2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim şekerimle nie ilgilenmiyonuzÇok üzgünüm çoook

oh oh baksın 4d li tabi
benimde tesadüf oldu
ama 4dli resmimiz olmasaydı
çok üzülürdüm içimde kalırdı:ecrin_bebek:

buarada karatştaki dr
mete bey yada ibrahim beymiohaoldumsmile

sen de mi 13 mart kontrollüklerindensin???

Peki biz akıntıyla suyun gelmesini nasıl ayırd edicez?
Geçen akşam az bişey akıntım oldu, renksiz kokusuz, ödüm patladı balonu patlattım diye

göztepe medical parktamı yapıcaksın ben henüz karar vermedim hastane güzel yeni ama bilemiyorum orda gökmen iyigünü çok methediyolar. senin doktorun kim doğum fiyatlarını konuştunmu acaba zamlanırmı hazirana kadar tekrar

sen de mi 13 mart kontrollüklerindensin???

Peki biz akıntıyla suyun gelmesini nasıl ayırd edicez?
Geçen akşam az bişey akıntım oldu, renksiz kokusuz, ödüm patladı balonu patlattım diye

akannehirakannehirakannehir
ya bende geçen çok korktum. su gibi akıntım oldu dedim suyum mu geldi acep
sonra geçti ama aklım hala onda.

kandırdım sisi evettt sempatiksalakcinni
bu arada o olayı bende anlamıyom
hep tekme hissediyom sanki başka bişi hissetmiyom

benim şekerimle nie ilgilenmiyonuzÇok üzgünüm çoook

canım valla yüksek çıkmış evet
ama bir daha ölçtürürsün olmazsa

güneşim hadi atlatttın canım. maşallah bebişinede kiloya takılma sakın. korkuyodun gitmeye bak en azından artık için rahatlamıştır.

aha kocamanamı gittinakannehir

kızlar hepınızee teşekkur ederım gercı alttan bakmadı bende korkumdn ısrar etmedım ama konustuk uzun uzubn duruma gore bakacak yanı kremı bi kullanayım bide bugn bırz yumusadı deynce doktor tamam ozamn o kıl donemsı tarznda bişidr dedı oyuzden baaklm

:1hug::1hug:
şeker gibi insanın şekeri olur şekerim

valla canım değerler normalin üstünde ama bakalım doktorun ne diyecek ??

olumunekankayizsmile:kedi:
o senin şekerliğin şekerimopuyorumnanaktan

inşallah pehriz falan vermez ben yapamam..zaten yemek seçen biriyim aç kalırım..bilmiyorumkismile

ay yüksekmi
benim gibi 254 çıksa düşüp bayılırdın demek kuzuakannehir

ya bende o toplanma ve kasılmayı anlamıyorum kızlar. doktor bana hergün 1 magnezyum içecen dedi aksatmadan içiyorum ama kasılma varmı yokmu çözemiyorum ben

bu arada dün 2. aşımızı olduk kolum kıpkırmızı ve şişti üztüne yatmışım gece ondanmı acep gerçi 1. de şişmişti benim. üstüne yatmak zorundayım ya başka şansım yok ki başka türlü rahat edemiyorum

görmeden muayene mi olur güneşim
bari vajinandan kültür alsaydı. sonuçta önemli bir rahatsızlık
umarım dediği gibidir de iyileşirsin hemencik

bU ARADA dİLAVER BEYE GİTTİN Dİ Mİ? Ben de kan ve idrar testi için gittiğimde görüşmüştüm tatlı bi adama benziyordu. Sevindim memnun kaldığına.
Doktorunu bulmak çok önemli çünkü

doktorum mehtap hanım, netten araştırıp hasta yorumlarını okuyorak bulmuştum
fiyatlarla ilglii hiçbir malumatım yok canım özel sigortam var diye çok ilgilenmiyorum
gökmen beyede iyi diyorlar ama bilemiycem
Medikalpark göztepeyle ilglii görüşler var burdabak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/188804-medical-park-goztepe-hakkinda.html

yannız kızlar bu dediğiniz kasılma, akıntı gelme filan türü şeyler attığım linkte var, okuyun haa lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…