2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
650 mi
e yuh bi lab. kurar kendim yaparım ayolsempatiksalakcinni

hadi ya bazı elemanların ve hemşerilerin hastanenin yeniliğinden dolayı acemi olduğunu duymuştum. Medipolde ben yaşamadım öyle bişey hepsi işini güzel yapıyo ama şu oda konusuna canım sıkıldı kontrole gittiğimde gezicem odaları bide bi katta var doğum odaları normal doğum oldu hadi gittim ya oda olmazsa napıcam bana diye düşünmüyo değilim.az gibi geliyo bana çünkü oda sayısı hastane ise kalabalık büyüklüğüne göreCADIARZU

:roflol: :roflol: :roflol:

hay Allahım.. :roflol:

yaw oda takımı hala gelmedi de adamlara ulaşmaya çalışıyorum nerde kaldılar diye
kaynanam esir oldu kaç saattir evde..
ilgilenemmiyom siznen fasla

hahaha özgee çok hoşsun, kaynana mı üzüldün kııız?

kız sabah yazmışsın ya deniyoruz olmuyor diye ben alıp göndercektim sana da sizinkiler benden önce düşünmüştür

Kıazlar boğazlarım için tavsiyede bulunan arkadaşlar çok teşekkurler.Dedıklerınızı yapmaya çalıştım şimdi.su içerdım çok.Bugun su bıle içemedım boğaz ağrısından.Guneşim sen doktorunu buldun ya ben rahatladım canım valla.Gözun aydın:ne ii yapmışsın.ıçin rahat etmiştir şimdi ne guzel.

bencede git gez aklına takılanları sor
sonra ona göre karar verirsin

650 mi
e yuh bi lab. kurar kendim yaparım ayolsempatiksalakcinni

evt valla dimi abartı bir fiyattı bizim de gözler açıldı zaten fiyatı duyunca kız sayıyor sunu da yapıcakk bu da var içinde dahil.dedimki sonucta benim sorunlu bir hamileliğim yok extra istenen bişey de yok rutin bir kontrol bu kalsın dedim bu fiyata ben dogururum ya..
ben yüzde 30unu ödicektim gerçi ama olsun simdi 60 ödedim hallettim sonucta cd de verdi foto da cekti ölçümleri de yaptı 1 saat ilgilendi doktor.

benim simdi anladığım kadarıyla seker testi ayrıntılı ult.gibi bişey değil uçuk bi fiyatı yoktur benim hastanede de herhalde dimi kızlar

ben de aynı seyi dedim zaten o kadar paraya doğururum ben beee
sen yaptırdınmı seker testi

işte bu hafta evın orda tıp merkezı var yapcaktı 25 tl ye yaparız dedı haftasonu oldugu ıcın hemde parmaktan falan deıl . parmaktan olanı doktorlar kabul etmıyormus yanls cıkma olasılıgı olabılyrmus sanrm

ben geldim yemeğimi yedim geldim sizde coşmuşsunuz yine

ya kızlar sizinde göbeğinizde tüylenme oldumu
benim göbek altındaki çizgimde çok aşırı çıktı
diğer yerlerdeki sarı tüylerimde koyulaşmaya başladı
göbek çizgisini zaten lazer yapacamda
diğer yerler doğumdan sonra düzelir mi bilmiyorumkismile

acilen lazımmı kızhemen gönderek bir tane

ya bakıyorum kayganlaştırıcı muhabbeti filan geçiyo sizde istek oluyomu kızlar bizde yaklaşık 2 aydır tık yok eşim sinir oluyo ama napıyım hiç içimden gelmiyo neden acaba

http://www.gununfirsati.com/default.asp?git=3&urun=35178

kızlar şu ürün sizce nasıl ben görüntü olarak beğendim fiyatı da uygun geldi alsam mı acaba?istediğim tüm özelliklere sahip

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napiyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hepsi normal hamilelikte stella..
göbek çizgini niye lazer yapıyosun anlamadım doğumdan sonra kalmicakki o bilmiyorumkismile

benimde tersine oldu
ormanlarkralıydım
şimdik cillop kurbaaa oldum
döküldü çoğu

bende oldu canım kıllanma göbek etrfınd ve üstlerdede çıktı hep. doğum çizgiside belirlenmeye başladı etrafıda kıllanıyo yavaş yavaş

yaww doğuma kadar maymun gibi olursam yaaaaaaaaa

bende de var göbekte tüylenme ellemiyorum güya doğumdan sonra ellemeyince normale dönüyormuş.

Göbek çizgisi dediğin ne peki kahverengileşme mi? Ben de daha çok hafif o ama o da geçiyormuş doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…