Günaydın fıstık, ne olsun gittim konuştum izin işini skalayı maaşı vs.
hani ben hamile kalmadan önce bütçe uzmanıydım ya dönünce muh. şef yardımcısı olarak (aynı skala) devam edecekmişim. izin işini söledim 4 ay d.izni, ardından yıllık izin ve süt izninide müsade ederseniz birleştiricem dedim, oda işte şirketi biliyosun
her an herşey değişiyo çok uzun süreli izne ayrılma tabi yasal izinlerini kullanacaksın
ona bişey demem mağdur olmanı istemem ama bizde mağdur olmayalım felan ıvır zıvır bende dedim bakın benim çocuğuma bakıcak kimsem yok bakıcıyada 1000 tl para
verecek gücümde yok o anki durum neyi gösterir bilemiyorum dedim 6 aylık ücretsizi konuşamadık bile valla kararlıyım 6 ayın en az 4 ayını alcam dün eşimlede konuştum
ha döndüğümde ne derler bilemem o ara zaten iş de ararım...maaş da da bi değişiklik yok herkes aynıymış fasa fiso yani. ama dedim ben mayısın 7 si gibi ayrılcam eşimde çalışmıyor siz bana maaşımı ödeyin dönünce ben sskdan aldığımı size vereyim dedim
oda ben sana toplu 3-5 milyar ne istiyosan veririrm gelince sen aldığını verirsin dedi.
böle işte..
DÜNÜRÜM EN AZINDAN PARA KONUSUNDA HUYSUZLANMAMIŞLAR NE YAPACAGIZ MECBUR IDARE ETCEZ BU ADAMALRI EGER CALISMAAY DEVAME TCEKSEK STRESE GIRME BUARADA NASIL OLDUN KOTUYDUN DIYE HATIRLIYORUM
vay namıssız pireee..Ay evet Ozgecim yaaa az once googleden baktim ayniii o sekil. :bbo:
Ne yapabilirim kiii. eyvahedigeldismile
vay namıssız pireee..
yatak çarşaflarını fln at makinaya hemen yıka canım.. bide halıların fln iyice süpürülmesi gerek.. öyle yerlerde barınır bu gıcık yaratıklar..
netten de araştır pireden kurtulma yolları fln diye
Günaydın kızlarrr
Zeynep kıss nerdesin sen ????
sensicim krem sür gelmezler kokuya...
olmadı evi ilaçlatırsınız canımAy ben kesin bi doktora gidecegim. bilmiyorumkismile Bakalim o ne diyecek.
Evet baktim az once de cok zor oldugunu soyluyor falan Allahim ya.
günaydın canım
uklacım istemiyorsan söyle yani bu senin çocugun sen karar vereceksin neyi nasıl yapacağına.
eğer içinden öyle bir takım almak geliyorsa ve almazsan bu senin içinde kalacaksa, kendi bildiğini yap sen. konuş eşinle..
gerçi yine bu şekilde de istediğin bir dizaynı kendin yapabilirsin, kulpları fln kendin alarak.
ama uğraşmak istemiyorsan da konuş.
ben de içimde hiçbirşey kalsın istemiyorum.
ilk çocugumuz bu bizim
tüm çilesini biz çekiyoruz
eğer mümkünse ve imkanlar dahilinde ise de, her istediğimizi yapmaya çalışıyoruz
kulplar hazır satılıyor zaten. uyku setini beğen, ona görede kulp alırsın. dert ettiğin şeye bak. sinirlenme boşuna!
sensiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile
yumurta bırakıyomuş paso bunlarr.. eyvahedigeldismile
sen dr.a git
eğer evet pire derse evi ilaçlat canım
İNSAN PİRESİ
İnsan Piresi insanlar ve hayvanlar üzerinde bulunur ve bu canlılardan beslenir. İnsan Piresi kendi vücut ısısını üzerinde yaşadığı canlının vücut ısısına ayarlar. İnsan Piresi yapı olarak diğer Pirelerden daha ufaktır. Bir insan üzerinde bulunan İnsan Piresi günde ortalama olarak 4 -5 defa kan emer. İnsan Piresi kan emdikten sonra insan üzerinden ayrılır ve yumurta bırakmaya çekilir. İnsan Piresi insan dışında diğer hayvanlara da geçebilir. Bir İnsan Piresi yaklaşık olarak günde 15 - 20 kadar yumurta bırakır.
