2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay evet Ozgecim yaaa az once googleden baktim ayniii o sekil. :bbo:
Ne yapabilirim kiii. eyvahedigeldismile
vay namıssız pireee..
yatak çarşaflarını fln at makinaya hemen yıka canım.. bide halıların fln iyice süpürülmesi gerek.. öyle yerlerde barınır bu gıcık yaratıklar..
netten de araştır pireden kurtulma yolları fln diye

Ay ben kesin bi doktora gidecegim. bilmiyorumkismile Bakalim o ne diyecek.
Evet baktim az once de cok zor oldugunu soyluyor falan Allahim ya.

Günaydın kızlarrr
Zeynep kıss nerdesin sen ????
sensicim krem sür gelmezler kokuya...

Uklacım ben ızmire annemin yanına gittim cuma günü dün gece döndük.Aile saadeti yaşadık yane. Yazdıklarını okudum mobilya olayını takma çok gerçekten çok ucuza gelecekse kulplarını ayrı alırsın nevresimle beraber. Kocişininde üstüne gitme zaten canı sıkkındır bu konularda hayırlısıyla bir iş bulsunda sonra getirirsin burnundan. Müdürünle konuşmanında olumlu geçmesine sevindim. Ücretsiz izin konusunu sonradan halledersin bi ogünler gelsin şartlar kesinleşsin de gerisi kolay

Son düzenleme:
Ay ben kesin bi doktora gidecegim. bilmiyorumkismile Bakalim o ne diyecek.
Evet baktim az once de cok zor oldugunu soyluyor falan Allahim ya.
olmadı evi ilaçlatırsınız canım
çağırırsınız bi böcek ilaçlamacı
ilaçlar her yeri giderler
en etkili çözüm bu sanırım
çok illet bir hayvandır bunlar

sensiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile
yumurta bırakıyomuş paso bunlarr.. eyvahedigeldismile
sen dr.a git
eğer evet pire derse evi ilaçlat canım

ıNSAN PıRESı
ınsan Piresi insanlar ve hayvanlar üzerinde bulunur ve bu canlılardan beslenir. ınsan Piresi kendi vücut ısısını üzerinde yaşadığı canlının vücut ısısına ayarlar. ınsan Piresi yapı olarak diğer Pirelerden daha ufaktır. Bir insan üzerinde bulunan ınsan Piresi günde ortalama olarak 4 -5 defa kan emer. ınsan Piresi kan emdikten sonra insan üzerinden ayrılır ve yumurta bırakmaya çekilir. ınsan Piresi insan dışında diğer hayvanlara da geçebilir. Bir ınsan Piresi yaklaşık olarak günde 15 - 20 kadar yumurta bırakır.

bu arada Ece Arar' ın Hamilelik Günlüğü diye bir kitabı var, mutlaka okuyun, çok eelenceli. Ben kendimi izliyormuş gibi oldum valla.

ukla demin yazdım ama bişey oldu sanırım yazdıklarım boşa gitmiş.bence senin sinrilerin gerilmiş gibi kulpmuş odaymış arkadaslar kendinizi böyle seylerle hırpalamayın.allaha şükür coğumuzun herşeyi alacak gücü var bir sekilde bebeklerin herşeyleri tamamlanıyor şükredelim buna.daha sonra değiştirirsin simdi esini de çok üzme ztn çalışmıyor adam.o da üzülüyordur eminimki.bence kulplarla yatak örtüsü takımını uydurabilirsin ayrıca da cok da mühim bir ayrıntı değil.sen öyle istediğin için simdi çok önemli gözüküyordur eminim sana tabi..
müdürle konuşman gayet olumlu geçmiş bana göre.hayırlısı olsun..

zeynooomm hoşgeldin canım..izmir havası aldın geldin ohh ne güzel anneciğini de gördün..

sensii geçmiş olsun bence doktora gitmelisin kesinlikle.tahminen bilemezsin ne olduğunu benziyor diye birşey yok bir baksınlar ne olduğuna canım benim.sonrasında alırsın önlemini de..

kulplar hazır satılıyor zaten. uyku setini beğen, ona görede kulp alırsın. dert ettiğin şeye bak. sinirlenme boşuna!

