2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeme az ye dedik sana o kadar sempatiksalakcinni

hadi 2 kg. sunu yemek ve sudan düş
64 sün işteee sempatiksalakcinni

aha tekme tokat geliyor alsanaalsanasmile
64 mi oldum yoksam doğru mu bu eyvahedigeldismile
azıcık tuvaletimde vardı 1 kg da ordan düş. hadi 63 olsun anlaşalım sırnaşık şey

olur mu canım öyle para aynı para. sen sadece doktoruna gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacaksın
sigorta aylık ssk ya bildirilen maaşının 2/3 nü veriyor ama haberin olsun

ALLAHM YA BENDE ILKDEFA BÖLE BİŞİ DUYDUM E DIYRM ARKDSLRM HEP UZATTILR CALSIMALARINI HIC BÖLE BİŞİ DUYMADM COK SCMA YOK DIYOR ISRARLA YAA NEYMIS ELTILERI OLE DEMS ONLR YILLRCA CALISMS DICKTM SENIN ELTILERN NUH DAN KALMAAAsempatiksalakcinniYASLI KADIN NE OLCKKKK AMA COK KOYARDI BU LAF ONAAA

sgk lı ücret bu aklinialirimsmile

bakma kıs, ucuzlardanız biz ist.da..
sen başkalarını duysan dudağın uçuklar

düne kadar 12 tlydi yeni 20 burdaolduohaoldumsmile

aha tekme tokat geliyor alsanaalsanasmile
64 mi oldum yoksam doğru mu bu eyvahedigeldismile
azıcık tuvaletimde vardı 1 kg da ordan düş. hadi 63 olsun anlaşalım sırnaşık şey
iyi hadi kırmayayım seni
ayağın alışsın :roflol:

düne kadar 12 tlydi yeni 20 burdaolduohaoldumsmile
burda personele 12 tl.
ben onu da virmiyom

canım kaynanamın sacmalamama gıbı bı mezıyetı yok kı o her halukarda sacmalar sankı yıllardır calısan ben deılımde o gıbı bana akıl vermeye kalkar böle seylerde dur ben bı onu hak edeyımde gorsunnn delımıdr nedır bu kadınyaaaa hele sasrdm bende sacmalayıncaa bölee

hee 66 yozgat oldum aklinialirimsmile
mümkün değil 66 olmam geçen hafta 61 dim 5 kilo mu aldım.
perşembe doğrusunu söylerim sempatiksalakcinni

MUMKUN MUMKUN KABULLEN ARTIK BUNU YEWWRUMMMkaydirigubbakcemile3

yok yok sen inanma ona yivrum..

olurmu yahu öle şey bence onun evde senle yapıcaı işler var erken çıkmanı istemiş :roflol:
Kendince sskya maddeler eklemiş naniknanik

heheheh havasını alır hiiiö ugrasamam onlaaa

ahh ahh geçen yıl bu zamanlarda yaz tatili için erken rezervasyon amacıyla otelleri araştırıyordum..
şimdi bebişe ne alırım ne ederim onları araştırıyorum.
vay bee, 1 senede ne kdr değişiyor herşey

kimbilir kimden duydu
ya da söylerken amacı neydi acaba
tööbe tööbee

kaydirigubbakcemile3 KİMBİLİR?
PARAYI DUSNUYORDUR SAF YAA SANKI O ALCAK PARAYI ONA NEYSEEE
GECEN DEDIMKI SUMAGAZAYA GIDELIM AA DEDI ORASI COK PAHALI NE GERK VAR PAZARDA DAHA UYGUNNNN TOBE TOBE MANYAK KADINYAAA BENDE BAKTMMM TERS TERS OGLUMAA EN GUZELLERINI ALCAM DEDIM BİDAHADA CAGIRMAM ONU ALISVERISE ESIMDE ANNEMI CAGR ALISVERISE GIDERKN DEYP DURUYORDU ANANI KARISTIRMA DEDIM COK RENKLI KADIN KIZZZ BUU

ananı da al git geldi aklıma kaydirigubbakcemile3

herkeş nereye kayboldu be

bişi dicem aklıma ne geldi geçen gün
iyice karnımız şişince böle davul gibi olunca biz ayak tırnaklarımızı nası kesicez nan sempatiksalakcinni
ben geçen gün çok zorlandım da sempatiksalakcinni

mrb canım bende asagıda hissediyorum dr sordum bebek küçük tabiki yukarıda hissedemezsin demişti ve ben hala asagıda hissediyorum 25 haftalıgım bir sorunumuz yoktur umarımCADIARZU

inşallah sorun yoktur.
gerçi araştırdım biraz çoğunluğun aşağıdaymış,
ben hiç farketmemiştim ama h.sonu annem senin göbeğin aşağıda biraz deyince korktum eyvahedigeldismile
Allah korusun erken gelmesinlerde,

kocalar ne güne duruyo

bende dün kestim anam ağladı.çorabı bile zor giyiyorum.
kocaya da gel tırnağımı kes demek olmaz ki :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…