebek bakar gibi bakıyom ona da.. eğitim alıyom üstünde sempatiksalakcinni
kız 3 tl çok naaptın sen..
nette bile daha ucuzları var.
eminönünde bakacam ben, uygunmuş oralarda.
ben şöyle 60-70 tane falan yaptırmayı düşünüyorum. öle hastaneye gelen yakınlara fln vermek için. geri kalanlar içnde normal bebek çikolatası yaptırcam.
archi senin şu manyak kediyi getire bizim köpeğin yanına da
verisn bizimki onun ağzının payını
dün akşam da bizim köpek oğlanın elini ısırdı
ama suç benim oğlanda hayvana et verdik eti önünden almaya çalıştı oda elini tutunca
bizimki panikle elini hızla çekti diş olduğu gibi sıyırdı avucunun içini
çok pahalıya eminönünden alıcam ben orda daha uygunşakkıdıBebek anasından önce kedi anası oldun özgee? :roflol:
Kızlar bebek şekerini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz? Ben etrafta araştırdığımda en ucuz 3 TL'ye gördüm. 100 tane alınsa 300 TL. Biraz fazla değil mi şeker için?:uhm:
bahçeye salınca kaşmayacak mı o manyak..
adresi ver hemen getiriyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bizde bahçeye salacağız artık üzümü. evde durmuyor hepimizi ısırmaya başladı. kısırlaştırdığımız halde dışarıda gözü.
evde zarar vermedik eşya bırakmadı koltuklarım paraçparça, hergün evde kavga var o yüzden.
oğluna da geçmiş olsun canım. köpekler kediler gibi saldırgan olmaz ama seninkisi de yemeğini almış hayvan ne yapsın aklinialirimsmile
bence de
valla bana da öle geliyo
hatta ben mayıs annesi bile olabilirim sanki :bbo::bbo::bbo::bbo:
valla bana da öle geliyo
hatta ben mayıs annesi bile olabilirim sanki :bbo::bbo::bbo::bbo:
yok böle normal kutu içinde çikolata yani..Kız bebek çikolatası ile bebek şekeri farkı ne ki? Benim gördüklerim hepsinin içinde çikolata vardı.
bahçeye salınca kaşmayacak mı o manyak..
ay neden öyle o hayvancağız yaa
[/COLOR][/B]
adresi ver hemen getiriyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bizde bahçeye salacağız artık üzümü. evde durmuyor hepimizi ısırmaya başladı. kısırlaştırdığımız halde dışarıda gözü.
evde zarar vermedik eşya bırakmadı koltuklarım paraçparça, hergün evde kavga var o yüzden.
oğluna da geçmiş olsun canım. köpekler kediler gibi saldırgan olmaz ama seninkisi de yemeğini almış hayvan ne yapsın aklinialirimsmile
çok pahalıya eminönünden alıcam ben orda daha uygunşakkıdı
bence de valla..kaçarsa kaçsın ne yapayım artık çığrından çıktı.
bence benim kedi şizofren ondan dengesiz.
Eminönüdeki havuzlu handa mı yoksa şeker satılan başka bi yer var mı?
yok böle normal kutu içinde çikolata yani..
paketini üstünde bebek resmi fln olur kandırırız sempatiksalakcinni
anladım canım.sanada çok kolay gelsin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.cinsiyeti neydi bebişin? en son ne zaman gittin doktora bilmiyorum ama ağırlığı felan ne kadar oldu bebişin? doğumiznini ne zaman almayı düşünüyorsun? ayy çokmu soru sordum opuyorumnanaktan
inş cnm .bebişim kız benim dr konusu biraz karışık nerdeyse haftada bir dr a gidiyorum en son dün gittim resim çektirdim yine bundan sonra çok sık gitmeme gerek kalmayacak sanırım inan ağırlığını bilmiyorum cnm hep unutuyorum onu sormayı doğum iznine bi sorun olmazsa eğer doğumdan 3 hafta önce çıkcam doğum sonu kullancam iznimi çünkü şimdi hamile olduğum için gündüzleri rahat biyerde çalışıyorum gece nöbetleride şubat ayı son oda bitiyo onun için çalışabilirim şartlar böyle olursa :ecrin_bebek:
dunurum sanada hayırlı kandıller nasılsın bakalımm gelınım nasıl?
Hande iyi canım, benimde sabahtan beri sol bacağım kasılıyo ağrıyo
deli olcam magnesyumda bitmişti şimdi şöförü bkliyorum gelsinde
eczaneden aldırayım diye... ayy ne rahatsız edici bi ağrı bu yaaa
sen nasılsınsın?? oğluş nasıl??
cnm burdakı bebek kapı suslerıde guzele benzıyr yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?