iyiyim canım valla..özgecim nasilsin.daha bunlar iyigünlerimizmis,kayinvalidem gecengün öyle söylüyor sagolsun,insana bir moral verir,artik hergün göbegimiz büyücekmis,iki misline cikacakmis,yatamiyacakmisim,kalkamiyacakmisim.son 3 ay cok zor gececekmis.ayy böyle olsa bile insana bunlar denilirmi ya,bazen düsünmeden konusuyorlar.ya sabir
bende ayağımdan çok huylanırım elletemem kiakannehir
off ne yapacağız yaa.
iyiyim canim sende iyisindir umarimiyiyiz kanarya sen nasılsın??
terlik giyeriz ne yapalım babet olmaz ki dolma ayaklara
özgecim nasilsin.daha bunlar iyigünlerimizmis,kayinvalidem gecengün öyle söylüyor sagolsun,insana bir moral verir,artik hergün göbegimiz büyücekmis,iki misline cikacakmis,yatamiyacakmisim,kalkamiyacakmisim.son 3 ay cok zor gececekmis.ayy böyle olsa bile insana bunlar denilirmi ya,bazen düsünmeden konusuyorlar.ya sabir
ayy tırnak kesmeye hevesli bi koca sempatiksalakcinni
hepimizin kocasında bi gariplik var hee sempatiksalakcinni
iyiyim canim sende iyisindir umarim
ben de dün benimkinin takım elbiselerini ütüledim, 3 tanesini..sempatiksalakcinni VALLA NAPIM BAKTIM KARNM AGRIYOR EGILINCE BENDE AMAN AL KES DEDIM KORKTUM BIRAZ AMA ETIMI FALAN KESER DIYE BANA GUVENMIYORMUSN DEYIP DURUYRDU. ZATEN USTUMUDE GIYDIRP CIAKRTIYRM BAZEN YETRKI AYNI SAATTE EVDE OLALIMMM VALLA ALISSINLR DUN BUTUNE VI TEMIZLETTM VALLA GUNDELIKCI HANMLR GIBI DIP KÖŞEDE İŞ GORUYOR MAŞALLH
gecmis olsun canim.bu haftalarda kasik agrisi olurmus.doguma ön hazirlik yani.dogum sancisi gibi .yatarken falan sürekli pozisyon degistirmek iyi gelirmis.
giyinmekte artık cidden zorlaşmaya başladı
gece pijama giyerken yardım alıyorum bizimkinden
kasıklarım cok beter çünkü
sempatiksalakcinnie ananıza kestirin tırnakları kocalar tiksinmesin ayaklarınıdansempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni VALLA NAPIM BAKTIM KARNM AGRIYOR EGILINCE BENDE AMAN AL KES DEDIM KORKTUM BIRAZ AMA ETIMI FALAN KESER DIYE BANA GUVENMIYORMUSN DEYIP DURUYRDU. ZATEN USTUMUDE GIYDIRP CIAKRTIYRM BAZEN YETRKI AYNI SAATTE EVDE OLALIMMM VALLA ALISSINLR DUN BUTUNE VI TEMIZLETTM VALLA GUNDELIKCI HANMLR GIBI DIP KÖŞEDE İŞ GORUYOR MAŞALLH
ay evet benimki de pek iğrençtirKIZ DORU SOLUYN HEPSI BI RENK VALLA BENIMKIDE BI GARIP ADAMDA TIKSINME HUYU YOK YANI BURNUMU TEMIZLE DESEN GELR TEMZLER BUTUN IGRENCLIKLERI YAAPR BILMIYOM SEVGIDEN MI BASKA SEYDENMI:)sempatiksalakcinni İYİMİ KOTUMU COZEMEDIM AMA BU IGRENCLIKLERN BIGUN İŞE YARICANI TAHMN ETMEMMŞTM O BANA DESE YAPMAM AMA
aynen canim ya.bagris cagris mecbur kestirdim.bakalim bir dahakine nasil olacakbende ayağımdan çok huylanırım elletemem kiakannehir
off ne yapacağız yaa.
sağol bebişkomgecmis olsun canim.bu haftalarda kasik agrisi olurmus.doguma ön hazirlik yani.dogum sancisi gibi .yatarken falan sürekli pozisyon degistirmek iyi gelirmis.
sempatiksalakcinni
topikcek birbirimizin tırnaklarını keselim sempatiksalakcinni
sağol bebişkom
gece zaten cok hareket ettiğinden uyku muyku olmuyo dönüp duruyorum
benim kız geceleri uyuyo...
gündüzleri koşturuyo içerde
bugun mesela
maaşallah hiç durmadı
olaraklinialirimsmile
ama benim annem burda degilki.mafoldumbentrde.e ananıza kestirin tırnakları kocalar tiksinmesin ayaklarınıdansempatiksalakcinni
ben de dün benimkinin takım elbiselerini ütüledim, 3 tanesini..
ay pek mutlu oldu..
normalde kendi ütülüyor aklinialirimsmile
öle içimden iyilik geldi kalktım 3 takımı da ütüledim..
anam ağladı o pantolon çizgilerinde ama olsun..
sonra baktım o da bana içerde portakal suları sıkmış, kiviler muzlar doğramış..
pek seviştik gece sempatiksalakcinni
birsey degil canim.elhm. kiz senin bebisin cok yaramasssss olacak görürsün yandin sennnnnnnnnnn
sağol bebişkom
gece zaten cok hareket ettiğinden uyku muyku olmuyo dönüp duruyorum
olaraklinialirimsmile
ay seninki iyimiş yineay evet benimki de pek iğrençtir
ikide bir parmağını burnuma sokmaya fln çalışır böle manyak manyak şeyler yapar..
ben de hiç hoşlanmam öle iğrençliklerden
aklinialirimsmile
ay evet benimki de pek iğrençtir
ikide bir parmağını burnuma sokmaya fln çalışır böle manyak manyak şeyler yapar..
ben de hiç hoşlanmam öle iğrençliklerden
onlar mannak biz mannak sempatiksalakcinniANAUUUUUMMM GIZ BNIMKIFE HEP KENDI UTULYRDU NEZAMNDIR DUN BENDE JEST OLSN DIYE ONA UTU YAPTIM EHUHEHEHE BIZDE AYNI DURMDYDIKKKsempatiksalakcinniODA BANA BEBEGIM SEN YORULMA BEN YAPARIM YAPARIM DEYIP DURDU AMA İŞTE İYİLK YAPASIM GELDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?