- Konu Sahibi daemon
-
- #63.481
aynen canim.cok güzel moral verir.iyiyim canım valla..
artık her gün göbeğimiz mi büyüyecekmiş akannehir
son 3 ay yatıp kalkamayacakmıymışız akannehir
ay ne güsel moral veriyo be sağolsun..
sempatiksalakcinni
ay ben de çok huylanırım valla yandık..
kıyamam olumunekankayizsmileama benim annem burda degilki.mafoldumbentrde.
birsey degil canim.elhm. kiz senin bebisin cok yaramasssss olacak görürsün yandin sennnnnnnnnnn
iste bazen ya sabir diyorum bende.bi kaşık suda boğarım ben öyle kaynanayı valla gırtlaklarımalsanaalsanasmile
gecmis olsun canim.aslinda bende olacaktim vazgectim.drum olabilirsin dedi ama ne bileyim olmadim iste.iyiyim bende az önce tetanoz aşımı oldum rahatladım. kolum azıcık ağrıyor umarım daha çok artmaz ağrısı.
iyiyim bende az önce tetanoz aşımı oldum rahatladım. kolum azıcık ağrıyor umarım daha çok artmaz ağrısı.
gecmis olsun canim.aslinda bende olacaktim vazgectim.drum olabilirsin dedi ama ne bileyim olmadim iste.
bence de Çok üzgünüm çoookdae 4üncü yarım saatlik uykusunu uyuyo galiba:1closedeyes:
ya ben de pedikürden korkuyorum yaOy kıyamam dünürüme, geçmiş olsun Asya'mın anası.
benim tırnakları koca kesiyor ama bundan sonra tekrar pediküre başla diye kızdı. yanlışlıkla keserim bi tarafını sonra ben üzülürüm diyor.
Oy kıyamam dünürüme, geçmiş olsun Asya'mın anası.
benim tırnakları koca kesiyor ama bundan sonra tekrar pediküre başla diye kızdı. yanlışlıkla keserim bi tarafını sonra ben üzülürüm diyor.
bence de Çok üzgünüm çoook
ya ben de pedikürden korkuyorum ya
asıl orda keseler biyerimi mikrop kaparım fln diye korkuyorum
evet ben de gördüm amaben de o yüzden kendi malzemelerimi götürcem ama önce bileyletmem lazım
Kızlar bugün bebiş02in doğumgünüymüş, facede gördüm.
aaa tazminatını nasıl veriyor bu banka kıs hihoyyyt:lepi:kızlar haber geldi eşimden simdii..tazminatını veriyor banka ve diğer bankaya geciyor:lepi:
:lepi:kızlar haber geldi eşimden simdii..tazminatını veriyor banka ve diğer bankaya geciyor:lepi:
ben de o yüzden kendi malzemelerimi götürcem ama önce bileyletmem lazım
Kızlar bugün bebiş02in doğumgünüymüş, facede gördüm.
druma sordum olabilirsin demisti.tetonozu yapacak drda esime kendi dru izin vermismi,esinizle görüsmem lazim demis.ben simdi 26.haftamdayim.gec kalmadimmi.olmazsa seker yüklemesi yaptiracagim o zaman söyleyeyim drda yapsin aklima takilp duruyordu zaten.olsana canım bebeğe zararı yok .hatta senin için faydalı.
sağol kızımın kaynanası
kocan sırf bir daha gelme diye bir tarafını keserim demiştir delikafadulden
:lepi:kızlar haber geldi eşimden simdii..tazminatını veriyor banka ve diğer bankaya geciyor:lepi:
onu adı ne e..ile mi başlıyor
aaa tazminatını nasıl veriyor bu banka kıs hihoyyyt
druma sordum olabilirsin demisti.tetonozu yapacak drda esime kendi dru izin vermismi,esinizle görüsmem lazim demis.ben simdi 26.haftamdayim.gec kalmadimmi.olmazsa seker yüklemesi yaptiracagim o zaman söyleyeyim drda yapsin aklima takilp duruyordu zaten.
Çok güzel :) maşallah bebişin uğurudur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?