aman benimki beceremez be sempatiksalakcinnikocalar ne güne duruyo
inşallah sorun yoktur.
gerçi araştırdım biraz çoğunluğun aşağıdaymış,
ben hiç farketmemiştim ama h.sonu annem senin göbeğin aşağıda biraz deyince korktum eyvahedigeldismile
Allah korusun erken gelmesinlerde,
çok önemli bişi yok canım yaa..
işte archimim birdenbire 1 haftada 61den 66 kiloya fırlamış fln o kdr.. sempatiksalakcinni
aynen çorap giymek bile zor oldu artık
bende dün kestim anam ağladı.çorabı bile zor giyiyorum.
kocaya da gel tırnağımı kes demek olmaz ki :1no2:
çok önemli bişi yok canım yaa..
işte archimim birdenbire 1 haftada 61den 66 kiloya fırlamış fln o kdr.. sempatiksalakcinni
ayy ben geldim.of nefesim kesiliyor artik yavas yavas.herkes iyidir umarim
aynen çorap giymek bile zor oldu artık
böle yandan yandan fln giyiyorum..
bide şimdi ayaklar çizmede.
nisan mayısta artık babetlere fln geçces..
o şiş ayaklarla nası gelces işe yaa..
benim ayaklarım daha başlamadı ama bileklerim davul gibi oluyo
kemik memik görünmüyo
sanki bileğime bişi sarmışım
aman benimki beceremez be sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
hee öyle oldum sempatiksalakcinni
günde 5 kilo alıyorum artık.
aynen vallaayy ben geldim.of nefesim kesiliyor artik yavas yavas.herkes iyidir umarim
oh ne güzel afiyet olsunKızlar çıkma vakti yaklaşıyoo bana yavaş yavaş.. Kocam da akşam yemeğe götürecekmiş beni :))
Yarın görüşürüz kendinize bebeklerinize iyi bakın...
Öpüyorum hepiciğinizi...
Şeniz
ay dimiiiohaoldumsmile sempatiksalakcinni gördüm onu bir tek o dikkatimi çekti zaten nedenseeee kaydirigubbakcemile3
niye olmazmis kiz,ben dedim gecen gün.kesti sagolsun canim.aslinda hic sevmem ayagimin tirnagini kestirmesini,kestirmeyi birak dokunulmasindan huy kaparimakannehir.ama mecburuz.egilemiyorsun ki artik:CüvCüv:.göbekler maasallah tavan yapmak üzere.eeee hastalikta saglikta,iyi günde kötü günde,beraber degilmiyiz.valla manikür pedikürde hic yaptiramam su dönem.biryerden birsey kaparim diye eeee o zaman tek cözüm :lepi:KOCA kaliyor
ananı da al git geldi aklıma kaydirigubbakcemile3
ayyy işyerinde de terlik giyemem ki yaaa..terlik giyeriz ne yapalım babet olmaz ki dolma ayaklara
ay valla benim de yardım almam yakınlaşıyor sanırım zorlanmaya başladım
giyinmekte artık cidden zorlaşmaya başladı
gece pijama giyerken yardım alıyorum bizimkinden
kasıklarım cok beter çünkü
herkeş nereye kayboldu be
bişi dicem aklıma ne geldi geçen gün
iyice karnımız şişince böle davul gibi olunca biz ayak tırnaklarımızı nası kesicez nan sempatiksalakcinni
ben geçen gün çok zorlandım da sempatiksalakcinni
ben kendim kesebildim ama amann ne zordu vallaKOCAM SAOLSUNNN BU HAFTA KARNIM IZIN VERMEDI O KESTIsempatiksalakcinni
ayy tırnak kesmeye hevesli bi koca sempatiksalakcinniAMAN BENIMKI COK EHEVSLIYDI ZATEN TA BASINDN DIYORDU BEN KESERIM TIRNAKLARINIDA KARNIN BUYUYNCE DIYE ÖLEEE SEYLERI SEVER SIRNASIK SEYYYsempatiksalakcinni
özgecim nasilsin.daha bunlar iyigünlerimizmis,kayinvalidem gecengün öyle söylüyor sagolsun,insana bir moral verir,artik hergün göbegimiz büyücekmis,iki misline cikacakmis,yatamiyacakmisim,kalkamiyacakmisim.son 3 ay cok zor gececekmis.ayy böyle olsa bile insana bunlar denilirmi ya,bazen düsünmeden konusuyorlar.ya sabirsempatiksalakcinni
aynen valla
ben de hemen nefes nefese kalıyorum
oh ne güzel afiyet olsun
görüşürüz canım
ay dimiii
ne tuhaf bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni
niye olmazmis kiz,ben dedim gecen gün.kesti sagolsun canim.aslinda hic sevmem ayagimin tirnagini kestirmesini,kestirmeyi birak dokunulmasindan huy kaparimakannehir.ama mecburuz.egilemiyorsun ki artik:CüvCüv:.göbekler maasallah tavan yapmak üzere.eeee hastalikta saglikta,iyi günde kötü günde,beraber degilmiyiz.valla manikür pedikürde hic yaptiramam su dönem.biryerden birsey kaparim diye eeee o zaman tek cözüm :lepi:KOCA kaliyor
ben kendim kesebildim ama amann ne zordu valla
birdahakine naapcam bakalım..
neyseki ayak tırnakları daha geç uzuyo sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?