2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gülkurusuuu ay kıyamam geçmiş olsun bebişkomolumunekankayizsmile

cleo geçmiş olsun şekerim
şuanda benim annemde ameliyatta dua edin gerçi büyük bişi diil ama kadın hastalıklarından
aniden karar verdi
archmaniadan haberim var çok moralim bozuldu
Allah takrarını yaşatmasın inş

mail olayına bayıldııımmm
bende yapazaaammmaklinialirimsmile

tabi adamcaazda bana cevap olarak zaten ömrümü yedin daha ne istiyon yazcak biliyombilmiyorumkismile

ukla bence cok şık.canım kızım yazısı kaç liraydı canım ve sen bunları nerden aldıntam olarak hatırlıyor musun?havuzludanmı?

canım cok gecmıs olsun

ukla bence cok şık.canım kızım yazısı kaç liraydı canım ve sen bunları nerden aldıntam olarak hatırlıyor musun?havuzludanmı?
saol tatlım,opuyorumnanaktan yazıyı 5 tl ye aldım
havuzlu han dan en alt kattan aldımm

eheh yap yap iyi oluyo..
acıklı bişiler yaz..
babacım sen ykosa beni hiç sevmiyor musun
bana hiçbirşey almıyorsun
ben yine de seni çok seviyorum fln yaz
dün gülkurusu öle yaptı aklinialirimsmile

zemuszemus

siz bu kapı süslerine şekerlere ucuzmu diyonus:ecrin_bebek:
kemeraltında en kralı 1tl

saol tatlım,opuyorumnanaktan yazıyı 5 tl ye aldım
havuzlu han dan en alt kattan aldımm

kapı süsleri varmıydı farklı model canım yoksa bu sekilde mi coğu..valla bence çok iyi almışsın.ben de alıcam canım kızım yazısından.canım kızım yazısı kardeşi olacaklar senin kızla benim kız kaydirigubbakcemile3

elh canım hoşgeldin gecmis olsun bu arada insallah güzel geçer ameliyat ve insallah mühim bişey değildir.cleo sana da gecmis olsun dicem ama gittin sanırım

ben şu leylekli olana bayıldım ya süpermiş ama nasıl olcak kurdale ile bağlanması gerekmiyomu bu kurdalesiz ama çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…