2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla nerdeyse rüya görüyodum baya baya kendimden geçmişim arkadaşlarda sağolsun dokunmamışlar uyumuşum 40 dak. civarı oh ne güzel geldi havada kapalı tam evde yatıp uyuma havası benneyaptımki

20ymiş şeker yükleme
o 165 diyen kimdiakannehir

bizde de 20 ydi.
bana 10 aklinialirimsmile

sen hiç konuşma
beleşe doğurcan zati kıskanıyomaklinialirimsmilegerçi aylığından kescekleri geliyo aklımada rahatlıyomaklinialirimsmile

valla nerdeyse rüya görüyodum baya baya kendimden geçmişim arkadaşlarda sağolsun dokunmamışlar uyumuşum 40 dak. civarı oh ne güzel geldi havada kapalı tam evde yatıp uyuma havası benneyaptımki

Uyku bana da bastı, kendimi zor tutuyorum. Kalktım dolaştım ama değişen bişey olmadı

sen hiç konuşma
beleşe doğurcan zati kıskanıyomaklinialirimsmilegerçi aylığından kescekleri geliyo aklımada rahatlıyomaklinialirimsmile
evet doğru diyon
bi yerden veriyolar bi yerden alıyolar sempatiksalakcinni

ama muayeneye de para vermiyom ya
çook kardayım çookk aklinialirimsmile

bendim o bendiimm sempatiksalakcinni
valla rapucum görüntüsünü tipini kumaşını sorarsan sevdik biz..ama şunu söylim kurarken çok zorlandık..normalde eşimin elinden her iş gelir ama o bile yarım saatte kurunca sinir oldu:)ama diğer park yataklar da öyle zor kuruluyo mudur bilmiyorum..

ben kaçtım kızlar. Kocamla dolap kapağı bakmaya gideceğiz bir de kızına hediye almış canımcım. Akşama da o gelecekmiş ne aldı acaba meraktan çatlıycam :)))
Hadi size iyi muhabbetlerrr

yuppi yuppiiii yarın doktora gidiyom beennn hihoyyyt
doktorumu göreceğim için çok mutluyuuumm sempatiksalakcinni
yok la oğlumu görcem heralde aklinialirimsmile
normalde şeker yüklemem haftayaydı ama karnımın inmesiyle ilgili doktora msj atmıştım o da yarın gelin bi bakalım demiş, gitmişken şeker de aradan çıkıcak tabi ehe ehe :icecream:

evet doğru diyon
bi yerden veriyolar bi yerden alıyolar sempatiksalakcinni

ama muayeneye de para vermiyom ya
çook kardayım çookk aklinialirimsmile

oooo ne güzel
seninn yerine olsam haftada bir kontrole girerimkaydirigubbakcemile3

ay du hemen hesap yapi
benim kontrollerim 20 tl desek ort.
15te bir gidiyorum
6ay*2=12 kontrol yapar
12*20=240 tl
abowww 240 a ben neler alırdım kızımakaydirigubbakcemile3
ben kaçtım kızlar. Kocamla dolap kapağı bakmaya gideceğiz bir de kızına hediye almış canımcım. Akşama da o gelecekmiş ne aldı acaba meraktan çatlıycam :)))
Hadi size iyi muhabbetlerrr

özge kıs bizim kocalar kavga çıkarınca bebiklere akşam bişiler getiriyolarya
hır çıkaralımmı bugünaklinialirimsmile(gerçi geçen hır cıkarmadan halısını getirdi ama olsun)

ne güzel yaaa inşallah şekerde ii çıkarda daha ii olur :)

bende oğlum çok özledim ama daha 12 gün sonra göreceğim

aha olmuş çok saoll ozgecayyyyy :teytey::teytey:

hheh tam ben de diyodum olmuş ya işte diyeee hihoyyyt

bende sağlık ocağından geliyorum. aşımı oldum kolum azcık ağriiii
tansiyonum 9-5 çıktı ama eşek gibiyim anlamadım. kilomda 66 çıktı kesin bir yanlışlık var. zaten yemek yedim su içtim dedim gene de tarttı kadın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…