yeme az ye dedik sana o kadar sempatiksalakcinni
hadi 2 kg. sunu yemek ve sudan düş
64 sün işteee sempatiksalakcinni
olur mu canım öyle para aynı para. sen sadece doktoruna gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacaksın
sigorta aylık ssk ya bildirilen maaşının 2/3 nü veriyor ama haberin olsun
sgk lı ücret bu aklinialirimsmile
bakma kıs, ucuzlardanız biz ist.da..
sen başkalarını duysan dudağın uçuklar
kaydirigubbakcemile3olurmu yahu öle şey bence onun evde senle yapıcaı işler var erken çıkmanı istemiş :roflol:
kendince sskya maddeler eklemiş naniknanik
iyi hadi kırmayayım seniaha tekme tokat geliyor alsanaalsanasmile
64 mi oldum yoksam doğru mu bu eyvahedigeldismile
azıcık tuvaletimde vardı 1 kg da ordan düş. hadi 63 olsun anlaşalım sırnaşık şey
burda personele 12 tl.düne kadar 12 tlydi yeni 20 burdaolduohaoldumsmile
güneşim kaynanan sacmalamasın
her halükarda maaşın 2/3 ünü alacağız zaten.
Erken cık ya da geç çık farketmez..
Farkeden tek şey
ne kadar geç çıkarsan, izinlerini bebek doğduktan sonrasına atıp onunla daha fazla vakit geçirebileceğindir.
hee 66 yozgat oldum aklinialirimsmile
mümkün değil 66 olmam geçen hafta 61 dim 5 kilo mu aldım.
perşembe doğrusunu söylerim sempatiksalakcinni
canım kaynanamın sacmalamama gıbı bı mezıyetı yok kı o her halukarda sacmalar sankı yıllardır calısan ben deılımde o gıbı bana akıl vermeye kalkar böle seylerde dur ben bı onu hak edeyımde gorsunnn delımıdr nedır bu kadınyaaaa hele sasrdm bende sacmalayıncaa bölee
olurmu yahu öle şey bence onun evde senle yapıcaı işler var erken çıkmanı istemiş :roflol:
Kendince sskya maddeler eklemiş naniknanik
yok yok sen inanma ona yivrum..
kimbilir kimden duydukaydirigubbakcemile3KADIN HASTA YAA İLLA KENDI HERSEYI BILIP BANA AKIL VERECEKKK YEMEZLER AMAAAAA
kimbilir kimden duydu
ya da söylerken amacı neydi acaba
tööbe tööbee
kaydirigubbakcemile3 KİMBİLİR?
PARAYI DUSNUYORDUR SAF YAA SANKI O ALCAK PARAYI ONA NEYSEEE
GECEN DEDIMKI SUMAGAZAYA GIDELIM AA DEDI ORASI COK PAHALI NE GERK VAR PAZARDA DAHA UYGUNNNN TOBE TOBE MANYAK KADINYAAA BENDE BAKTMMM TERS TERS OGLUMAA EN GUZELLERINI ALCAM DEDIM BİDAHADA CAGIRMAM ONU ALISVERISE ESIMDE ANNEMI CAGR ALISVERISE GIDERKN DEYP DURUYORDU ANANI KARISTIRMA DEDIM COK RENKLI KADIN KIZZZ BUU
mrb canım bende asagıda hissediyorum dr sordum bebek küçük tabiki yukarıda hissedemezsin demişti ve ben hala asagıda hissediyorum 25 haftalıgım bir sorunumuz yoktur umarımCADIARZU
herkeş nereye kayboldu be
bişi dicem aklıma ne geldi geçen gün
iyice karnımız şişince böle davul gibi olunca biz ayak tırnaklarımızı nası kesicez nan sempatiksalakcinni
ben geçen gün çok zorlandım da sempatiksalakcinni
çok önemli bişi yok canım yaa..kızlar çok yoğunum bugün ne okuyabildim ne de yazabildim ne var ne yok
herkeş nereye kayboldu be
bişi dicem aklıma ne geldi geçen gün
iyice karnımız şişince böle davul gibi olunca biz ayak tırnaklarımızı nası kesicez nan sempatiksalakcinni
ben geçen gün çok zorlandım da sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?