bende bu yeditepe hastanesini çok beğeniyorum bi arkadaşım orda doğum yaptı çok memnun kaldı doğum ücretleri ne kadar acaba ben biraz yüksek olduğunu düşündüğümden gitmedim hiç keşke bende sağlık sigortası yaptırsaydım şimdi çok pişmanım bilmiyorumkismile
ne 7 aylığı kız senin bebek 1 ay önden mi gidiyor ?? sen şimdi 6. ayın içindesin
bizim allianz sigortamız olduğu için normal 3000TL sezeryan 3500 TL üzerinden sigortadan onay alıyoruz dediler zatne benim 5000TL Doğum teminatım var ve kontroller teminattan gitmiyor ayakta tedaviden karşılanıyor sadece %20 sini biz ödüyoruz oda cüzzi bir miktar. Ayrıca yeni doğan yoğun bakım üniteleri varmış Eğer bebek prematüre doğarsa SSK karşılayabiliyormuş ama normal doğar ise günlük 750 tl ile 1500 TL arasında fiyatlar değişebiliyormuş.
sigortasız ücretler sanırım 5000TL ile 5500 TL arasında
bende yeditepede hematoloji bölümüne gidiyorum 2 aydır
personel ve doktor iyi gibi
mexelinamislina senin kadın doğum doktorunun adı ne
aklımda bulunsun
sağol canım akşam boşaldı allahtan sabahta doktoru aradım ilaça bile gerek duymadı :)
ssklı doğum ne kadar acaba ben de medipole gidiyorum ama hala kararsızım bu gidişimde konuşucam herşeyi bende
günaydın kızlar .. meloş akşam migrosa gelemiyorum çünkü burdan bana taşınmam için koli ve baskısız gazete kağıdı ayarlayacaklardı dün akşam için.ama bu aksama kaldı o sebeple elimde onlarla gelemem oraya.eve gidip de cıkamam annem de evde olacak ben gittiğimde zaten.kısmet.
bu kese tam olarak nerede?
Benimde geceleri baldırlarımın içinde çok fena bi kasılma bi ağrı oluyor
ne 7 aylığı kız senin bebek 1 ay önden mi gidiyor ?? sen şimdi 6. ayın içindesin
boşver ben de çok anlatmaya çalıştım ama yok sempatiksalakcinni
bu ay muhabbeti çok karışıyor.
güneşim 10 ayda doğuracak ya ondan sempatiksalakcinni
boşver ben de çok anlatmaya çalıştım ama yok sempatiksalakcinni
bu ay muhabbeti çok karışıyor.
güneşim 10 ayda doğuracak ya ondan sempatiksalakcinni
Pembik ben de seni bekliyordum, özelden mesaj attım ama hata verdi gidip gitmediğini anlayamadım. Akşama bizim planlar da değişti. Oğlumun odasındaki okyanus duvarı için boya almaya gidecekmişiz. Ben Pazar evde olmicam ya, eşim odayı boşaltıp duvari boyayacakmış. Kısmet artık, dergiler öenmli değil, keşke sen gelebilseydin ama başka sefere artık. Sizin yerinize de yeriz biz.delikafadulden
bu arada kızlar okyanus duvarı için gerçeğe yakın balık stickeri arıyordum ya eşim kızdı, bebek odası olacak Jaws'ın ne işi var odada diye. Ben de en çok şunu beğenmiştim eşim de teklif vermiş, büyük ihtimalle oğlumun duvarı böyle olacak:
OĞLUNUZUN ODASINA ÇOK ŞİRİN DUVAR STİCKER, #24618044 Gittigidiyor.com
Sizce nasıl?
Duvar rengini biraz daha açık mavi-turkuaz istiyorum ben. Çok iç karartıcı olmasın
ayy melmeaaPembik ben de seni bekliyordum, özelden mesaj attım ama hata verdi gidip gitmediğini anlayamadım. Akşama bizim planlar da değişti. Oğlumun odasındaki okyanus duvarı için boya almaya gidecekmişiz. Ben Pazar evde olmicam ya, eşim odayı boşaltıp duvari boyayacakmış. Kısmet artık, dergiler öenmli değil, keşke sen gelebilseydin ama başka sefere artık. Sizin yerinize de yeriz biz.delikafadulden
bu arada kızlar okyanus duvarı için gerçeğe yakın balık stickeri arıyordum ya eşim kızdı, bebek odası olacak Jaws'ın ne işi var odada diye. Ben de en çok şunu beğenmiştim eşim de teklif vermiş, büyük ihtimalle oğlumun duvarı böyle olacak:
OĞLUNUZUN ODASINA ÇOK ŞİRİN DUVAR STİCKER, #24618044 Gittigidiyor.com
Sizce nasıl?
Duvar rengini biraz daha açık mavi-turkuaz istiyorum ben. Çok iç karartıcı olmasın
günaydın kızlar...
9.30 gibi şeker yüklemesine gittim sağlık ocağına
geç kalmışsın
aç kalırsın 11-12ye kadar dedi
p.tesi gitcekmişim erkenden
puf...
düsünseen 10 ay boyunca cıkardıgımı offfyaaaa az kaldı dıye sevnyrm sırf bu kusma muhabbetınesizde hevesimi kıryorsunz :umursamaz:
tabii ki olmuyosun sempatiksalakcinniitiraf edıyorum bu olayı bir turlu cozemedıgım için lafın gelişi söledim ama 6 ayı bıtrmş olmuyormuyum şimdiiibilmiyorumkismile ortalaam konusuyorum zaten herkese
ben de 8. ayın içindeyim yaadüsünseen 10 ay boyunca cıkardıgımı offfyaaaa az kaldı dıye sevnyrm sırf bu kusma muhabbetınesizde hevesimi kıryorsunz :umursamaz:
bence 6 bitti 7den gün alıyosun yiırum
gerçi bende oldum olası anlamadım şu işidebilmiyorumkismile
bence 6 bitti 7den gün alıyosun yiırum
gerçi bende oldum olası anlamadım şu işidebilmiyorumkismile
ben de 8. ayın içindeyim yaa
haftaya da izne çıkıyorum işte
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?