evet dengeliyoruz birbirimizi..
kaydirigubbakcemile3 kocama yavas ama ben acelecıyım dıyosun yaneee ehuheehkaydirigubbakcemile3
ay uyuyakalmışım iş yerinde kızlar eyvahedigeldismile iyiki patron felan gelmedi
bizde de 20 ydi.20ymiş şeker yükleme
o 165 diyen kimdiakannehir
yok artık ayy harıkasınnnn odada yalnzmısnkı uyudun kıss
bizde de 20 ydi.
bana 10 aklinialirimsmile
valla nerdeyse rüya görüyodum baya baya kendimden geçmişim arkadaşlarda sağolsun dokunmamışlar uyumuşum 40 dak. civarı oh ne güzel geldi havada kapalı tam evde yatıp uyuma havası benneyaptımki
evet doğru diyonsen hiç konuşma
beleşe doğurcan zati kıskanıyomaklinialirimsmilegerçi aylığından kescekleri geliyo aklımada rahatlıyomaklinialirimsmile
sıte galıba kafayı yedı...
gecen yıllarda ne guzeldı..kaldıgın yerden devam edebılıyordum okumaya...
gunesım guzelmıs park yatagınaklinialirimsmile
kesın kararımı verdım bende park yatak alcam..sempatiksalakcinni
netten baska sıtelere bak aksam gezınırken ben gormustum 80-90 arası aynı cantayı satan fırmalar var...
yazdım ama galıba gormedınız arkadaslar:gitme:
storkun park yatagın+uyku setını ve yatagını alan bır arkadsımzı vardı ama kım oldugunu hatırlayamıyorum..kımdı acep:sm_confused:
memnun kaldımı..CADIARZU
cuttery al yaptım sana
tıklayıp aç bu linli önce
sonra o açılan linkteki adres kısmını kopyala
ozgecay çok ama çok teşekkür ederim.zahmetler verdim sana valla helal et ya :asigim: belki ben işyerinde olduğum için burdaki serverdan engelleniyor olabilri eve gidince gözükür belki nasılda heves ettim ordan sayması daha güzel geldi =)) çok tşk ederim tekrar tatlım..
Uyku bana da bastı, kendimi zor tutuyorum. Kalktım dolaştım ama değişen bişey olmadı
evet doğru diyon
bi yerden veriyolar bi yerden alıyolar sempatiksalakcinni
ama muayeneye de para vermiyom ya
çook kardayım çookk aklinialirimsmile
ben kaçtım kızlar. Kocamla dolap kapağı bakmaya gideceğiz bir de kızına hediye almış canımcım. Akşama da o gelecekmiş ne aldı acaba meraktan çatlıycam :)))
Hadi size iyi muhabbetlerrr
evet dengeliyoruz birbirimizi..
ben hızlıyım o yavaş aklinialirimsmile
yuppi yuppiiii yarın doktora gidiyom beennn hihoyyyt
doktorumu göreceğim için çok mutluyuuumm sempatiksalakcinni
yok la oğlumu görcem heralde aklinialirimsmile
normalde şeker yüklemem haftayaydı ama karnımın inmesiyle ilgili doktora msj atmıştım o da yarın gelin bi bakalım demiş, gitmişken şeker de aradan çıkıcak tabi ehe ehe :icecream:
ozgecay çok ama çok teşekkür ederim.zahmetler verdim sana valla helal et ya :asigim: belki ben işyerinde olduğum için burdaki serverdan engelleniyor olabilri eve gidince gözükür belki nasılda heves ettim ordan sayması daha güzel geldi =)) çok tşk ederim tekrar tatlım..
aha olmuş çok saoll ozgecayyyyy:teytey::teytey:
yuppi yuppiiii yarın doktora gidiyom beennn hihoyyyt
doktorumu göreceğim için çok mutluyuuumm sempatiksalakcinni
yok la oğlumu görcem heralde aklinialirimsmile
normalde şeker yüklemem haftayaydı ama karnımın inmesiyle ilgili doktora msj atmıştım o da yarın gelin bi bakalım demiş, gitmişken şeker de aradan çıkıcak tabi ehe ehe :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?