sempatiksalakcinni
ayy korkutma kızı özgeee ben bile huylandım simdi hee ayy birazdan psikolojik olarak kaşınmaya başlayacağım sayenizde haberiniz olsun
aslında derdim kulp felan değil giderim en iyisini alırım, tamam istediğimiz gibi çizdik ettik bilmem ne istediğimiz gibi olmazsa onca paraya yazık bu adamlarda mobilyacı ama sırf bebek mobilyası yapanla muhattap olmak var birde böyle imalatçıyla muhattap olmak var 2 gün sonra bişiy olsa sinir olcam.. bakalım k.pederimi aradım dün iyi siz bi görüşün dedim oda havalar düzelsin bakarız dedi onlara kolay daha görüşülecek konuşulacak yan yana gelinecek çizilecek o mobilya yapılacak çok ağır kanlılar acele etmiyorlar hiç.
daaaaaaeeeeeeee aklinialirimsmile
kısslarrr güzelannişler gunaydın nasılsınızzz bugun bakalımmmmmmmmmm
hani ben hamile kalmadan önce bütçe uzmanıydım ya dönünce muh. şef yardımcısı olarak (aynı skala) devam edecekmişim. izin işini söledim 4 ay d.izni, ardından yıllık izin ve süt izninide müsade ederseniz birleştiricem dedim, oda işte şirketi biliyosun
her an herşey değişiyo çok uzun süreli izne ayrılma tabi yasal izinlerini kullanacaksın
ona bişey demem mağdur olmanı istemem ama bizde mağdur olmayalım felan ıvır zıvır bende dedim bakın benim çocuğuma bakıcak kimsem yok bakıcıyada 1000 tl para
verecek gücümde yok o anki durum neyi gösterir bilemiyorum dedim 6 aylık ücretsizi konuşamadık bile valla kararlıyım 6 ayın en az 4 ayını alcam dün eşimlede konuştum
ha döndüğümde ne derler bilemem o ara zaten iş de ararım...maaş da da bi değişiklik yok herkes aynıymış fasa fiso yani. ama dedim ben mayısın 7 si gibi ayrılcam eşimde çalışmıyor siz bana maaşımı ödeyin dönünce ben sskdan aldığımı size vereyim dedim
oda ben sana toplu 3-5 milyar ne istiyosan veririrm gelince sen aldığını verirsin dedi.
böle işte..
DÜNÜRÜM EN AZINDAN PARA KONUSUNDA HUYSUZLANMAMIŞLAR NE YAPACAGIZ MECBUR IDARE ETCEZ BU ADAMALRI EGER CALISMAAY DEVAME TCEKSEK STRESE GIRME BUARADA NASIL OLDUN KOTUYDUN DIYE HATIRLIYORUM
yani toplu para almak benimde işime gelecek
izinide sonradan halledecem,
ya bugün midem ağrıyor sabah yeşil zeytin yedim o dokundu galiba
sanki midemde kütle varsempatiksalakcinni
Günaydınnnngünaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmm
günaydıınn kızlaarrr
aayyy ben bugün akşam kuzumu görmeye gitcem inşallah.çoookkk mutluyumm :teytey:
Saol canım bebe comfort loola modelini aldık arabasını ve ana kucağını
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...ran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun-126.html
burada var canım modeli :) ben bunu çok beğeniyordum hafta sonuda indirim vardı eşim dayanamadı aldık oğlumuza aldığımız en büyük eşya :)
kızlarrr yaaa deli olucam ben bu kocama
benim eşimin babası mobilyacı tutturdu babamda alacağımız mobilyayı görsün felan diye
neyse iyi dedim pazar günü bize yemeğe geldiklerinde söledi neyse k.pederimde diyoki
sizin mutfağı yapan adama söyleyelim o ucuza yaparsa ona yaptırın diyo e peki ama dedim iç tekstilini felan da veriyo mobilyacılar onu ne yapacağız dedim olsun diyor eşim onuda dışardan alırız sinir oldum kulpları ile yatak örtülerini aynı istiyordum şimdi hepsi farklı olacak delii ediyor yaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr. Ben geldim hepinizi çok özledim 3 günde önemli bigelişme varmı herkes iyidir umarım
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben kasintidan bayilmak uzereyim ya. :bbo:
Sag bacagimi boydan assagi bocek yemis hangi lanet olasi bocekse,
yani gorseniz inanmazsiniz sirf bir bacakta belki 20/25 yerden yemis.
Nekadar tatli geldiyse kanim bacagim disinda baska yerlere gitmeye zahmet bile duymamis.
iki gundur onun kasintisindan oluyordum kolonya vs surdum.
Bugun de sol bacagimi da yemis ya, tekrar oluyorum kasintidan.
Geberesice ilk yediginden nekadar doyduysa iki gun mayisti da bugun tekrar saldiriya gecti. alsanaalsanasmile
böle işte..
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?