- Konu Sahibi daemon
-
- #56.641
isim ne düşünüyosun diğer bebeğin kızmı erkekmi onun ismi ne cnm 8 hafta olan doğum önceni çalışabilir dr raporu alıp 5 haftasını d.sonuna ekletebiliyosun
henüz isim düşünmedim.ilk çocuğumda kız adı elif.şuan 5 yaşında ve dört gözle kardeşinin doğmasını bekliyor.
anladığım kadarıyla toplamı 16 hafta dimi? 3 hafta önce olursa.doğumdan sonraya 13 haftamı oluyor o zaman ? ya ben henüz 1 yıllık olduğum için pek bilgim yok.anlican ilk bebeğimde çalışmıyordum
kapı süsü pahalı ya mexe cimm
ben eminönünden 18 tl ye aldım 3 hafta önce daemonlabilmiyorumkismile
Kızlar bu arada kandiliz mübarek olsun hayırlarını görün dularınız kabul olsun insallah.esim de iş görüşmesinde bugün.insallah güzel geçer kandil günü..
Kızlar bu arada kandiliz mübarek olsun hayırlarını görün dularınız kabul olsun insallah.esim de iş görüşmesinde bugün.insallah güzel geçer kandil günü..
HADIYAAAA OOO ÇİŞ DURUMU BENDEDE VAR İŞE DONERKEN AGRI OLUYOR OLE BİR HİSS SAYESINDE OFFYAAAvalla ben günde 3 taneye çıkardım magnezyumu ama oda bende çok afedersin ishal yaptı ama mecbur içiyorum yoksa çok ağrım oluyo
bizim kız gün içinde sürekli tekmeşliyo eve gidincede, bir de gece ben yatarken faaliyette, ama bende geceleri en az 15 kez uyanıyorum kasıklarım ağrıyor sankiş sürekli tuvaletim varmış gibi dönerken ağrım oluyobilmiyorumkismile
kapı süsü pahalı ya mexe cimm
ben eminönünden 18 tl ye aldım 3 hafta önce daemonlabilmiyorumkismile
AMA FOTOSUNU CEKIP KOYMADIN EMRAKDAN CATLADIK BİZDE
SAOL CNM SANADA HAYIRLI KANDILLER UMARIM BU MUBAREK GÜNDE EŞİNİN GORUSMESI GUSEL UMDGUNZ GIBI GECER HAYIRLI OLSUN ...
kalitesine ve büyüklüğüne göre de değişir fiyat yaa..ben nerede sorsam en az 50-70 diyorlardı ondan burası bana ucuz geldi :)
saol canımKızlar bu arada kandiliz mübarek olsun hayırlarını görün dularınız kabul olsun insallah.esim de iş görüşmesinde bugün.insallah güzel geçer kandil günü..
canım dışarda sorarsan 100 e bile var yerinden gidip almak lazımben nerede sorsam en az 50-70 diyorlardı ondan burası bana ucuz geldi :)
günaydın fıstıkşişşşşşşştttttttttt gü-nay-dınnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile
kalitesine ve büyüklüğüne göre de değişir fiyat yaa..
çok kazık yaaa burası.50-55 fuarda aynıları 30 liraydı bunların akannehir bence dısardan gezin de alın kazıklanmayın yahu.bebek sekerleri için de aynı seyi düşünüyorum.bence bebek sekeri için çok para harcamayın hatıra olarak saklayacakların sayısı cok az bence çoğu çöpe gidecek bişey için fazla para vermeyin.orta halli bişey düşünüyorum.eminönünden alıcam yapmaya kalksam aşağı yukarı aynı olacak diye düşünüyorum ama fiyatlara bakıcam bir ara gidip.
ben nerede sorsam en az 50-70 diyorlardı ondan burası bana ucuz geldi :)
şişşşşşşştttttttttt gü-nay-dınnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile
Şennur Nikah Şekerleri
kızlar ben böyle ucuz yollu bişi yaptırmayı düşünüyorum valla
bide şekere masraf yapamıcam o kdr masrafın arasında..
kendi nikahımızda istediğimiz gibi yaptırdık, yeter sempatiksalakcinni
yazdım sana demin ama görmedin sanırım sen ??bekledim gelmedin diye ..ctsi olmazki canım biz beylikdüzünde oturuyoruz .. ctsi pzr evde koli yapacağız.dısarı cıkamayız.yarın alamaz mısın aksam uğrayıp bankadan?ya da beylikdüzünden bu aksam veya yarın akşam?
anaaamm tickerdaki resme baaakkk sempatiksalakcinniaşımı oldum sonunda 2. si 4 hafta sonra, aşıyı yapan kadın pek şekerdi, besmele çekip aşımı yaptı biraz yandı ama hiç acımadı
ordanda kansızlık için doktora gittim boshayallersmile
HADIYAAAA OOO ÇİŞ DURUMU BENDEDE VAR İŞE DONERKEN AGRI OLUYOR OLE BİR HİSS SAYESINDE OFFYAAA
AMA FOTOSUNU CEKIP KOYMADIN EMRAKDAN CATLADIK BİZDE
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...iran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun-84.html
canım koydum ya o gün aldıklarımı sen bakmadın sanırım bak burdan itibarenbilmiyorumkismile
mexelina
bu attığın linkteki elino şeker ve kapı süslerine bakıyorum da
güsel şeyler var fakat
internet sitelerini öyle iğrenç yapmışlar ki sırf o yuzden almıcam ordan sempatiksalakcinni
anaaamm tickerdaki resme baaakkk sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?