günaydınnnnn
günaydın canımGünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriiiiiii
kızlarrr yaaa deli olucam ben bu kocama
benim eşimin babası mobilyacı tutturdu babamda alacağımız mobilyayı görsün felan diye
neyse iyi dedim pazar günü bize yemeğe geldiklerinde söledi neyse k.pederimde diyoki
sizin mutfağı yapan adama söyleyelim o ucuza yaparsa ona yaptırın diyo e peki ama dedim iç tekstilini felan da veriyo mobilyacılar onu ne yapacağız dedim olsun diyor eşim onuda dışardan alırız sinir oldum kulpları ile yatak örtülerini aynı istiyordum şimdi hepsi farklı olacak delii ediyor yaa
kızlarrr yaaa deli olucam ben bu kocama
benim eşimin babası mobilyacı tutturdu babamda alacağımız mobilyayı görsün felan diye
neyse iyi dedim pazar günü bize yemeğe geldiklerinde söledi neyse k.pederimde diyoki
sizin mutfağı yapan adama söyleyelim o ucuza yaparsa ona yaptırın diyo e peki ama dedim iç tekstilini felan da veriyo mobilyacılar onu ne yapacağız dedim olsun diyor eşim onuda dışardan alırız sinir oldum kulpları ile yatak örtülerini aynı istiyordum şimdi hepsi farklı olacak delii ediyor yaa
canım alerji gibi bişi olmasın o.Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben kasintidan bayilmak uzereyim ya. :bbo:
Sag bacagimi boydan assagi bocek yemis hangi lanet olasi bocekse,
yani gorseniz inanmazsiniz sirf bir bacakta belki 20/25 yerden yemis.
Nekadar tatli geldiyse kanim bacagim disinda baska yerlere gitmeye zahmet bile duymamis.
iki gundur onun kasintisindan oluyordum kolonya vs surdum.
Bugun de sol bacagimi da yemis ya, tekrar oluyorum kasintidan.
Geberesice ilk yediginden nekadar doyduysa iki gun mayisti da bugun tekrar saldiriya gecti. alsanaalsanasmile
günaydın uklacım..
ya dün ne yaptın nasıl geçti konuşman müdürle
Günaydın canımGünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriiiiiii
canım alerji gibi bişi olmasın o.
niye sadece bacaklarında var.
bide nası bir böcek ki o 2 gün arayla bacaklarından yiyo
pire fln olmasın kıs eyvahedigeldismile
günaydın benden de...
Günaydın canım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr. Ben geldim hepinizi çok özledim 3 günde önemli bigelişme varmı herkes iyidir umarım
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben kasintidan bayilmak uzereyim ya. :bbo:
Sag bacagimi boydan assagi bocek yemis hangi lanet olasi bocekse,
yani gorseniz inanmazsiniz sirf bir bacakta belki 20/25 yerden yemis.
Nekadar tatli geldiyse kanim bacagim disinda baska yerlere gitmeye zahmet bile duymamis.
iki gundur onun kasintisindan oluyordum kolonya vs surdum.
Bugun de sol bacagimi da yemis ya, tekrar oluyorum kasintidan.
Geberesice ilk yediginden nekadar doyduysa iki gun mayisti da bugun tekrar saldiriya gecti. alsanaalsanasmile
hee neyse iyi bir konusma geçmiş en azından..Günaydın fıstık, ne olsun gittim konuştum izin işini skalayı maaşı vs.
hani ben hamile kalmadan önce bütçe uzmanıydım ya dönünce muh. şef yardımcısı olarak (aynı skala) devam edecekmişim. izin işini söledim 4 ay d.izni, ardından yıllık izin ve süt izninide müsade ederseniz birleştiricem dedim, oda işte şirketi biliyosun
her an herşey değişiyo çok uzun süreli izne ayrılma tabi yasal izinlerini kullanacaksın
ona bişey demem mağdur olmanı istemem ama bizde mağdur olmayalım felan ıvır zıvır bende dedim bakın benim çocuğuma bakıcak kimsem yok bakıcıyada 1000 tl para
verecek gücümde yok o anki durum neyi gösterir bilemiyorum dedim 6 aylık ücretsizi konuşamadık bile valla kararlıyım 6 ayın en az 4 ayını alcam dün eşimlede konuştum
ha döndüğümde ne derler bilemem o ara zaten iş de ararım...maaş da da bi değişiklik yok herkes aynıymış fasa fiso yani. ama dedim ben mayısın 7 si gibi ayrılcam eşimde çalışmıyor siz bana maaşımı ödeyin dönünce ben sskdan aldığımı size vereyim dedim
oda ben sana toplu 3-5 milyar ne istiyosan veririrm gelince sen aldığını verirsin dedi.
böle işte..
ay harika
insan ne kdr heyecanlanıyor bebekle ilgili birşey geleceği zaman..
of biz de daha haşim işçana gidip bakacaz yaa..
arabayla kanguru chicco olacak ama
park yatak, salıncak ve mama sandalyesi (onu da şimdiden toplu alışverişle alayım diyorum ucuza gelir)
onları ne alacağıma orada bakıp karar vereceğim..
pire olabilir valla..
Bende ilk gordugumde alerji zannettim, ama neden tek bir bacagimda ciksin ki.
Sonra esim bakti bocek yemis dedi, ama boyle kucuk kucuk degil hani sivri sinek yer de ufacik olur ya
hem ertesi gun yeri belli bile olmaz kasinsa bile ama bunlar kocaman kocaman.
Yani ilk defa bu sekil oldu, bende ne oldugunu anlamadim.
Pire olur mu ki, birazdan esim almaya gelecek bi saglik ocagina da ugrasam iyi olur aslinda.
Belki doktor bilir ne oldugunu falan. :1no2:
bakalım biz bu hafta zor ama haftaya belki giderik.Ay bizde öyle düşünmüştük.. İyi hatırlattın Özge ya... Ben biraz daha ağırlaşmadan gitsek iyi olacak, yoksa ben totomu kaldırıp da gidip bakamayacağım:roflol::roflol:
Söyleyeyeyim de bu haftasonu gidelim bari...
bende ilk gordugumde alerji zannettim, ama neden tek bir bacagimda ciksin ki.
Sonra esim bakti bocek yemis dedi, ama boyle kucuk kucuk degil hani sivri sinek yer de ufacik olur ya
hem ertesi gun yeri belli bile olmaz kasinsa bile ama bunlar kocaman kocaman.
Yani ilk defa bu sekil oldu, bende ne oldugunu anlamadim.
Pire olur mu ki, birazdan esim almaya gelecek bi saglik ocagina da ugrasam iyi olur aslinda.
Belki doktor bilir ne oldugunu falan. :1no2:
pire olabilir valla..
ısırıklar böle sıra sıra mı..
sıra şeklinde mi.. genelde pireler öyle yer..
bak netten araştır pire ısırıgı resimlerine bak.
sokaktan fln bir yerden gelmiş olabilir.
ama doktor da anlar muhtemelen bir git bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?