çalmazlar inşallah,
archim sezeryan olmazsak zaten acele gideğiz demek
süslemeye vakit olmaz, kapıya süsü takıp şekerleri yerleştirdilermi bu kadar
ama özel bişey istiyorsan birilerine tembihle, belki ben ablama söylerim o ayarlar bişiler
mesela pembe balon şişirip 3-4 tane koyabilir
kız sen de az değilsin hee kaydirigubbakcemile3anacım sizler ne güzel ciciler seçiyorsunuz bebişlerinize ben çok kararsız kalıyorum ve almadan çıkıyorum mağazalardan dün gece eşim benim bi pimpirikliliğimden dolayı cinnet geçirecekti neredeysebilmiyorumkismile hiçbişey beğenmediğimi bebeğin buyuduğunu ama daha bir yatağının bile olmadığını bağırarak söyledi sen beni nasıl beğendin hayret diyince bende o sinirle bende dedimki valla bende anlamadım enayiliğime doymamışım demekki almışım alllahhhh bu adam bir kedi oldu mahsum mahsum duyu sömürüsü yapmadımı biliyordum zaten sevmediğini ne yapsamda beğendiremiyorum kendimi sana diye birsürü şey söyledi neyse sonra barıştık ama eşimi üzdüm baya bir kelimeyle yerlebir oldu sanırım hamileliğim onuda etkiledi nasıl olmuşsaaakaydirigubbakcemile3
b u bebek odası nasıl???
eğer düz beyaz bulamazsam diye elde tutuyorum bunu
anacım sizler ne güzel ciciler seçiyorsunuz bebişlerinize ben çok kararsız kalıyorum ve almadan çıkıyorum mağazalardan dün gece eşim benim bi pimpirikliliğimden dolayı cinnet geçirecekti neredeysebilmiyorumkismile hiçbişey beğenmediğimi bebeğin buyuduğunu ama daha bir yatağının bile olmadığını bağırarak söyledi sen beni nasıl beğendin hayret diyince bende o sinirle bende dedimki valla bende anlamadım enayiliğime doymamışım demekki almışım alllahhhh bu adam bir kedi oldu mahsum mahsum duyu sömürüsü yapmadımı biliyordum zaten sevmediğini ne yapsamda beğendiremiyorum kendimi sana diye birsürü şey söyledi neyse sonra barıştık ama eşimi üzdüm baya bir kelimeyle yerlebir oldu sanırım hamileliğim onuda etkiledi nasıl olmuşsaaakaydirigubbakcemile3
sünnet süsü gibi duruyor :kedi:
yaf süsler hallolurda arkadaşlar hiç merak etmiyormusunuz eşinizin doğum hediyesi olarak size ne alacağını
berbaaat bir anlatım bozuğluğuna uygun cümle kurdum bravo bana kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumkismileyaf süsler hallolurda arkadaşlar hiç merak etmiyormusunuz eşinizin doğum hediyesi olarak size ne alacağını
berbaaat bir anlatım bozuğluğuna uygun cümle kurdum bravo bana kaydirigubbakcemile3
yaf süsler hallolurda arkadaşlar hiç merak etmiyormusunuz eşinizin doğum hediyesi olarak size ne alacağını
stella sen odayı aldınmı resmi varsa eklermisin
geçen pazar fuardan aldım
kulpları farklı olcak onlarda ahşap beyaz olacak, belki sonra gider kendim cicili kulplar alırım
senin yerine güneş koyar aklinialirimsmile
buluşcaazz ohh aklinialirimsmile
ayyy ne işi varmış kocasının babanesinin hamile kadının evinde
kim kime hizmet etcek hayret bişi:umursamaz:
kızlar bebek şekeri ve kapı süsü için gittigidiyor a da bakın mutlaka..
Ben şimdi melek kanatlı bir kapı süsüne 5,5 tl. Den teklif verdim.
20 tl ye kdr çıkacam bakalım üzerime teklif verenler olursa..
Kapı süsü bu
melek kanadı kapı süsü - pembe - 1 tl'den, #24751673 gittigidiyor.com
niye yaway ben cok duygulandımmafoldumben
anacım sizler ne güzel ciciler seçiyorsunuz bebişlerinize ben çok kararsız kalıyorum ve almadan çıkıyorum mağazalardan dün gece eşim benim bi pimpirikliliğimden dolayı cinnet geçirecekti neredeysebilmiyorumkismile hiçbişey beğenmediğimi bebeğin buyuduğunu ama daha bir yatağının bile olmadığını bağırarak söyledi sen beni nasıl beğendin hayret diyince bende o sinirle bende dedimki valla bende anlamadım enayiliğime doymamışım demekki almışım alllahhhh bu adam bir kedi oldu mahsum mahsum duyu sömürüsü yapmadımı biliyordum zaten sevmediğini ne yapsamda beğendiremiyorum kendimi sana diye birsürü şey söyledi neyse sonra barıştık ama eşimi üzdüm baya bir kelimeyle yerlebir oldu sanırım hamileliğim onuda etkiledi nasıl olmuşsaaakaydirigubbakcemile3
eşime çıtlatmıştım bi ara, çünkü bilmez öyle şeyleri söylemem gerek
alırım, istediğim bişey varmı dedi,
bende sen karar ver dedim
inşallah o telaşede unutmaz
ama ablamıda tembihledim hatırlatsın diye aklinialirimsmile
fuar nerdeydi modokodamı???
ama çok güzelmiş takım güle güle büyüsün bebişin içinde. Bende böyle sade beyaz istiyorum işte kulplarını renk renk alıcam bide odayı çok süslemeyi düşünüyorum ondan sade bi takım ii olur.
çok beğendim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?