şişşşşşşştttttttttt gü-nay-dınnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile
canım dışarda sorarsan 100 e bile var yerinden gidip almak lazım
ben de bakırköyde oturuyom zaten kızbu bahsettiğim fiyatlar daha önce gördüklerimin aynısı olduğundan bana ucuz geldi . bakırköyde olduğu için söyledim gidip gözünüzlede görebilirsiniz mudurnunun sokağındaymış sanırım yeri
aynen ben de uygun fiyatlı bşiler buldum burada tam istediğim gibiBurdakiler çok güzel, fiyatı da çok uygunmuş. Sayfayı kaydettim eminönüne gidemezsem burdan söylerim.
ay valla değiştirsinler ıyy fenalık geldi sayfada gezerken sempatiksalakcinni:) walla bende beğenmedim sitelerini ama değiştireceğiz dedi kadıncağızda sanırım farkıda :)
şişko kadınnaaaar günaydın yawrulaaarrrsempatiksalakcinni
ben de bakırköyde oturuyom zaten kız
açıkçası bana da uygun geliyor 40 fln
ama internet sitelerine gıcık oldum sempatiksalakcinni
sen bakma ukla çirkin kapı süsü almış sempatiksalakcinni :roflol:
görmedim ama neyse sempatiksalakcinni
ne münasabet canımben de bakırköyde oturuyom zaten kız
açıkçası bana da uygun geliyor 40 fln
ama internet sitelerine gıcık oldum sempatiksalakcinni
sen bakma ukla çirkin kapı süsü almış sempatiksalakcinni :roflol:
görmedim ama neyse sempatiksalakcinni
gülkurusunun lekelenmesi oldu doktora gitti önemli bişi yok ama dinlenecek izne ayrılıyoraccık özet geçin dünden bugünden bana okursam akşama kadar bi daha yazmamki:uhm:
günaydın yiwrummmopuyorumnanaktanşişko kadınnaaaar günaydın yawrulaaarrrsempatiksalakcinni
ya ne alıyonuz noluyo
ukla ne almış of be böle geriden geldimmi sinir basıyoalsanaalsanasmile
HADIYAAAA OOO ÇİŞ DURUMU BENDEDE VAR İŞE DONERKEN AGRI OLUYOR OLE BİR HİSS SAYESINDE OFFYAAA
AMA FOTOSUNU CEKIP KOYMADIN EMRAKDAN CATLADIK BİZDE
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...iran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun-84.html
canım koydum ya o gün aldıklarımı sen bakmadın sanırım bak burdan itibarenbilmiyorumkismile
AAA NASIL ATLAMISIM YAAAA COK GUSEL CNM HARIKA BEBEİŞİN SAGLIKLA GIYSN BUNLRI KAPI SUSNDEEE GUSELMISSSSS
GUNAYDIN CNMMMMM OHHH DUN KOCİŞİNLEYDIN BUGUN GEL BİZE ŞİŞKO DE HIH:umursamaz:
ne münasabet canım kızıma herşeyin en güzelini alıyorum ben alsanaalsanasmile
sensin dandikkk biz gidip züt annemşle aldık gelsin sölücem seni alsanaalsanasmileŞennur Nikah Şekerleri
al burdan bebek şekeri ve kapı süslerine bak.. uygun fiyatlı bebek şekerleri var.
ukla da 18 tl ye eminönünden kapı süsü almış da
onunki dandiktir diye dalga geçiyom sempatiksalakcinni
kızlar hepinize tşk ederim.eşim başka bankaya gececek olursa bu bankada önü tıkalı ve işi riskte gibi.o acıdan baska bir bankaya basvurdu onlarda 2.kez görüşmeye çağırdılar maas ve sartları konusacaklar eğer 2 tarafa da uyarsa simdiki çalıştığından tazminatını da alabilirse değiştirecek.müdürle konuştu müdür elimden geleceni yapıcam dedi insallah terslik cıkmaz cünkü 10 sene olacak neredeyse aynı bankada..
meloşcum o zmn yrn sana söyleyeyim çünkü yrn annem geliyor onun da gelme saati falan ben de migrosa gelirim uyarsa saat o zmn tamam mı canım?sen kaç gibi orda olacaksın peki?nasıl ters bir zamana denk geldi bu buluşma olayı off yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?