- Konu Sahibi daemon
-
- #62.081
EEEETTTT 13 MARTTA GÖRCEM HAYYY ÇOK KİŞİMİ ÖLEEEEbilmiyorumkismile
bir hevesle açtım linki site engelli yazısıyla göz göze geldim.
bizim şirket bunu bile engellemiş yaaa
sanki alper mumcudan virüs gelecekklava:
kızlar bızm sırket merkez bana kadınlar gunu hedıyesiii yollamışşşşşşşşşşşşşşşş nemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sölememmm:)
aha al o zaman.. :1hug:
BULGU Olası problem (yüksek risk) Diğer olası nedenler
Vajinal kanama (miktarı ve süresi ne olursa olsun, gebeliğin hangi döneminde görülürse görülsün, beraberinde ağrı olsun ya da olmasın) Düşük tehlikesi, plasenta previa, ablasyo Hormonal kanamalar, implantasyon kanaması
Pelvik ağrı ya da karın ağrısı (sürekli olan ya da kramp tarzında) Düşük tehlikesi, Dış gebelik, ablasyo Yumurtalık kistleri, erken gebelikte rahminin büyümesine bağlı gerilme ağrısı
Geçmeyen sırt ağrısı Düşük, erken doğum tehditi İdrar yolu enfeksiyonları, hamilelikte görülen normal ağrılar
Vajinadan sıvı gelmesi Erken doğum tehditi, zarların erken açılması, düşük Fazla miktarda vajinal salgı, idrar kaçırma
Sağ üst karın bölgesinde şiddetli ağrı HELLP sendromu -
Ellerde ve yüzde aşırı ve ani şişme Gebeliğe bağlı hipertansiyon (preeklempsi) Normal şişlikler
Şiddetli başağrısı Gebeliğe bağlı hipertansiyon (preeklempsi) Migren,sinüzüt, diğer baş ağrısı sebepleri
Havale geçirme Eklempsi Epilepsi
Görme bozuklukları Gebeliğe bağlı hipertansiyon (preeklempsi) Diğer nedenler
Rahimde kasılma ve sertleşme Erken doğum eylemi Mide problemeleri, normal Bracxton Hicks kasılmaları
Fetal hareketlerde azalma Fetal distress (bebeğin sıkıntıda olması) Bebeğin uyku halinde olması, plasentanın ön tarafta yerleşmiş olması
Fetal hareketlerin olmaması Fetal distess, Fetal ölüm Bebebin uyku hali, plasentanın ön tarafta yerleşmiş olması
Ateş (37.5 santigrad derecenin üstünde) Enfeksiyon (idrar yolu enfeksiyonu) Su alımında azalma (dehidratasyon)
Kusma (ağızdan beslenemeyecek kadar şiddetli) Hiperemesis gravidarum Besin zehirlenmesi, enfeksiyonlar
İdrar yaparken yanma Enfeksiyon (idrar yolu enfeksiyonu)
tablo şeklinde olmadı ama yine de fikir verir..
oo liste kabarık
ben
özge
zeynep
ukla
archi
özasfa
unuttuklarım da vardır
:roflol:
Kayganlaştırıcı????
Kayganlaştırıcı????
beşik felan yollayaylardı işe yarardıaklinialirimsmile
oo liste kabarık
ben
özge
zeynep
ukla
archi
özasfa
unuttuklarım da vardır
Kayganlaştırıcı????
ay parmağından baktılarsa kesin yanlıştır o
Kayganlaştırıcı????
puhahahahahahahah :):roflol:
kızlar bu şeker testi pahalı bişey mi
bencede önemli olan doktor hastane personelinden neden memnun kalmadın? odaları güzelmiş otel odası gibi diyolar benim bi arkadaşım doğum yaptı oraya gidersen medipolu beğenmezsin diyodu. Medipolde epidurale çok sıcak bakmadıklarını duydum bende nedense tüm hastanelerde çatır çatır yaparken. Ama medicalde epidural çok uygulanıyo arkadaşımda epidural normal doğum yaptı orda çok memnun kaldı
canım benim doktorum farklı zaten başından beri sadece kendi muayenehanesi var bir yere bağlı çalışmıyor yani. evime yakın olduğu için ben testlerini Karataş ta yaptırdım . Test isteğinde bulunması gerekiyor ya hastane doktorunun o zaman muhabbet etmiştik Dilaver beyle hatta benim doktorumu da tanıyormuş selam söyleyin falan demişti.
Şimdi de şeker testi için gideceğim yine belki karşılaşırız :1hug:
oo liste kabarık
ben
özge
zeynep
ukla
archi
özasfa
unuttuklarım da vardır
Kayganlaştırıcı????
oo liste kabarık
ben
özge
zeynep
ukla
archi
özasfa
unuttuklarım da vardır
Kayganlaştırıcı????
:roflol: :roflol: :roflol:
hay Allahım.. :roflol:
yaw oda takımı hala gelmedi de adamlara ulaşmaya çalışıyorum nerde kaldılar diye
kaynanam esir oldu kaç saattir evde..
ilgilenemmiyom siznen fasla
kırmızı donmu göndermişler yoksam
yada emzirme sütyeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
ana kayganlaştırıcımı gelmişşşş:1shok:
neysem sakla zamanı gelir zamanııııı
glikoz 2tl aldık...sağlık ocağında yapıldı para almadılar....sağlık karnemlede bşey yapılmadı...
Hay allahım.. :roflol:
Yaw oda takımı hala gelmedi de adamlara ulaşmaya çalışıyorum nerde kaldılar diye
Ilgilenemmiyom siznen fasla
özelde kaç para kızlar benim hastanem biraz kazık fikrim olsun ona göre ayrıntılı için benden 650 istediler ben de baska hastanede yaptırdım o sebeple
hay ben bu sağlık ocaklarını...evet parmaktan baktılar..öfff tekrarlıcaz demekki...akannehir
hay Allahım.. :roflol:
yaw oda takımı hala gelmedi de adamlara ulaşmaya çalışıyorum nerde kaldılar diye
ilgilenemmiyom siznen fasla
glikoz 2tl aldık...sağlık ocağında yapıldı para almadılar....sağlık karnemlede bşey yapılmadı...
ay kız saklama bana yolla ben kayganlaşamıyom hamile kaldığımdan beriana kayganlaştırıcımı gelmişşşş:1shok:
neysem sakla zamanı gelir zamanııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?