allah allah ya o havasız ortam soğuktan daha tehlikeli
sinir oluyorum çocukları sarmalamalarına . yazık çocuğunda feleği şaşmıştır nerden geldim ben bu dünyaya diye .
normal doğumu kötüledi mi yoksa iyi şeyler söyledi mi ??
hoşgeldin..
hani bazen karnımızda sertleşme, biyerde toplanma gibi bişey hissediyoruzya, kasılma oymuş sanırım..
ben bunları yaşadığım için hastaneye yatmıştım hatırlarsınız...
elinizi göbeğinize koyduğunuzda bebeğin tek bir yerde toplanmış olduğunu farkedersiniz..orası sertleşir çıkıntı olur..bunlara dikkat
kızlar doktordan gelıyorum bebekım 717 gr olmus 1 hafta geriden gelıyormus ona cnm sıkıldı ama doktor 1 hafta gec dollenmede olabılır buna takılma dedı. asagı kısma gelınce dedıkı sımdılk bı krem vercm onemli bişi diil o dedı buyk ıhtımalle kıl donmesı tarznda bişidr acısıda gecmıs nasılsa dedı kremı kullan rahatlama olmazsa gel dedı akıntıya hıc takılma cunku akıntın gıttıkce artcak dedı ama doktor cok ılgılı harbdn benm eskı doktor hıc sölememişti bebegn gelısımını vs 1 hafta gerıde oldugunu sonra hemen sordu ayrıntılın falan yapıldımı yaplmadysa hemen yaptrym dedım yaptrdm 23 haftada dedım tamam ozmn dedı 15 gun sonra tekrar cagırdı butun tahlılerımı tekrardan yapacakmıs yenıden bastan baslıcam anlıcanz hatta dedı seker yuklemenıde bız yaparız 15 gun sonra ac gel dedı tamam dedım bendeee ayrıca hastane cok temız ılgılı bir eyr inş burda kalırım hep
normal yapmış
ondada gebelik şekeri çıkmıştı doktoru diyet falan vermişti
kilolu doğar diyorduk ama 3,100 kg doğmuş
çok çikindi kaydirigubbakcemile3
bebek uyuyordu onlar emzirmeye çalışıyorlardı
ayyy bide vermişler bi genç kızın eline
çocuğun yüzünü mıncırıp duruyordu
nasıl sinir oldumalsanaalsanasmile
medipolde doğum yaptı, odalarını hiç beğenmedim avuç içi kadar, bide cam falanda açmamışlar bebiş üşür diye nasıl havasız kötü kokuyor, dedim bebeği iki dakika çıkarın sende yürüyüş yap, havalansın oda, her kafadan ses çıkıyor yok bebek üşür yok bilmem ne, bide giydirip battaniyesine sarıp sarmalamılar o sıcakta
ayyy amma anlattım , ben susayımsempatiksalakcinni
Nereye gittin en son canım sen hastane olarak kocaman mı karataş mı
sempatiksalakcinni
çok sükür güneşim cok sevindim dr.unu begendiğine
arada kalmak cok zor
cidden akıntıyı takma
benim günde neredeyse 2 ped degıstırcek kadar fazla
ama hamilelikten öncede böleydi
neler kullandım geçmiyo
doğum normal olursa geçer diyolar bakalım
melmeacıkm evet kargoda aklım ama bi türlü gelmedi çatlıcam meraktanaklinialirimsmile
Kötü bişey mi bu, yani bi tarafa toplanıp çıkıntı yapması?:uhm:
Kötü bişey mi bu, yani bi tarafa toplanıp çıkıntı yapması?:uhm:
