2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar doktordan gelıyorum bebekım 717 gr olmus 1 hafta geriden gelıyormus ona cnm sıkıldı ama doktor 1 hafta gec dollenmede olabılır buna takılma dedı. asagı kısma gelınce dedıkı sımdılk bı krem vercm onemli bişi diil o dedı buyk ıhtımalle kıl donmesı tarznda bişidr acısıda gecmıs nasılsa dedı kremı kullan rahatlama olmazsa gel dedı akıntıya hıc takılma cunku akıntın gıttıkce artcak dedı ama doktor cok ılgılı harbdn benm eskı doktor hıc sölememişti bebegn gelısımını vs 1 hafta gerıde oldugunu sonra hemen sordu ayrıntılın falan yapıldımı yaplmadysa hemen yaptrym dedım yaptrdm 23 haftada dedım tamam ozmn dedı 15 gun sonra tekrar cagırdı butun tahlılerımı tekrardan yapacakmıs yenıden bastan baslıcam anlıcanz hatta dedı seker yuklemenıde bız yaparız 15 gun sonra ac gel dedı tamam dedım bendeee ayrıca hastane cok temız ılgılı bir eyr inş burda kalırım hep

sorma annesi başında ama garibim bilmez gibi duruyor öyle başında

tam anlatacaktı bişiler aman dedim kötü bişey yaşadıysan duymak istemiyorum dedim sustu sempatiksalakcinni

39. haftasındaydı nişanı gelmiş doktora gitmişler birazda sancısı varmış
2. cm açılma varmış suni sancı vermişler, birazda kesik atmışlar te okadar
epidural önermemiş doktoru , çekmiş sancısını,
birazda canı tatlıdır

Nereye gittin en son canım sen hastane olarak kocaman mı karataş mı

hoşgeldin..
hani bazen karnımızda sertleşme, biyerde toplanma gibi bişey hissediyoruzya, kasılma oymuş sanırım..

ben bunları yaşadığım için hastaneye yatmıştım hatırlarsınız...
elinizi göbeğinize koyduğunuzda bebeğin tek bir yerde toplanmış olduğunu farkedersiniz..orası sertleşir çıkıntı olur..bunlara dikkat

Kötü bişey mi bu, yani bi tarafa toplanıp çıkıntı yapması?:uhm:

çok sükür güneşim cok sevindim dr.unu begendiğine
arada kalmak cok zor
cidden akıntıyı takma
benim günde neredeyse 2 ped degıstırcek kadar fazla
ama hamilelikten öncede böleydi
neler kullandım geçmiyo
doğum normal olursa geçer diyolar bakalım

melmeacıkm evet kargoda aklım ama bi türlü gelmedi çatlıcam meraktanaklinialirimsmile

stella çokmu kötü medipolun odaları bende şimdilik oraya gidiyorum. Doğumuda medicalpark göztepe ve medipol arasında düşünüyorum bu ay bi karar vericem. Ama sen şimdi böyle söyledin moralim bozuldu kötümü odaları nasıl? sen nerde doğurucan ? epidurali neden önermedi acaba doktoru kimdi biliyomsun ? amma soru sordum akannehir

sempatiksalakcinni

Güneşim gözün aydın, geçmiş olsun canım...
Çok sevindim valla, herşeyin normal olduğuna... Hastaneni de buldun, oh senden rahatı yok...
Çok merak ediyordum valla... Çıkacağım seni bekliyordum.
Kızlar bugün erken kaçıyorum eve sempatiksalakcinni
Misafir var ya akşama, gidip biraz bişeyler yapayım...
hadi kendinize iyi bakın... iyi haftasonları...

benim günde en az 5-6 kere toplanıyor
noluyor toplanınca
ben doktoruma söyledim o kasılma değil dedi kasılma 2 taraftada sertleşme olur dedi

bu kasılma doğuma hazırlık demektir..artık bu haftalarda günde 1-2 defa olması sorun değilmiş ama daha fazlası risk oluşturuyor....dr bana karnını sürekli okşa ki karnının normal yumuşaklığını bil demişti...ben sürekli karnımı okşarım..bende sertleşme sorunu da var tabi..kasılmalarım sanki bu sıralar fazlasıyla azaldı...

cnm ohhh gördün bebişini kiloyada takılma bence haftaları haftalaırınaaaa heçççç uymuyorrrrrr
akıntım benmde çok cnmmm aşağı kısım muhabetide ağrısı geçmişşş ohh iii bari
bende ösledim kızımıı görmek istiyommm ya daha 9 gün var offffff

Nereye gittin en son canım sen hastane olarak kocaman mı karataş mı

karataşa gittim cnm orda tanıdk varms cunku dogumda yardımcı olur dedıler doktorda cok ıyı ben sormadn soluyr herseyı oburune soryrdum cımbzla laf alıyrdum agzındn

efet elhamracm aynen öle içim rahatladı doktorda öle soledı yerı gelck dedı yatagın bile ıslanabılr o akıntılardn dedı kokulu ve koyu renk olmdgı surece korkma dedı bende kasntı vr haffte koku dedım oda mantr ıcın krem verdı dıs kısma sur zararı yok korkma ama bırz duzelnce bırk uzun kullanma dedı zaten 15 gun sonrayada cagrdı işte inşallah ehehehe bide dedıkı burda muayene ettklerımı ucretsız özel muayenemede cagryrm orda kendı makınaalrımla bakıyorm sennde 4 boyutlu bakarz cocgunn fotolarını verırrrm vesıkalık dedı ayy nasıl heeycanlandm sormaaaayınnn cok mutlu oldm

yok canım bebik değil, ben de öyle sanıyodum ama bugün okuyunca anladımki kasılmaymış meğer..Bracxton Hicks kasılmaları deniyomuş, sık ve düzenli aralıklarla olmadığı sürece normalmiş..

geçmiş olsun canım, iyi bi doktor bulmana sevindim..

özge bizi kandırdı daeeeeee
kargo margo yok kısımmmm:sinifsinif:

bu kasılma olayını anlamıyorum ben kızlar
toplanmak ne demek
benimki kafa atıyo bazen bi yere toplanıyo
gerinim çift taraflı vuruşlar yapıyo
şimdi bukadar hareket içinde nasıl annıcam ben:sinifsinif:

bence küçüktü canım anne dışında 4 bayan vardık odada, o bile yetti
ben fazla durmak istemedim çok havasızdı
doktoru seval hanımdı
epidural bazı komplikasyonları yol açıyormuş öle demiş doktoru

kısmetse ben medikalparkta yapacam, doktorumdan memnunum hamilelik öncesinden beri kontrollere falan aynı doktora gidiyorum
duyduğum kadarıyla medikalparkın odaları genişmiş
ama görmedim, doğumdan önce gidip bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…