kızlar merhabalar...ayy sayfalara bakamadım var mı bişeyler??ay bana kısa özet geçin yaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
bu arada bugün şeker yüklemesi yapıldı...
açlık 92
1.saat 163
2.saat 130
biraz yüksek çıktı..:bbo:
dün biraz çikolata hamur işi yemiştim acaba ondan mı oldu bilmiyorum...bakalım kendi dr ne diyecek..
karataşa gittim cnm orda tanıdk varms cunku dogumda yardımcı olur dedıler doktorda cok ıyı ben sormadn soluyr herseyı oburune soryrdum cımbzla laf alıyrdum agzındn
efet elhamracm aynen öle içim rahatladı doktorda öle soledı yerı gelck dedı yatagın bile ıslanabılr o akıntılardn dedı kokulu ve koyu renk olmdgı surece korkma dedı bende kasntı vr haffte koku dedım oda mantr ıcın krem verdı dıs kısma sur zararı yok korkma ama bırz duzelnce bırk uzun kullanma dedı zaten 15 gun sonrayada cagrdı işte inşallah ehehehe bide dedıkı burda muayene ettklerımı ucretsız özel muayenemede cagryrm orda kendı makınaalrımla bakıyorm sennde 4 boyutlu bakarz cocgunn fotolarını verırrrm vesıkalık dedı ayy nasıl heeycanlandm sormaaaayınnn cok mutlu oldm
cnm ohhh gördün bebişini kiloyada takılma bence haftaları haftalaırınaaaa heçççç uymuyorrrrrr
akıntım benmde çok cnmmm aşağı kısım muhabetide ağrısı geçmişşş ohh iii bari
bende ösledim kızımıı görmek istiyommm ya daha 9 gün var offffff
karataşa gittim cnm orda tanıdk varms cunku dogumda yardımcı olur dedıler doktorda cok ıyı ben sormadn soluyr herseyı oburune soryrdum cımbzla laf alıyrdum agzındn
efet elhamracm aynen öle içim rahatladı doktorda öle soledı yerı gelck dedı yatagın bile ıslanabılr o akıntılardn dedı kokulu ve koyu renk olmdgı surece korkma dedı bende kasntı vr haffte koku dedım oda mantr ıcın krem verdı dıs kısma sur zararı yok korkma ama bırz duzelnce bırk uzun kullanma dedı zaten 15 gun sonrayada cagrdı işte inşallah ehehehe bide dedıkı burda muayene ettklerımı ucretsız özel muayenemede cagryrm orda kendı makınaalrımla bakıyorm sennde 4 boyutlu bakarz cocgunn fotolarını verırrrm vesıkalık dedı ayy nasıl heeycanlandm sormaaaayınnn cok mutlu oldm
benim şekerimle nie ilgilenmiyonuzÇok üzgünüm çoook
bence küçüktü canım anne dışında 4 bayan vardık odada, o bile yetti
ben fazla durmak istemedim çok havasızdı
doktoru seval hanımdı
epidural bazı komplikasyonları yol açıyormuş öle demiş doktoru
kısmetse ben medikalparkta yapacam, doktorumdan memnunum hamilelik öncesinden beri kontrollere falan aynı doktora gidiyorum
duyduğum kadarıyla medikalparkın odaları genişmiş
ama görmedim, doğumdan önce gidip bakmak istiyorum
sen de mi 13 mart kontrollüklerindensin???
Peki biz akıntıyla suyun gelmesini nasıl ayırd edicez?
Geçen akşam az bişey akıntım oldu, renksiz kokusuz, ödüm patladı balonu patlattım diye
kandırdım sisi evettt sempatiksalakcinniözge bizi kandırdı daeeeeee
kargo margo yok kısımmmm:sinifsinif:
bu kasılma olayını anlamıyorum ben kızlar
toplanmak ne demek
benimki kafa atıyo bazen bi yere toplanıyo
gerinim çift taraflı vuruşlar yapıyo
şimdi bukadar hareket içinde nasıl annıcam ben:sinifsinif:
benim şekerimle nie ilgilenmiyonuzÇok üzgünüm çoook
:1hug::1hug:
şeker gibi insanın şekeri olur şekerim
valla canım değerler normalin üstünde ama bakalım doktorun ne diyecek ??
aha kocamanamı gittinakannehir
Güneşim gözün aydın, geçmiş olsun canım...
Çok sevindim valla, herşeyin normal olduğuna... Hastaneni de buldun, oh senden rahatı yok...
Çok merak ediyordum valla... Çıkacağım seni bekliyordum.
Kızlar bugün erken kaçıyorum eve sempatiksalakcinni
Misafir var ya akşama, gidip biraz bişeyler yapayım...
hadi kendinize iyi bakın... iyi haftasonları...
cnm ohhh gördün bebişini kiloyada takılma bence haftaları haftalaırınaaaa heçççç uymuyorrrrrr
akıntım benmde çok cnmmm aşağı kısım muhabetide ağrısı geçmişşş ohh iii bari
bende ösledim kızımıı görmek istiyommm ya daha 9 gün var offffff
:1hug::1hug:
şeker gibi insanın şekeri olur şekerim
valla canım değerler normalin üstünde ama bakalım doktorun ne diyecek ??
sen de iyi kıvırıyon haa :jeyyar:
kızlar hepınızee teşekkur ederım gercı alttan bakmadı bende korkumdn ısrar etmedım ama konustuk uzun uzubn duruma gore bakacak yanı kremı bi kullanayım bide bugn bırz yumusadı deynce doktor tamam ozamn o kıl donemsı tarznda bişidr dedı oyuzden baaklm
kızlar hepınızee teşekkur ederım gercı alttan bakmadı bende korkumdn ısrar etmedım ama konustuk uzun uzubn duruma gore bakacak yanı kremı bi kullanayım bide bugn bırz yumusadı deynce doktor tamam ozamn o kıl donemsı tarznda bişidr dedı oyuzden baaklm
göztepe medical parktamı yapıcaksın ben henüz karar vermedim hastane güzel yeni ama bilemiyorum orda gökmen iyigünü çok methediyolar. senin doktorun kim doğum fiyatlarını konuştunmu acaba zamlanırmı hazirana kadar tekrar
sen de iyi kıvırıyon haa :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?