2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aminnn..

uykum qeldi ben accık uyuyim qelirim kıslarr mirmirmirmir

Dae senin oğlanın kamyonu reklamlarda çıkmaya başladı :) bugün iki kez ATV de gördüm :)

aa hamileyken diyet yapılmazzz :1shok:

gün içinde ilginç bilgiler köşemize hoşgeldiniz:
biyrun sempatiksalakcinni
"Gebelik süresince üretilen toplam östrojen miktarı gebe olmayan bir kadında ancak 150 yılda üretilebilmektedir."

bide üstüne üstük şimdi bi çikolata götürdüm ben hala yiyorum kaydirigubbakcemile3

Doktor bana da onu yazmis daha almadim ama recete olunca saglik sigortasi karsiliyo mu acabaaa CADIARZU

Minervabs sağlık sigortası bu kremi kaşılamıyor, kozmetik ürün çünkü. Bana da cildiyeci yazdı ama sağlık sigortası karşılamadı, neyse ki Boyner'de indirim vardı tam o sırada.

Aaa hamilelikte rejim yapma, sadece aburcuburları kes.
Vücudun sendeki yağları yakmaya başlarsa bebiş de bunlarla beslenir,
bu da onun beynine zarar veriyormuş.
Bak internetten sen de araştır istersen.

herkese merhaba,
arkadaşlar benim bebişim çok aşağıda hareketleniyor,sizdede öylemi acaba?
yani vajinal bölgeme çok yakın hissedeiyorum hareketlerini,aşağıda olduğu için korkuyoruz biraz,
sizde durum nedir:uhm:

aa hamileyken diyet yapılmazzz :1shok:

kiz öyle deme, hamileler icin de diet var nasil birsey bilmiyorum ama, ben sabahtan aksama kadar normal bir sekilde yedim, sadece aksamlari acikin ca elma yada portakal yedim böyle salikli bir diet senin anlayacan. kiz valla böyle giderse 10 kilo daha alirim oyuzden böyle birsey yapayim bari dedim..

gün içinde ilginç bilgiler köşemize hoşgeldiniz:
biyrun sempatiksalakcinni
"Gebelik süresince üretilen toplam östrojen miktarı gebe olmayan bir kadında ancak 150 yılda üretilebilmektedir."
sempatiksalakcinni
savulunn
östrojen bombaları geliyoorrr sempatiksalakcinni

kız dıyt yapma sakın az ve sık ye
marul salat elma agzın boş durmasın.

neden sayfanın altında kimler var göstermiyokaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…