Canim ben ilk oglumdada hic test olmadim sadece 1 kez seker testi yapildi cok kilo aldigim icin yapti onuda doktorum acaba sekermi var diye yoksa onuda yapmicakti ondada bisey cikmadi.
Hatta benim doktorum 6 aylikken kontrole gittgimde vitamin almana gerek yok dedi simdi vitaminde almiyom.
Her gittigimde tansiyonuma bakip kilomu ölcüyolar bide arada demir testi yapiyolar...
Allah yardimcimiz olsunn insallah saglikla dogar bebeklerimizz :CüvCüv:
kızlar bu linki nere kopyalıcam ya =)) bulamıyorum
kiz massallah keske bende 4_5 kilo alsaydim hamilelikte. Ne güzel sayiflamistim hamile kalmadan önce, simdi nasil vercen ben bu kilolariiiii. gecen gün karar vermistim aksamlari fazla birsey yemiyecem diye. Yaptim da, sadece aksamlari meyva yedim 2 gün hemen 2 kilo verdim valla ama kaydirigubbakcemile3dün gene bozdum
kıslar ben bı yarım saat uzancam
Doktor bana da onu yazmis daha almadim ama recete olunca saglik sigortasi karsiliyo mu acabaaa CADIARZU
kiz massallah keske bende 4_5 kilo alsaydim hamilelikte. Ne güzel sayiflamistim hamile kalmadan önce, simdi nasil vercen ben bu kilolariiiii. gecen gün karar vermistim aksamlari fazla birsey yemiyecem diye. Yaptim da, sadece aksamlari meyva yedim 2 gün hemen 2 kilo verdim valla ama kaydirigubbakcemile3dün gene bozdum
Avvio Bebek Çantası A-2002 - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe
kızlar bu cantaya bayıldım bende ama pahalı yafss
Avvio Bebek Çantası A-2002 - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe
kızlar bu cantaya bayıldım bende ama pahalı yafss
aa hamileyken diyet yapılmazzz :1shok:
sempatiksalakcinnigün içinde ilginç bilgiler köşemize hoşgeldiniz:
biyrun sempatiksalakcinni
"Gebelik süresince üretilen toplam östrojen miktarı gebe olmayan bir kadında ancak 150 yılda üretilebilmektedir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?