2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizim allianz sigortamız olduğu için normal 3000TL sezeryan 3500 TL üzerinden sigortadan onay alıyoruz dediler zatne benim 5000TL Doğum teminatım var ve kontroller teminattan gitmiyor ayakta tedaviden karşılanıyor sadece %20 sini biz ödüyoruz oda cüzzi bir miktar. Ayrıca yeni doğan yoğun bakım üniteleri varmış Eğer bebek prematüre doğarsa SSK karşılayabiliyormuş ama normal doğar ise günlük 750 tl ile 1500 TL arasında fiyatlar değişebiliyormuş.

sigortasız ücretler sanırım 5000TL ile 5500 TL arasında

ne 7 aylığı kız senin bebek 1 ay önden mi gidiyor ?? sen şimdi 6. ayın içindesin

boşver ben de çok anlatmaya çalıştım ama yok sempatiksalakcinni

bu ay muhabbeti çok karışıyor.
güneşim 10 ayda doğuracak ya ondan sempatiksalakcinni

ssklı doğum ne kadar acaba ben de medipole gidiyorum ama hala kararsızım bu gidişimde konuşucam herşeyi bende

bende yeditepede hematoloji bölümüne gidiyorum 2 aydır
personel ve doktor iyi gibi
mexelinamislina senin kadın doğum doktorunun adı ne
aklımda bulunsun

Ben rukset hanıma gidiyorum ama narter by var riskli gebelik uzmanı arada da detaylı ultrasom için doktorum ona yönlendiriyor. Her ikisidende memnunum . asistan doktorları bile çok ilgili ben hastanede yattığımda da orada yatmıştım birde bu bartholin meselesinde 1 gün sabahtan akşama kadar kaldım. Ayrıca Endokrinolojide de Hasan bey var çok ii bir doktor

Pembik ben de seni bekliyordum, özelden mesaj attım ama hata verdi gidip gitmediğini anlayamadım. Akşama bizim planlar da değişti. Oğlumun odasındaki okyanus duvarı için boya almaya gidecekmişiz. Ben Pazar evde olmicam ya, eşim odayı boşaltıp duvari boyayacakmış. Kısmet artık, dergiler öenmli değil, keşke sen gelebilseydin ama başka sefere artık. Sizin yerinize de yeriz biz.delikafadulden

bu arada kızlar okyanus duvarı için gerçeğe yakın balık stickeri arıyordum ya eşim kızdı, bebek odası olacak Jaws'ın ne işi var odada diye. Ben de en çok şunu beğenmiştim eşim de teklif vermiş, büyük ihtimalle oğlumun duvarı böyle olacak:

OĞLUNUZUN ODASINA ÇOK ŞİRİN DUVAR STİCKER, #24618044 Gittigidiyor.com

Sizce nasıl?

Duvar rengini biraz daha açık mavi-turkuaz istiyorum ben. Çok iç karartıcı olmasın

Benimde geceleri baldırlarımın içinde çok fena bi kasılma bi ağrı oluyor

ne 7 aylığı kız senin bebek 1 ay önden mi gidiyor ?? sen şimdi 6. ayın içindesin

itiraf edıyorum bu olayı bir turlu cozemedıgım için lafın gelişi söledim ama 6 ayı bıtrmş olmuyormuyum şimdiii bilmiyorumkismile ortalaam konusuyorum zaten herkese

düsünseen 10 ay boyunca cıkardıgımı offfyaaaa az kaldı dıye sevnyrm sırf bu kusma muhabbetıne sizde hevesimi kıryorsunz :umursamaz:

günaydın kızlar...

9.30 gibi şeker yüklemesine gittim sağlık ocağına
geç kalmışsın
aç kalırsın 11-12ye kadar dedi
p.tesi gitcekmişim erkenden
puf...

dediğin gibi duvar rengi biraz daha açık olursa daha iyi olur
bence çok şirin bayanssulusmile

ayy melmeaa
çok güsel olmuş gerçekten çok şirin bu sticker bayıldım valla.
kocan doğru söylemiş o kdr gerçekçi bişi olmazın
çocuk korkar fln sonra
bence bu gayet hoş

bu arada evet biz pazar günü herkesin yerine yiices delikafadulden

günaydın kızlar...

9.30 gibi şeker yüklemesine gittim sağlık ocağına
geç kalmışsın
aç kalırsın 11-12ye kadar dedi
p.tesi gitcekmişim erkenden
puf...

günaydın cnm doktorum banada seker yuklemesını mutlaka buhafta yaptır dedı ama valla vaktım yok sanırım ben yaptıramıcam

düsünseen 10 ay boyunca cıkardıgımı offfyaaaa az kaldı dıye sevnyrm sırf bu kusma muhabbetıne sizde hevesimi kıryorsunz :umursamaz:

bence 6 bitti 7den gün alıyosun yiırum
gerçi bende oldum olası anlamadım şu işidebilmiyorumkismile

itiraf edıyorum bu olayı bir turlu cozemedıgım için lafın gelişi söledim ama 6 ayı bıtrmş olmuyormuyum şimdiii bilmiyorumkismile ortalaam konusuyorum zaten herkese
tabii ki olmuyosun sempatiksalakcinni

ben de 8. ayın içindeyim yaa
haftaya da izne çıkıyorum işte
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

günaydın kızlar..herkes iyidir umarım..pek bakamıyordum internete

heh güneş 2 geldi yaa ne 7 si. daha 6. ayını bitirmedi kız. bak hesap yapıyorum

güneş 24 haftalık

24 hafta x 7 gün = 168 gündür hamile

1 ay 30 gün

168 / 30 =5,6 aylık hamile

ben de 8. ayın içindeyim yaa
haftaya da izne çıkıyorum işte
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinniya bak elhamrada benm gıbı dusunuyor deılmı sımdı hem sen bendn kucccukksuuun yııvvrummm:) anlat hele bı kac aylıkın sole hala 5.5 aylıksın deme olurummm yafss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…