kaydirigubbakcemile3onlar mannak biz mannak sempatiksalakcinni
dae 4üncü yarım saatlik uykusunu uyuyo galiba:1closedeyes:
druma sordum olabilirsin demisti.tetonozu yapacak drda esime kendi dru izin vermismi,esinizle görüsmem lazim demis.ben simdi 26.haftamdayim.gec kalmadimmi.olmazsa seker yüklemesi yaptiracagim o zaman söyleyeyim drda yapsin aklima takilp duruyordu zaten.
Valla bilmem ki? :uhm::uhm::uhm:
Bi daha masaj ister o :mymeka:
Vaooo süpper bir haber bu, bak Nisa Duru bereketiyle gelecek
evt şans getirdi bebişimiz bizekocam bana araba alacakmışşş zemuszemus
süpermiş canımmüdürü yardım etti canım i.k.'ya dedi çıkartıcam diye o sekilde oldu yoksa zordu yanii
yok canım bekleme daha fazla bende 24. haftamdayım şimdi yaptırdım.
sende ihmal etme
tamam canim sagol.persembe gidicem.3 defa olunuyor degilmi.3 dozda yani
yok canım bekleme daha fazla bende 24. haftamdayım şimdi yaptırdım.
sende ihmal etme
oo maşallahevt şans getirdi bebişimiz bizekocam bana araba alacakmışşş zemuszemus
süpermiş canım
hayırlı olsun valla
inşallah yeni işinde mutlu ve başarılı olur eşin
kızın bereketini göstermeye başlaıd demekki..
çok saol canım benim olumunekankayizsmile
inşallah bütün bebişler hepimize uğur bereket getirsin
sagol canim en kisa zamanda yaptiracagim.kararimi verdim.acaba olsammi olmasammi diye düsünüp duruyordumbende yaptırdım canım uzun bi araştırmadan sonra olabilirsin faydası çok
oo maşallah
heryerde söyleme de nazar değmesin kız
:lepi:kızlar haber geldi eşimden simdii..tazminatını veriyor banka ve diğer bankaya geciyor:lepi:
o nasıl oluyo annamadım canım ya.Hem tazmınat alıp hem başka bankaya gecmek nasıl oluyo....Valla supermiş
müdürü yardım etti saolsun canım.çıkartıcam dedi ik ya o sekilde tazminatını alabildi.alamasaydı geçmeyecekti baska bankaya tabiki de..
ayy nası bişi bu yaaoff kıslar ya bugun sabahtan baŞladım kusmaya mıdem mahvolmus durumda zor tutyorm kusmamak ıcın kendımıaman yaaaa delırcem bıleklıklerımıde evde unutmusum acaba ondanmı bulanıyorkı dıcem ama pek bİ faydası oldugunu sanmıyorum onların eve bı gıtsematıcm kendımı yataga
müdürü yardım etti saolsun canım.çıkartıcam dedi ik ya o sekilde tazminatını alabildi.alamasaydı geçmeyecekti baska bankaya tabiki de..
off kıslar ya bugun sabahtan baŞladım kusmaya mıdem mahvolmus durumda zor tutyorm kusmamak ıcın kendımıaman yaaaa delırcem bıleklıklerımıde evde unutmusum acaba ondanmı bulanıyorkı dıcem ama pek bİ faydası oldugunu sanmıyorum onların eve bı gıtsematıcm kendımı yataga
ay ne fena ya sen hala cıkartıyorsun dimi akannehir kg aldınmı pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?