hadi yaa..
benimki hiç uyandırmıyor gece falan
uyuyor sanırım.. aman aman uyusun.. nasıl uyandırıyor seninki archi?
tekmeliyor mu?
ben de geceleri çok uyanmaya başladım ama
kedi ayak ucumda uyuyor ya, onu rahatsız etmemek için uyanıyorum gibi geliyor.. sempatiksalakcinni
ben de böyle manyakım işte
şimdi ona üzüldüm ya traş oldu diye
bi dediğini iki etmiyom sempatiksalakcinni
aynen bende valla sırt üstü yatsam sol tarafım ağrıyo hep böbreklerimin üstü sola yatsam sırtım ağrıyo yaslanamadığı için bi yere bu gidişimde diycem ya doktora hep sol tarafta aynı yer böbreğimin üstü ağrıyo bişeymi var diye tahlil istiycem ben
ben de hep sırt üstü buluyorum kendimi eyvahedigeldismile
bizimki koyuyor kafayı sabaha kadar uyuyor valla.. ısırma tırmalama gibi alışkanlıkları da olmadığı için rahatız.
ben herhalde karnıma doğru yatıyorum benim kız rahatsız oluyor tekmeliyor.sağıma dönüyorum yatamıyorum. soluma dönüyorum kızım dövüyor.
yüzüstü de yatamıyorum . sabaha kadar pozisyon beğeniyorum kendime.
senin kedi iyi yatıyor ayak ucunda biz odaya bile almıyoruz. uyurken ısırıyor bizi manyak kafaklava:
Ve bugün esmer ben cleo ve dae çift haneli rakamlara düştükkkkkkkkk hadi hayırlısı olsun Allah hepimize bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bende memnum oldum canım hoşgeldin aramızaesmer 80 merhaba sizinle dün tanışmadık.ben dün katıldım aranıza.benimde ikinci bebişim.memnun oldum
sen iyisin yine ben 8_5 in üzerine haftada 2 tane 24 saat nöbet tutuyorum ve ayda 2 hafta sonumda 24 saatlik nöbetlere ayrılıyo.mesela daha dün çıktım 24 saat nöbetten. cuma günü sabah 8 de gelip cumartesi sabah 8 de çıkcam hastaneden ve pazar yine sabah 8 de gelip pazartesi sabah 8 de çıkcam bunun dışındaki günlerdede yine 8_5 mesaim var yani sen yinede haline şükret
anladım canım.sanada çok kolay gelsin.sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.cinsiyeti neydi bebişin? en son ne zaman gittin doktora bilmiyorum ama ağırlığı felan ne kadar oldu bebişin? doğumiznini ne zaman almayı düşünüyorsun? ayy çokmu soru sordum opuyorumnanaktan
bende en rahat sırtüstü yatıyorum ya neden tehlikeli diyolar sırt üstü yatmaya anlamadım
Bebek anasından önce kedi anası oldun özgee? :roflol:
Kızlar bebek şekerini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz? Ben etrafta araştırdığımda en ucuz 3 TL'ye gördüm. 100 tane alınsa 300 TL. Biraz fazla değil mi şeker için?:uhm:
kız valla sormaBebek anasından önce kedi anası oldun özgee? :roflol:
Kızlar bebek şekerini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz? Ben etrafta araştırdığımda en ucuz 3 TL'ye gördüm. 100 tane alınsa 300 TL. Biraz fazla değil mi şeker için?:uhm:
offyaa sımdıden böleyız son ayda napcaz acabaaaaaaaaaaaaa acayıp sersem uyanyrm bıde kcoaam sınrden sabah sabah patlıyrmmm pek bı mazlum ayrıldık sabah onlaaaa sırf bu agrılar yuzunden
bizimki koyuyor kafayı sabaha kadar uyuyor valla.. ısırma tırmalama gibi alışkanlıkları da olmadığı için rahatız.
sonra sabah ben kalkınca kalkıyor sempatiksalakcinni
kalkınca da ilk işi, yatak başının üzerine çıkıp, orada duran telefonlarımızı ve çalar saati kocamın kafasına atmak oluyor..
bizimkide uyanıyor sinirleniyor fln böle bağrış çağrış uyanıyoz her sabah sempatiksalakcinni
Saol canımmmm,
Herkese hayırlı kandillerr
Bebek anasından önce kedi anası oldun özgee? :roflol:
ben de hep sırt üstü buluyorum kendimi eyvahedigeldismile
bana nedense tek haneleri görmeden, şöle zamanında 2-3 hafta önce doğuracam gibi geliyor bilmiyorumkismile
inşallah canım zaman daraldıkça heyecanda artıyor
inşallah tek haneli rakamlarıda görürüz
bende memnum oldum canım hoşgeldin aramıza
Sinirini kocişden çıkarma kız yazık adama
Benim midemi zorluyo güneş bu bebek yaaaa
Ufffffffff
Sanki midem yukarı çıkıyo, sırtımda kaburgalarım birbirine giriyo sankimmm :çok üzgünüm:
archi senin şu manyak kediyi getire bizim köpeğin yanına da
verisn bizimki onun ağzının payını
dün akşam da bizim köpek oğlanın elini ısırdı
ama suç benim oğlanda hayvana et verdik eti önünden almaya çalıştı oda elini tutunca
bizimki panikle elini hızla çekti diş olduğu gibi sıyırdı avucunun içini
bana nedense tek haneleri görmeden, şöle zamanında 2-3 hafta önce doğuracam gibi geliyor bilmiyorumkismile
Bende sırt üstü buluyorum doktora sordum dikkat et ama problem olmaz dedi bu sıksık uyanmalarımız sanırım bundan kaynaklanıyor acaba nasıl yatıyoruz diye tedirgin yatıyoruz farkında olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?