2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızlar bu arada kandiliz mübarek olsun hayırlarını görün dularınız kabul olsun insallah.esim de iş görüşmesinde bugün.insallah güzel geçer kandil günü..

İnşallah ii gecer canım . bizde eşimle mevlüt kandili günü tanışmıştık inşallah sizede uğur getirir.

şişşşşşşştttttttttt gü-nay-dınnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile

Kızlar bu arada kandiliz mübarek olsun hayırlarını görün dularınız kabul olsun insallah.esim de iş görüşmesinde bugün.insallah güzel geçer kandil günü..

sağol canım. eşinin görüşmesi de hayırlıysa olsun. benim eşimde iş değiştirmek istiyor bu aralar çok dertli işinden.bakalım ne yapacağız biz de

aşımı oldum sonunda 2. si 4 hafta sonra, aşıyı yapan kadın pek şekerdi, besmele çekip aşımı yaptı biraz yandı ama hiç acımadı
ordanda kansızlık için doktora gittim boshayallersmile

mexelina
bu attığın linkteki elino şeker ve kapı süslerine bakıyorum da
güsel şeyler var fakat
internet sitelerini öyle iğrenç yapmışlar ki sırf o yuzden almıcam ordan sempatiksalakcinni

kalitesine ve büyüklüğüne göre de değişir fiyat yaa..

bu bahsettiğim fiyatlar daha önce gördüklerimin aynısı olduğundan bana ucuz geldi . bakırköyde olduğu için söyledim gidip gözünüzlede görebilirsiniz mudurnunun sokağındaymış sanırım yeri

ya nebılım ben butarz bişi gezerken gormedım bukdr degısk seyler genelde sabıt yuvarlak cıcek basıt bır tul oyuzden guzel ve uygun geldı bide hep 80-90tl den bahsedıldı buralarda

ben nerede sorsam en az 50-70 diyorlardı ondan burası bana ucuz geldi :)

şişşşşşşştttttttttt gü-nay-dınnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile

gunaydın sanadaaaaaaa şeekriimm nasılsın?

Burdakiler çok güzel, fiyatı da çok uygunmuş. Sayfayı kaydettim eminönüne gidemezsem burdan söylerim.

Canım yarın akşama beylikdüzü migrosa uğricam, orda buluşursak alabilirim. yoksa çok ters kalıyor, eşimin işyeri de hadımköyde. Bizim işyeri de çok sapa yerde kalıyor, servisle gitmezsem de çok zor oluyor. Olmazsa da artık sıkma canını.

Hayırlı kandiller herkese.

Pembik inşallah hayırlı günde eşinin iş görüşmesi de hayırlı geçer.

aşımı oldum sonunda 2. si 4 hafta sonra, aşıyı yapan kadın pek şekerdi, besmele çekip aşımı yaptı biraz yandı ama hiç acımadı
ordanda kansızlık için doktora gittim boshayallersmile
anaaamm tickerdaki resme baaakkk sempatiksalakcinni

mexelina
bu attığın linkteki elino şeker ve kapı süslerine bakıyorum da
güsel şeyler var fakat
internet sitelerini öyle iğrenç yapmışlar ki sırf o yuzden almıcam ordan sempatiksalakcinni

:) walla bende beğenmedim sitelerini ama değiştireceğiz dedi kadıncağızda sanırım farkıda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…