ya bazı gün çok enerjiğim bazı gün böyle anlamıyorum günü gününe uymuyo :çok üzgünüm:
ne güzel yaaa inşallah şekerde ii çıkarda daha ii olur :)
bende oğlum çok özledim ama daha 12 gün sonra göreceğim
bende sağlık ocağından geliyorum. aşımı oldum kolum azcık ağriiii
tansiyonum 9-5 çıktı ama eşek gibiyim anlamadım. kilomda 66 çıktı kesin bir yanlışlık var. zaten yemek yedim su içtim dedim gene de tarttı kadın yaa
oooo ne güzel
seninn yerine olsam haftada bir kontrole girerimkaydirigubbakcemile3
ay du hemen hesap yapi
benim kontrollerim 20 tl desek ort.
15te bir gidiyorum
6ay*2=12 kontrol yapar
12*20=240 tl
abowww 240 a ben neler alırdım kızımakaydirigubbakcemile3
özge kıs bizim kocalar kavga çıkarınca bebiklere akşam bişiler getiriyolarya
hır çıkaralımmı bugünaklinialirimsmile(gerçi geçen hır cıkarmadan halısını getirdi ama olsun)
kızlar şimdiben normal izne ayrılma haftamızda calısabılır rapor alıp çalışmaya devam edıp izne dogumdan sonra devam etmeyı planlıyordum tabı sartlar el verırse gecen cok bılmıs kaynvalıdem dıyokı bak ozamn sıgortadan daha az para alırmıssın ona göre sen ayrılcan zaman ayrıl ıznını uzatma gıbısnden bişler soledı hoş onaa ne ister az para alırım ister cok ama merak ettım ne iş bu bılgısı olan varmı buarada sıgorta bıze nekdr para evrıyrmus kı bunuda bılmyrdum ben para alıcamızı:):)
bende sağlık ocağından geliyorum. aşımı oldum kolum azcık ağriiii
tansiyonum 9-5 çıktı ama eşek gibiyim anlamadım. kilomda 66 çıktı kesin bir yanlışlık var. zaten yemek yedim su içtim dedim gene de tarttı kadın yaa
OHH OHHHH..burda muayene 54 tl. ben ilk zamanda 2 haftada, şimdi 3 haftada bir gidiyom. karı sen düşün aklinialirimsmile
ikili teste bilmemneye de yarı fiyat veriyorum..
aklinialirimsmile
oh oh aklinialirimsmile
kıs ben dedim mi
benimki geçen gün mothercare den üzerinde arı olan bir çorap almış çok şeker sempatiksalakcinni
54 54 sempatiksalakcinni
oh oh maaşallah alsın tabi
50 misempatiksalakcinni
66 mııııı aklinialirimsmile aklinialirimsmile
doğrudur o doğruuu
sen 6 kilo aldım diye gezinirsen ortada
bööle kilolanırsın iştee sempatiksalakcinni
66 mııııı aklinialirimsmile aklinialirimsmile
doğrudur o doğruuu
sen 6 kilo aldım diye gezinirsen ortada
bööle kilolanırsın iştee sempatiksalakcinni
54 54 sempatiksalakcinni
yeme az ye dedik sana o kadar sempatiksalakcinnihee 66 yozgat oldum aklinialirimsmile
mümkün değil 66 olmam geçen hafta 61 dim 5 kilo mu aldım.
perşembe doğrusunu söylerim sempatiksalakcinni
:dilcikar:bizi özge doğurtsun
dae sonda taksın
archi lavman yapsın
ukla doğumhaneyi temizlesinkaydirigubbakcemile3[/COLOR][/B]
amma kazıkcısınız
54ü alırsam bende oda süslerim bende 20 kişiye meşaş atarımhabilmiyorumkismile
kızlar şimdiben normal izne ayrılma haftamızda calısabılır rapor alıp çalışmaya devam edıp izne dogumdan sonra devam etmeyı planlıyordum tabı sartlar el verırse gecen cok bılmıs kaynvalıdem dıyokı bak ozamn sıgortadan daha az para alırmıssın ona göre sen ayrılcan zaman ayrıl ıznını uzatma gıbısnden bişler soledı hoş onaa ne ister az para alırım ister cok ama merak ettım ne iş bu bılgısı olan varmı buarada sıgorta bıze nekdr para evrıyrmus kı bunuda bılmyrdum ben para alıcamızı:):)
:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?