kızlar doktordan gelıyorum bebekım 717 gr olmus 1 hafta geriden gelıyormus ona cnm sıkıldı ama doktor 1 hafta gec dollenmede olabılır buna takılma dedı. Asagı kısma gelınce dedıkı sımdılk bı krem vercm onemli bişi diil o dedı buyk ıhtımalle kıl donmesı tarznda bişidr acısıda gecmıs nasılsa dedı kremı kullan rahatlama olmazsa gel dedı akıntıya hıc takılma cunku akıntın gıttıkce artcak dedı ama doktor cok ılgılı harbdn benm eskı doktor hıc sölememişti bebegn gelısımını vs 1 hafta gerıde oldugunu sonra hemen sordu ayrıntılın falan yapıldımı yaplmadysa hemen yaptrym dedım yaptrdm 23 haftada dedım tamam ozmn dedı 15 gun sonra tekrar cagırdı butun tahlılerımı tekrardan yapacakmıs yenıden bastan baslıcam anlıcanz hatta dedı seker yuklemenıde bız yaparız 15 gun sonra ac gel dedı tamam dedım bendeee ayrıca hastane cok temız ılgılı bir eyr inş burda kalırım hep
Nereye gittin en son canım sen hastane olarak kocaman mı karataş mı
çok sükür güneşim cok sevindim dr.unu begendiğine
arada kalmak cok zor
cidden akıntıyı takma
benim günde neredeyse 2 ped degıstırcek kadar fazla
ama hamilelikten öncede böleydi
neler kullandım geçmiyo
doğum normal olursa geçer diyolar bakalım
melmeacıkm evet kargoda aklım ama bi türlü gelmedi çatlıcam meraktanaklinialirimsmile
Selam kızlar, nihayet geçmişi bitirip size yetiştim
Elh elifzelin odası çok güzelmiş, güle güle kullansın matmazel
Bugün karnımın alt tarafı ve belim çok ağrıyor, acaba bu kasılma mı ola ki?
yok canım bebik değil, ben de öyle sanıyodum ama bugün okuyunca anladımki kasılmaymış meğer..Bracxton Hicks kasılmaları deniyomuş, sık ve düzenli aralıklarla olmadığı sürece normalmiş..Zeyneeep aldığın beşiğin fotoğrafını bekliyoruuuuuuuuuuz
Hı aklın fikrin kargoda zaten :dilcikar:
recep o bebik değilmiydi yaa, o çok sık oluyor bende. bebek toplandı, poposunu kafasını yasladı diye düşünüyorum :uhm:
maaşallah arkadaşının bebikine canım
darısı başımıza, karışanlar hariç
kızlar doktordan gelıyorum bebekım 717 gr olmus 1 hafta geriden gelıyormus ona cnm sıkıldı ama doktor 1 hafta gec dollenmede olabılır buna takılma dedı. asagı kısma gelınce dedıkı sımdılk bı krem vercm onemli bişi diil o dedı buyk ıhtımalle kıl donmesı tarznda bişidr acısıda gecmıs nasılsa dedı kremı kullan rahatlama olmazsa gel dedı akıntıya hıc takılma cunku akıntın gıttıkce artcak dedı ama doktor cok ılgılı harbdn benm eskı doktor hıc sölememişti bebegn gelısımını vs 1 hafta gerıde oldugunu sonra hemen sordu ayrıntılın falan yapıldımı yaplmadysa hemen yaptrym dedım yaptrdm 23 haftada dedım tamam ozmn dedı 15 gun sonra tekrar cagırdı butun tahlılerımı tekrardan yapacakmıs yenıden bastan baslıcam anlıcanz hatta dedı seker yuklemenıde bız yaparız 15 gun sonra ac gel dedı tamam dedım bendeee ayrıca hastane cok temız ılgılı bir eyr inş burda kalırım hep
stella çokmu kötü medipolun odaları bende şimdilik oraya gidiyorum. Doğumuda medicalpark göztepe ve medipol arasında düşünüyorum bu ay bi karar vericem. Ama sen şimdi böyle söyledin moralim bozuldu kötümü odaları nasıl? sen nerde doğurucan ? epidurali neden önermedi acaba doktoru kimdi biliyomsun ? amma soru sordum akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?