2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebek anasından önce kedi anası oldun özgee? :roflol:

Kızlar bebek şekerini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz? Ben etrafta araştırdığımda en ucuz 3 TL'ye gördüm. 100 tane alınsa 300 TL. Biraz fazla değil mi şeker için?:uhm:

ben de hep sırt üstü buluyorum kendimi eyvahedigeldismile

offyaa sımdıden böleyız son ayda napcaz acabaaaaaaaaaaaaa acayıp sersem uyanyrm bıde kcoaam sınrden sabah sabah patlıyrmmm pek bı mazlum ayrıldık sabah onlaaaa sırf bu agrılar yuzunden

bizimki koyuyor kafayı sabaha kadar uyuyor valla.. ısırma tırmalama gibi alışkanlıkları da olmadığı için rahatız.
sonra sabah ben kalkınca kalkıyor sempatiksalakcinni

kalkınca da ilk işi, yatak başının üzerine çıkıp, orada duran telefonlarımızı ve çalar saati kocamın kafasına atmak oluyor..
bizimkide uyanıyor sinirleniyor fln böle bağrış çağrış uyanıyoz her sabah sempatiksalakcinni

Ve bugün esmer ben cleo ve dae çift haneli rakamlara düştükkkkkkkkk hadi hayırlısı olsun Allah hepimize bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

inşallah canım zaman daraldıkça heyecanda artıyor
inşallah tek haneli rakamlarıda görürüz

esmer 80 merhaba sizinle dün tanışmadık.ben dün katıldım aranıza.benimde ikinci bebişim.memnun oldum
bende memnum oldum canım hoşgeldin aramıza

annem eminönünde görmüş o alacak sanırım. fiyatını bilmiyorum ama bazı sitelerde malzemeleri satılıyor. sen yapsan en fazla 100 TL ye mal edersin

kız valla sorma
bizim kedi de bebek gibi uysal oldugu için, bebek bakar gibi bakıyom ona da.. eğitim alıyom üstünde sempatiksalakcinni

kız 3 tl çok naaptın sen..
nette bile daha ucuzları var.
eminönünde bakacam ben, uygunmuş oralarda.
ben şöyle 60-70 tane falan yaptırmayı düşünüyorum. öle hastaneye gelen yakınlara fln vermek için. geri kalanlar içnde normal bebek çikolatası yaptırcam.

ewet ya çok pahalıya geliyo tanesi 3 lira felan hatta pelite sorduk geçen gittik 5 lira 6 lira nasıl olcak bende düşünüyorum

Sinirini kocişden çıkarma kız yazık adama
Benim midemi zorluyo güneş bu bebek yaaaa
Ufffffffff
Sanki midem yukarı çıkıyo, sırtımda kaburgalarım birbirine giriyo sankimmm :çok üzgünüm:
offyaa sımdıden böleyız son ayda napcaz acabaaaaaaaaaaaaa acayıp sersem uyanyrm bıde kcoaam sınrden sabah sabah patlıyrmmm pek bı mazlum ayrıldık sabah onlaaaa sırf bu agrılar yuzunden

archi senin şu manyak kediyi getire bizim köpeğin yanına da
verisn bizimki onun ağzının payını
dün akşam da bizim köpek oğlanın elini ısırdı
ama suç benim oğlanda hayvana et verdik eti önünden almaya çalıştı oda elini tutunca
bizimki panikle elini hızla çekti diş olduğu gibi sıyırdı avucunun içini

:roflol::roflol::roflol:
tahmin edebiliyorum o durumu.

Saol canımmmm,
Herkese hayırlı kandillerr

dunurum sanada hayırlı kandıller nasılsın bakalımm gelınım nasıl?

sankibiraz fazlagıbı geldı banadaa daha uygun bulabılrsn aslndaaa

ben de hep sırt üstü buluyorum kendimi eyvahedigeldismile

Bende sırt üstü buluyorum doktora sordum dikkat et ama problem olmaz dedi bu sıksık uyanmalarımız sanırım bundan kaynaklanıyor acaba nasıl yatıyoruz diye tedirgin yatıyoruz farkında olmadan

inşallah canım zaman daraldıkça heyecanda artıyor
inşallah tek haneli rakamlarıda görürüz

bende memnum oldum canım hoşgeldin aramıza
bana nedense tek haneleri görmeden, şöle zamanında 2-3 hafta önce doğuracam gibi geliyor bilmiyorumkismile

Sinirini kocişden çıkarma kız yazık adama
Benim midemi zorluyo güneş bu bebek yaaaa
Ufffffffff
Sanki midem yukarı çıkıyo, sırtımda kaburgalarım birbirine giriyo sankimmm :çok üzgünüm:

doru sekerım mıden yukarı cıkıyor bebek baskı yapıyoreeesositososito

adresi ver hemen getiriyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bizde bahçeye salacağız artık üzümü. evde durmuyor hepimizi ısırmaya başladı. kısırlaştırdığımız halde dışarıda gözü.
evde zarar vermedik eşya bırakmadı koltuklarım paraçparça, hergün evde kavga var o yüzden.
oğluna da geçmiş olsun canım. köpekler kediler gibi saldırgan olmaz ama seninkisi de yemeğini almış hayvan ne yapsın aklinialirimsmile

Bende sırt üstü buluyorum doktora sordum dikkat et ama problem olmaz dedi bu sıksık uyanmalarımız sanırım bundan kaynaklanıyor acaba nasıl yatıyoruz diye tedirgin yatıyoruz farkında olmadan

evet o da olabilir doğru söylüyorsun
düzgün yatıyormuyuz acaba diye sürekli uyanıyor olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…