evet cnm toplam 16 hafta ama 3 ünü d. önü kullanmak zorundasınistersen 8 hftasını da kullanabilirsin d.önühenüz isim düşünmedim.ilk çocuğumda kız adı elif.şuan 5 yaşında ve dört gözle kardeşinin doğmasını bekliyor.
anladığım kadarıyla toplamı 16 hafta dimi? 3 hafta önce olursa.doğumdan sonraya 13 haftamı oluyor o zaman ? ya ben henüz 1 yıllık olduğum için pek bilgim yok.anlican ilk bebeğimde çalışmıyordum
Şennur Nikah Şekerleri
al burdan bebek şekeri ve kapı süslerine bak.. uygun fiyatlı bebek şekerleri var.
ukla da 18 tl ye eminönünden kapı süsü almış da
onunki dandiktir diye dalga geçiyom sempatiksalakcinni
kızlar altın yastığı aldınızmı ev bu kadar şeyi 1 sene sonra evin neresinde muhafaza edicem bilmem birçoğu bebişin işinede yaramicak
aman sölesensin dandikkk biz gidip züt annemşle aldık gelsin sölücem seni alsanaalsanasmile
gülkurusunun lekelenmesi oldu doktora gitti önemli bişi yok ama dinlenecek izne ayrılıyor
cleonun annesi rahatsızlanmış, hastaneye yatmış çıkmış
archmania bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm: , archinin arkadaşı hani, hastanede yatıyordu..
sonra bebeklerimiz adına açtığımız mail adreslerinden, kocalarımıza mail attık, hediye almıyorsun bana hiç babacım fln diye..
öle işte başka bişi var mı kızlar
Şennur Nikah Şekerleri
al burdan bebek şekeri ve kapı süslerine bak.. uygun fiyatlı bebek şekerleri var.
ukla da 18 tl ye eminönünden kapı süsü almış da
onunki dandiktir diye dalga geçiyom sempatiksalakcinni
ne münasabet canım:dilcikar:kızıma herşeyin en güzelini alıyorum ben alsanaalsanasmile
gülkurusuuu ay kıyamam geçmiş olsun bebişkomolumunekankayizsmile
cleo geçmiş olsun şekerim
şuanda benim annemde ameliyatta dua edin gerçi büyük bişi diil ama kadın hastalıklarından
aniden karar verdi
archmaniadan haberim var çok moralim bozuldu
allah takrarını yaşatmasın inş
mail olayına bayıldııımmm
bende yapazaaammmaklinialirimsmile
tabi adamcaazda bana cevap olarak zaten ömrümü yedin daha ne istiyon yazcak biliyombilmiyorumkismile
aklinialirimsmileohaoldumsmileaman söle
daeden mi korkcam sempatiksalakcinni
saol tatlım,opuyorumnanaktan yazıyı 5 tl ye aldımukla bence cok şık.canım kızım yazısı kaç liraydı canım ve sen bunları nerden aldıntam olarak hatırlıyor musun?havuzludanmı?
eheh yap yap iyi oluyo..
gülkurusuuu ay kıyamam geçmiş olsun bebişkomolumunekankayizsmile
cleo geçmiş olsun şekerim
şuanda benim annemde ameliyatta dua edin gerçi büyük bişi diil ama kadın hastalıklarından
aniden karar verdi
archmaniadan haberim var çok moralim bozuldu
Allah takrarını yaşatmasın inş
mail olayına bayıldııımmm
bende yapazaaammmaklinialirimsmile
tabi adamcaazda bana cevap olarak zaten ömrümü yedin daha ne istiyon yazcak biliyombilmiyorumkismile
Canım çok güzelmiş ii bulmuşsun bu fiyata
İş çıkışı 18:30 gibi migrosta olurum canım. Tamam canım yarın konuşuruz o zaman.
AAA NASIL ATLAMISIM YAAAA COK GUSEL CNM HARIKA BEBEıŞıN SAGLIKLA GIYSN BUNLRI KAPI SUSNDEEE GUSELMISSSSS
GUNAYDIN CNMMMMM OHHH DUN KOCıŞıNLEYDIN BUGUN GEL BıZE ŞıŞKO DE HIH:umursamaz:
ama amabilmiyorumkismile
evet evet sömürmem lazım sositosositoeheh yap yap iyi oluyo..
acıklı bişiler yaz..
babacım sen ykosa beni hiç sevmiyor musun
bana hiçbirşey almıyorsun
ben yine de seni çok seviyorum fln yaz
dün gülkurusu öle yaptı aklinialirimsmile
evet cnm toplam 16 hafta ama 3 ünü d. önü kullanmak zorundasınistersen 8 hftasını da kullanabilirsin d.önü
kızlar altın yastığı aldınızmı ev bu kadar şeyi 1 sene sonra evin neresinde muhafaza edicem bilmem birçoğu bebişin işinede yaramicak
teşekkürler SEVRA herşey gönlümüze göre olsun.kandiliniz mübarek olsun .ben çıkıyorum..zemuszemus
saol tatlım,opuyorumnanaktan yazıyı 5 tl ye aldım
havuzlu han dan en alt kattan aldımm
siz bu kapı süslerine şekerlere ucuzmu diyonus:ecrin_bebek:
kemeraltında en kralı 1tl
saol tatlım,opuyorumnanaktan yazıyı 5 tl ye aldım
havuzlu han dan en alt kattan aldımm
kapı süsü mü 1 tlsiz bu kapı süslerine şekerlere ucuzmu diyonus:ecrin_bebek:
kemeraltında en kralı 1tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?