aslında derdim kulp felan değil giderim en iyisini alırım, tamam istediğimiz gibi çizdik ettik bilmem ne istediğimiz gibi olmazsa onca paraya yazık bu adamlarda mobilyacı ama sırf bebek mobilyası yapanla muhattap olmak var birde böyle imalatçıyla muhattap olmak var 2 gün sonra bişiy olsa sinir olcam.. bakalım k.pederimi aradım dün iyi siz bi görüşün dedim oda havalar düzelsin bakarız dedi onlara kolay daha görüşülecek konuşulacak yan yana gelinecek çizilecek o mobilya yapılacak çok ağır kanlılar acele etmiyorlar hiç.

ayy korkutma kızı özgeee ben bile huylandım simdi hee ayy birazdan psikolojik olarak kaşınmaya başlayacağım sayenizde haberiniz olsun

ayyy piremi varrrrrrrrrr nerdeeeeeee ya topictemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

ayy korkutma kızı özgeee ben bile huylandım simdi hee ayy birazdan psikolojik olarak kaşınmaya başlayacağım sayenizde haberiniz olsun
sempatiksalakcinni
yok yok korkmasın..
bakalım doktoru ne diyecek ona göre korkuturum ben sempatiksalakcinni

baktın çok uzatıyorlar bahanen olur işte esine de söylersin daha ne kadar beklicez ben alıyorum istediğim mobilyayı diye.hem daha uyguna gelecekse biraz sabırlı olmakta fayda var.para kolay kazanılmıyor güzelcim

daaaaaaeeeeeeee aklinialirimsmile

günaydın canımm..

en son dun aksam ev bakmaya gıtcektık ya
once babaannenın yanına dun ugradık dun wc ıcın kalktıgında bıkac sanıye kalbı durmus.
makınaya baglamıslar.
agzında burnunda oksıjenı cıkarma kesınlıkle demısler.
yengem vardı yanında onada yakınlarınıza haber verın herseye hazır olun demısler.
eve cıksa bıle ayaga kalkması yasak sureklı oturur pozısyonda yatması gerek ama burdan cıkmasıda mucıze olur demısler.
babannede anlamıs sanırım olanları dun artık öleceksem öleceyımde bıran once kımseyı daha fazla sefıl etmeyım dedı.
suur kaybı falan yok herseyı konusuyo ama.
dun yenegmle kayınpederım yanında kalacaktı sonra yengenın kocası gelmıs o gelınce babama demıskı evde cocuklar falan var sen gıt onların basında ol demıs.
yanı kayınpeerım yalnız yasıyo kımse yokkı yanında.

umarım bı anlık dıger ogluyla karıstırmıstır.
yanı o tarafta duurmlar kotu.
artık heran haber beklıyoruz.
bugun esımın halaları falan gelıcek yurtdısından memleketten falan.
ınsallah onları gormek morel olurda duzelır babaanne:gitme:

bu arada sona ev bakmaya gıttık ama orasıda olmadı. o taraf gıtmek ıstemıyoruz.
yıne bızım evın buralard abıyer bakıcaz. yada solıycem bızımkıne tasınmayalım dıcem.
sıktı bu konu canımı artık

kısslarrr güzelannişler gunaydın nasılsınızzz bugun bakalımmmmmmmmmm

ben dayanamam bu mevzular geçince hemen kaşınmaya başlıyorum sempatiksalakcinni

dün medikalparktan aradılar bebeğim olacak seminerine katılır mısınız diye
perşembe, cumartesi. Bi aksilik çıkmazsa gidecem, cumarteside mobilyalar gelmezse (ki büyük ihtimal haftaya kalır onada eşimle gideriz)

günaydıınn kızlaarrr
aayyy ben bugün akşam kuzumu görmeye gitcem inşallah.çoookkk mutluyumm :teytey:

Oooh ne güzel, ben de miniğimi çok öslediim, Cumartesi gelsin artıkın.

Mexi arabanız, ana kucağınız çok güzelmiş, güle güle kullansın oğluşun. Ben de böyle bir araba istiyorum.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr. Ben geldim hepinizi çok özledim 3 günde önemli bigelişme varmı herkes iyidir umarım

Kaçak Zeynep, dün yoktun. Anlat bakalım İzmiri?

Canım Stilex sür dicem, çok faydası oluyor ama hamileler kullanabiliyor mu emin değilim :uhm:

Bak ne güzel bi haber ukla, paranı toplu şekilde alabileceksin. Patronlara kalsa doğururken bile aklımızda işler olacak, Allah hepimize gönlümüze göre iş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…