2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende yaptırdım canım uzun bi araştırmadan sonra olabilirsin faydası çok

müdürü yardım etti canım i.k.'ya dedi çıkartıcam diye o sekilde oldu yoksa zordu yanii
süpermiş canım
hayırlı olsun valla
inşallah yeni işinde mutlu ve başarılı olur eşin
kızın bereketini göstermeye başlaıd demekki..

yok canım bekleme daha fazla bende 24. haftamdayım şimdi yaptırdım.
sende ihmal etme

sen 24. haftanda değil 25. haftandasın yiiwwrum sempatiksalakcinni

o nasıl oluyo annamadım canım ya.Hem tazmınat alıp hem başka bankaya gecmek nasıl oluyo....Valla supermiş

müdürü yardım etti saolsun canım.çıkartıcam dedi ik ya o sekilde tazminatını alabildi.alamasaydı geçmeyecekti baska bankaya tabiki de..

off kıslar ya bugun sabahtan baŞladım kusmaya mıdem mahvolmus durumda zor tutyorm kusmamak ıcın kendımı aman yaaaa delırcem bıleklıklerımıde evde unutmusum acaba ondanmı bulanıyorkı dıcem ama pek bı faydası oldugunu sanmıyorum onların eve bı gıtsematıcm kendımı yataga

müdürü yardım etti saolsun canım.çıkartıcam dedi ik ya o sekilde tazminatını alabildi.alamasaydı geçmeyecekti baska bankaya tabiki de..

hayırlı olsun canım benım.Maşallah.istediğiniz gıbı kullanın inş. parayıda canım.Kızının nasibi gerçekten

ayy nası bişi bu yaa
doğuracaksın hala kusuyorsun
pes

ay ne fena ya sen hala cıkartıyorsun dimi akannehir kg aldınmı pekiii

ay ne fena ya sen hala cıkartıyorsun dimi akannehir kg aldınmı pekiii

bu bir hafta cıkarmammstm oara aldım ama cıkardıgım kadr da yemeye basladm bıde o var iştah iyi acıldı yanee ılk baslrda kılo kaybetmıstm cok

buarada hayrlı olsn cnmmmm sizin işte

bu aylarda daha ne kusması kafamçokkarıştı inşallah geçerde hamileliğin tadını çıakrırısın bulantı yerine :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…