Yok yok armutun sapı, üzümün çöpü derken almıycaz biz senle bişi
Hayır alsan gaza gelicem belki
Bizim burda aynisi 90 tl ama bence hala cok pahali.
Ben kendi cantami kullanacagim bebek cantasi olarak yenisini almicam.
kiz öyle deme, hamileler icin de diet var nasil birsey bilmiyorum ama, ben sabahtan aksama kadar normal bir sekilde yedim, sadece aksamlari acikin ca elma yada portakal yedim böyle salikli bir diet senin anlayacan. kiz valla böyle giderse 10 kilo daha alirim oyuzden böyle birsey yapayim bari dedim..
herkese merhaba,
arkadaşlar benim bebişim çok aşağıda hareketleniyor,sizdede öylemi acaba?
yani vajinal bölgeme çok yakın hissedeiyorum hareketlerini,aşağıda olduğu için korkuyoruz biraz,
sizde durum nedir:uhm:
cnm ben magazadada baktım cok tatlı gorunuyordu mavısını cok begenmedım kırmızzı hastalıgı var bendeee bayıldık esımn amcasnn karısıyla baktık alcam kesın ama sızlerınde fikr,ini almak istedım kıss zaten anacım gonderck parasını ben alcam
benım zaten yenı canta alma zamanım gelmişti ayda 1 canta almam hakkım varama tabe esımn tanıdıgından ondn ucuz alıyorda ehuhehehe ama bu tarz seyler yok ordaaa canta almazsm catlrm bennn sızın orası neresı 90 tl miş
sana gıcıklık olsun diye..neden sayfanın altında kimler var göstermiyokaydirigubbakcemile
bence gayet güzel sensi..Kizlar bende bu cantanin aynisi, yalniz sadece tek renk (karamel) boyle karmasik degil
yani assagidakinin renginden var.
Genis alti da duz, kullanisli yani bebek cantasi olarak kullanayim diyorum olmaz mi ki sizce?
Hadi be alıcan yani
Bak alırsan bende alayım madem yakından da görmüşsün güzel diyosun
bence şöyle yap
tatlıyı kes, ya da haftada 1 e fln indir.
gündüzleri normal ye.
akşamları da sadece haşlanmış sebze fln ye.
çok faydasını görürsün
Hadi be alıcan yani
Bak alırsan bende alayım madem yakından da görmüşsün güzel diyosun
sana gıcıklık olsun diye..
sempatiksalakcinni
her dk. takip ediyon ya sempatiksalakcinni
bence gayet güzel sensi..
içinde biberon fln koyabileceğin ve herşeyi rahat bulabileceğin gözleri varsa, gayet güzel
Canim senin memleketinde iste. kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba,
arkadaşlar benim bebişim çok aşağıda hareketleniyor,sizdede öylemi acaba?
yani vajinal bölgeme çok yakın hissedeiyorum hareketlerini,aşağıda olduğu için korkuyoruz biraz,
sizde durum nedir:uhm:
Kimmiş bakim O!!!!klava:
bence gayet güzel sensi..
içinde biberon fln koyabileceğin ve herşeyi rahat bulabileceğin gözleri varsa, gayet güzel
Biberon icin zaten isolasyonlu biberon cantasi aldim canim,
biberonu icine koydugunda 3 saat sicak tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?