2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay gitsem mi o gunkı ruh halıme gore belkım bende gıderım..

kızlar kımse ılgılenmedı ama bı dah asölıım sıze..
hazıran akdar her cumartesı atasehır memorıalda ucretsız yoga derslerı verılecekmıs..

Valla bende anlamadim, garanti benim doktorum da gerek olmadigini söyliyecek

bizi özge doğurtsun
dae sonda taksın
archi lavman yapsın
ukla doğumhaneyi temizlesinkaydirigubbakcemile3[/COLOR][/B]

anaaaaaaaaaaaummm ben dogurmucam yok yok ıcıme cekcem cocuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusempatiksalakcinni

yoga yaparkene salma emi yıurum
korkutma insannarıaklinialirimsmile

Valla bende anlamadim, garanti benim doktorum da gerek olmadigini söyliyecek

Canim ben ilk oglumdada hic test olmadim sadece 1 kez seker testi yapildi cok kilo aldigim icin yapti onuda doktorum acaba sekermi var diye yoksa onuda yapmicakti ondada bisey cikmadi.
Hatta benim doktorum 6 aylikken kontrole gittgimde vitamin almana gerek yok dedi simdi vitaminde almiyom.
Her gittigimde tansiyonuma bakip kilomu ölcüyolar bide arada demir testi yapiyolar...
Allah yardimcimiz olsunn insallah saglikla dogar bebeklerimizz :CüvCüv:

4 kılo da ben aldım artıkın,

kiz massallah keske bende 4_5 kilo alsaydim hamilelikte. Ne güzel sayiflamistim hamile kalmadan önce, simdi nasil vercen ben bu kilolariiiii. gecen gün karar vermistim aksamlari fazla birsey yemiyecem diye. Yaptim da, sadece aksamlari meyva yedim 2 gün hemen 2 kilo verdim valla ama kaydirigubbakcemile3dün gene bozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…