2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kizlar hepinizin dunya kadinlar gunu kutlu olsun a.s.

Dun gece sabah karsi öyle bir agrim olduki dogum yapiyorum sandim kizlar.Sanki ihh desem cocuk cikacakti öyle cok korktumki esim basimda ne yapcani sasirdi 10-15 dk surdu ama cok fenaydi ya.
Simdiden basladi sancilar sordugum kim varsa cocuk kendine yer yapiyo dedi ne demekse sempatiksalakcinni
Ilk oglusumda hic böyle bisey yasamadim bu cok farkli ya sanki hic dogum yapmamisim gibi korku var icimde.Ayrica belim her gecen gun daha cok agriyoo daha nerdeyse 3 ay var bakalim nasi gecicekk bu agrilarla eyvahedigeldismile

ßen tam 10 kg almışımmm laelaelaelaelae

hayret ediyorum yaa burda öyle seker yüklemesi falan olmuyor, Bende bu hafta sadece sekerime bakacaklar hemsire özellikle tembih etti sakin geceden sekerli birsey yeme tatli falan. sizin orda seker testi icin seker yüklemesi yapiyorlar hayret valla. Bakalim bende soracam doktoruma banada yapacaklarmi gerekiyormu böyle birsey. Kardesim gecen sene hamileydi oda tr de yasiyor , onada seker yüklemesi yapmislar birde o sekilde yollamislar eve, kiz bayiliyormus nerdeyse fenalasmiy eve soz gelmis olurmu böyle düsüncesizlik yaa aklim almiyor...

şifaya dönebilrim heranaklinialirimsmile

yaaa ciddenmi arkadasımda sıfayı cok begenmıs onerıyor bence sartlrn el verırse gıt oraya ama artk degstrmeyelım doktor ne olur yaaa ıkımzzzz kararsz kazım olduk cıktık vallaa

yaaa ciddenmi arkadasımda sıfayı cok begenmıs onerıyor bence sartlrn el verırse gıt oraya ama artk degstrmeyelım doktor ne olur yaaa ıkımzzzz kararsz kazım olduk cıktık vallaa

bizi özge doğurtsun
dae sonda taksın
archi lavman yapsın
ukla doğumhaneyi temizlesinkaydirigubbakcemile3

Canim bende Almanyada yasiyorumm turkiyede busuru test falan yapiyolar ama bana daha ne test nede baska bisey yaptilar.
Bende anlamiyorum burda niye yapilmiyo böyle seyler doktoruma sortum gerek yok diyo madem gerek yok turkiyede niye busuru test yapiliyoo boshayallersmile

Kızlar buarada ben perşembe günü medical parkta bebeğim olacak seminerine gidicem işten izin alıp.13:00 te başlayacak konusu şöyle:
Seminer 1

11 Mart Perşembe

13.00 – 13.15 Karşılama ve ıkram

13.15 - 14.00 Hamilelikte cinsel yaşam
Doğum sonrası ve lohusalık döneminde depresyonlar
Uzm.Psk. Şencan ÇILDIR

14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi
• Hamile olmak
• Hamilelik değişimleri
• Nef es çalışmaları
• Doğum nedir?
• Normal doğum nedir?
• Partnerlerin doğum yardımı
• Doğum sonrası ve lohusalık dönemi

15.30 - 15.45 Kahve Molası

15.45 - 17.00 Ayşe Öner Eğitimi
• Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
• Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım

21 martta tekrar var onada gidicem.hepberaber gidelim bence

bende 10 aldim nasil vercez gizlar bu kilolari yavvvv yandik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…