2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim şekerimle nie ilgilenmiyonuzçok üzgünüm çoook

ama benim heçççççç bilgim yokkkiiiii şekerlennnn ilgili benim 95 di
ama 140ın üzeri tehlikeliymilşşşş
bu kadar biliyom ben tatlişkooo

sen de mi 13 mart kontrollüklerindensin???

Peki biz akıntıyla suyun gelmesini nasıl ayırd edicez?
Geçen akşam az bişey akıntım oldu, renksiz kokusuz, ödüm patladı balonu patlattım diye

EEEETTTT 13 MARTTA GÖRCEM HAYYY ÇOK KİŞİMİ ÖLEEEEbilmiyorumkismile

ewet mehtap hanımı bende duydum epey yoğun bi doktormuş kendisi benim medipolde gittiğim doktorda çok yoğun en çok da buna canım sıkılıyo nerdeyse 1 ay öncesinden randevu almalısın ona acil bişeyim olsa kaldım ortada diyorum. o yüzden içime sinmiyo yoksa kendisinden çok memnunum ama neyse hayırlısıyla bi kurtulsak:Saruboceq:

aa hani bugün bebğim az hareket etti niye acaba filan diyozya o da bebeğin uyuması ya da plasentanın önde olmasındanmış bakın..bebek sıkıntıda da olabilirmiş..

toplanma o kadar bariz bi olayki
benim sadece sağ tarafım yaklaşık 2 santim şişiyor
orda üçük bir dağ oluyor :)))
sonra yavaş yavaş düzeliyor
bebek sırtını yada poposunu dayıyormuş
:asigim:

yannız kızlar bu dediğiniz kasılma, akıntı gelme filan türü şeyler attığım linkte var, okuyun haa lmaz:

bir hevesle açtım linki site engelli yazısıyla göz göze geldim.
bizim şirket bunu bile engellemiş yaaa
sanki alper mumcudan virüs gelecek klava:

cnm bende merak edıyorum nasıl anlıcaz yaaa

benim şekerimle nie ilgilenmiyonuzÇok üzgünüm çoook

cnm ben daha seker olayını anlamadgm ıcın yorum yapmadm bılyrsn bende seker olayndn kacıyrm sureklı ama bu doktr yakaldı 15 gun sonna yapcakmıs

oh oh baksın 4d li tabi
benimde tesadüf oldu
ama 4dli resmimiz olmasaydı
çok üzülürdüm içimde kalırdı:ecrin_bebek:

buarada karatştaki dr
mete bey yada ibrahim beymiohaoldumsmile

dilaver bey kısss ama cok seker bi adam

sen de mi 13 mart kontrollüklerindensin???

Peki biz akıntıyla suyun gelmesini nasıl ayırd edicez?
Geçen akşam az bişey akıntım oldu, renksiz kokusuz, ödüm patladı balonu patlattım diye

efet bende merak edyrm ama kendısı dırek soledı korkcaksn bazn su falan gelınce ama bunlar a alısacksn zamanla dedı kısıye gore degsr dedı yınede tabıkı takıp edıcez dedı
güneşim hadi atlatttın canım. maşallah bebişinede kiloya takılma sakın. korkuyodun gitmeye bak en azından artık için rahatlamıştır.

efet cnm ona kafam bırz takldı 1 hafta gerıden gelıyor demesıne dıegr doktr solememmstı öle bişi

görmeden muayene mi olur güneşim
bari vajinandan kültür alsaydı. sonuçta önemli bir rahatsızlık
umarım dediği gibidir de iyileşirsin hemencik

cnm o doktrun deıl benm hatam acım azaldı dedım korkudan sanrm bakalm istersen dedı bende bılmyrmkı sıvlcemı baska bişimi acısı bugn azldı dedım ama sanırm hata yaptımm sankı torrken hafıf acıyr ama kremı kullancm baaklm zaten bak duruma göre haberleşelm dedı

bU ARADA dİLAVER BEYE GİTTİN Dİ Mİ? Ben de kan ve idrar testi için gittiğimde görüşmüştüm tatlı bi adama benziyordu. Sevindim memnun kaldığına.
Doktorunu bulmak çok önemli çünkü

sen hangısıne gıdyrdun cnm neden dılaver beye devam etmedın sorun yok dımı ? ama ınanın otobuste falan tesadumdr nedır bıkac kısı benle muhabbete gırdı hepsıı farklı yabancı ınslr hepsıde doktorumu sordu oo dılaver beymı dıyorlar hatta bitanesı dedıkı sen nasıl ızmıre yabancısın en ıyı doktorlrdn bırtanesı dılaver beyı buldun sansmı bu falan dedı

yaaa benim çok değil demekki...
ee sen ne yaptın şimdi diyet mi yapıyosun??

benim daha kesn bişi yok
s.ocağında 254 cıktı
baska bi yere yaptırdım 90larda cıktı

dr.um tekrarltcak ondan sonra karar vercek diyet ve insüline yıurum

bir hevesle açtım linki site engelli yazısıyla göz göze geldim.
bizim şirket bunu bile engellemiş yaaa
sanki alper mumcudan virüs gelecek klava:

aha al o zaman.. :1hug:

BULGU Olası problem (yüksek risk) Diğer olası nedenler
Vajinal kanama (miktarı ve süresi ne olursa olsun, gebeliğin hangi döneminde görülürse görülsün, beraberinde ağrı olsun ya da olmasın) Düşük tehlikesi, plasenta previa, ablasyo Hormonal kanamalar, implantasyon kanaması
Pelvik ağrı ya da karın ağrısı (sürekli olan ya da kramp tarzında) Düşük tehlikesi, Dış gebelik, ablasyo Yumurtalık kistleri, erken gebelikte rahminin büyümesine bağlı gerilme ağrısı
Geçmeyen sırt ağrısı Düşük, erken doğum tehditi İdrar yolu enfeksiyonları, hamilelikte görülen normal ağrılar
Vajinadan sıvı gelmesi Erken doğum tehditi, zarların erken açılması, düşük Fazla miktarda vajinal salgı, idrar kaçırma
Sağ üst karın bölgesinde şiddetli ağrı HELLP sendromu -
Ellerde ve yüzde aşırı ve ani şişme Gebeliğe bağlı hipertansiyon (preeklempsi) Normal şişlikler
Şiddetli başağrısı Gebeliğe bağlı hipertansiyon (preeklempsi) Migren,sinüzüt, diğer baş ağrısı sebepleri
Havale geçirme Eklempsi Epilepsi
Görme bozuklukları Gebeliğe bağlı hipertansiyon (preeklempsi) Diğer nedenler
Rahimde kasılma ve sertleşme Erken doğum eylemi Mide problemeleri, normal Bracxton Hicks kasılmaları
Fetal hareketlerde azalma Fetal distress (bebeğin sıkıntıda olması) Bebeğin uyku halinde olması, plasentanın ön tarafta yerleşmiş olması
Fetal hareketlerin olmaması Fetal distess, Fetal ölüm Bebebin uyku hali, plasentanın ön tarafta yerleşmiş olması
Ateş (37.5 santigrad derecenin üstünde) Enfeksiyon (idrar yolu enfeksiyonu) Su alımında azalma (dehidratasyon)
Kusma (ağızdan beslenemeyecek kadar şiddetli) Hiperemesis gravidarum Besin zehirlenmesi, enfeksiyonlar
İdrar yaparken yanma Enfeksiyon (idrar yolu enfeksiyonu)
tablo şeklinde olmadı ama yine de fikir verir..

evet mehtap hanım yoğun bir doktordum ama seni kabul etmeme gibi bi durum yapacağını hiç sanmıyorum
benim acil durumlarımda randevusuz hep kabul etmiştir
dediğin gibi 1 ay önce değil ama 1-2 hafta öncesinden randevu alman lazım
eğer 1-2 güne gideceksen randevu isteme vermezler sen gel bakarız demiştir bana
yada aniden gitsen bile bişekilde araya hep sıkıştırır
doğumu hiç konuşmadık daha ama yorumlardan anladığım
normal doğum yanlısı bi doktormuş, buda tercih sebeplerim arasında

hastaneye gelince, hastane personelinden aynı derece memnun olduğumu söyleyemem
ama 1. plan doktor benim için,

kızlar bızm sırket merkez bana kadınlar gunu hedıyesiii yollamışşşşşşşşşşşşşşşş nemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sölememmm:)

benim daha kesn bişi yok
s.ocağında 254 cıktı
baska bi yere yaptırdım 90larda cıktı

dr.um tekrarltcak ondan sonra karar vercek diyet ve insüline yıurum

benimde sağlık ocağında bakıldı..bilmiyorumkismile
herhalde tekrarlanır benimde...akannehir

kızlar bızm sırket merkez bana kadınlar gunu hedıyesiii yollamışşşşşşşşşşşşşşşş nemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sölememmm:)

beşik felan yollayaylardı işe yarardıaklinialirimsmile

canım benim doktorum farklı zaten başından beri sadece kendi muayenehanesi var bir yere bağlı çalışmıyor yani. evime yakın olduğu için ben testlerini Karataş ta yaptırdım . Test isteğinde bulunması gerekiyor ya hastane doktorunun o zaman muhabbet etmiştik Dilaver beyle hatta benim doktorumu da tanıyormuş selam söyleyin falan demişti.
Şimdi de şeker testi için gideceğim yine belki karşılaşırız :1hug:

Ben Levent Senturk'e gidiyorum doktora..oyle cok arastirmadim bi arkadasim onermisti..duydugunuz bisey var mi onun hakkinda?

bencede önemli olan doktor hastane personelinden neden memnun kalmadın? odaları güzelmiş otel odası gibi diyolar benim bi arkadaşım doğum yaptı oraya gidersen medipolu beğenmezsin diyodu. Medipolde epidurale çok sıcak bakmadıklarını duydum bende nedense tüm hastanelerde çatır çatır yaparken. Ama medicalde epidural çok uygulanıyo arkadaşımda epidural normal doğum yaptı orda çok memnun kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…