2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatliyla aramyok aslin da , ama haklisin aksamlari haslanmis yiyecekler. Bak buda iyi fikir böyle yapim en iyisi sagol tavsiyen icin arkadasim
ben de artık mümkün oldugunca akşamları hafif yemeye calışıyorum.
karnabahar,
kabak.. kabagı fırında yapıp üstüne yoğurt çok lezzetli oluyor mesela
etli havuçlu patatesli haşlama yapabilirsin
yada böyle bol malzemeli kocaman bir salata,içinde peynir, ya da tavuk parçaları fln olan..
bunları yiyebilirsin.
sonra da akşam 9-10 gibi meyvanı yersin.
ohh mis

özge ben gene acıktım
şaşardım :mymeka:
tatlı yime
git tavuk fln ye bari

anaaaaaaaaaummmm gıslarrrrrrrrrr ben 100 den dusmusum akannehir ne ara oldu bu iş

peki bunlrı nettenmi aldın cantada buda guselmıss

Evet fermuarli ve kapatinca bu sekil gorunuyor, cok sirin.
Diger resimdeki yesillinin aynisini aldim, o zamanlar cinsiyeti belli degildi de. kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaummmm gıslarrrrrrrrrr ben 100 den dusmusum akannehir ne ara oldu bu iş
yaaa öfff
güneşim bile 100 den düşmüşş sempatiksalakcinni
ben de düşmek istiyom 100den, düşür beni de çabuk elhhh bilmiyorumkismile

1 karecik çuku attım ağzıma
yemek yicem birazdan az yicem sözsempatiksalakcinni

Yahuu bugün bende de bi gariplik var sabahtan beri ağzım boş kalmadı ne yiyeceğimi şaşırdım. eyvahedigeldismile

lovfun ben yemek yemeyen bi insandım ayda 2 serum günde 6 vitaminle zor yaşıyodum
şimdi öle zevk alıyomki yemek yerken:lepi:

ne kaaaa zevk alıyon aklinialirimsmile

yaaa öfff
güneşim bile 100 den düşmüşş sempatiksalakcinni
ben de düşmek istiyom 100den, düşür beni de çabuk elhhh bilmiyorumkismile

güneşim bile derken yewwrummmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

lovfun ben yemek yemeyen bi insandım ayda 2 serum günde 6 vitaminle zor yaşıyodum
şimdi öle zevk alıyomki yemek yerken:lepi:[/COLOR][/B][/QUOTE]

Eeeeeeeeee oooooooooooo zamannnnnnnnnnn
Yaşasınnnnnnnnnnnn yimekkkkkkkk yimekkkkkkkkkkkkdelikafadulden

heheh ehhehe bu topıcte herkes sorunlu..sempatiksalakcinni
alıskınıs bis..
en cok kararsız olunan konu bebek arabası heralde..
hee ukla sadece en cok canta konusunda kararsız=))
bilmiyorumkismileboshayallersmile

ne kaaaa zevk alıyon aklinialirimsmile

şey nasıl annatsamki
şimdi öle zevk alıyomki yemek yerken:lepi:

Eeeeeeeeee oooooooooooo zamannnnnnnnnnn
Yaşasınnnnnnnnnnnn yimekkkkkkkk yimekkkkkkkkkkkkdelikafadulden[/QUOTE][/COLOR][/B]

Obur topicde yazmistim..ama tabi herkesde durum farkli olabilir su aralar son taklalarini atiyolar cunku...Dun doktor bebisimin nasil durdugunu anlatti bana kafasi gobek deligimin 3-4 parmak altindaymis, poposu solda en alt kaburgamin altinda (o yuzden zaman zaman kaburgamda batma olurmus, ayaklari ve elleri de gobek deligimin sag tafafindaymis yani gobek deligi cevresinde C seklinde duruyo sanirim , artik cok kucuk olmadigi icin cok takla atamaz dedi. belki hic atamaz belki bir iki kez daha...eger boyle kalirsa bu dogumda kafa gelisi pozisyonmus tabi son haftalarda basi daha da asagiya iniyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…