2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani toplu para almak benimde işime gelecek
izinide sonradan halledecem,
ya bugün midem ağrıyor sabah yeşil zeytin yedim o dokundu galiba
sanki midemde kütle varsempatiksalakcinni[/QUOTE]

HEHE BENDE YESIL ZEYTIN YEDIM BUGUNSABAH EKMEK ARASI:d

BEN KASINMAYA BASLADIM BİLE YAAA

kızlar sizin bebişleriniz vurduğu zaman dışardan qörülüyor mu?
yani bebek oynarken qöbeğiniz yamuluyor mu boshayallersmile

geçmiş olsun daecim..
inşallah babaanne toparlar kendini
hiç belli olmaz bu işler..
benim eşimin babaannesi de çok kötüymüş
izmirde hastanede yatıyo
onlar da her an herşeyi bekliyorlar..
ağustosta fln bebişi götürmek istiyordum ona ama kısmet bakalım..

ev işini de öyle ay bulamıyorum diye hemen durma..
kolay değil her zaman bu işler.
daha zaman var önünde
du bakalım

dae gecmıs olsun cnm allah Şıfasını verır ınŞallah canım ev ıŞınıde takmaaa ya olursa olur olmazsa olmazzzz

baktın çok uzatıyorlar bahanen olur işte esine de söylersin daha ne kadar beklicez ben alıyorum istediğim mobilyayı diye.hem daha uyguna gelecekse biraz sabırlı olmakta fayda var.para kolay kazanılmıyor güzelcim

akannehirorası öle tabii.

canım çok geçmiş olsun babaanneye inşallah düzelir
sıkma canını ev konusunda da herşey yoluna girer

ayy bende şimdi bilgi işlemci çocukla kavga ettim

daeee geçmiş olsun cnmmmmm sıkma canını ALLAH accil şifalar versin cnmmm

Kızlar ben ızmirde evden çıkmadım hiç zaten hastayım ya iyileşemedim birtek cumartesi kahvaltıya götürdü annem bizi ailecek temiz hava aldık sonrasında hep evdeydim öksürmem geçmedi antibiyotiğim bugün son ve öksürük şurubumda bitmek üzere ama hala düzelmedi artık öksürük krizi gelince dayanamıyorum midemde kalkıyor nefesim kesiliyor çok moralim bozuluyor. O yüzden kriz gelmesin diye çabalıyorum sürekli. Ağzımda hep naneli şeker var bir iyileşeyim 2 sene naneli şeker yemicem valla.Bu arada dün izmirde hava acayip boğucuydu akşam üstü çamur falan yağdı. Ama bütün bunlara rağmen anacığımla vakit geçirmek süperdi tabiki.

çok tuhaf bişey dimi yaa
beni qece uyandırıyo sürekli artık koca bi adam olduğunu hissediorum içimdekaydirigubbakcemile3

evet canım, ne tarafa dönsem orayı tekmeliyor
gece nereye yatacağımı şaşırıyorum
ama kendini hissettirmesi çok hoşuma gidiyor

babaanneler bi düzelse keske..
dün torunuda gormeyı ısterdım ama kısmet olmıycak artık dedi.mafoldumben

ev konusunda kacacım sureklı fıkır degıstırıyo dun aksamkı evı begendık aslında su annesının goturdugu sıtede baska bı daıre annesınede yakın benım annemlerede burdan daha yakın.
sona dun babası oglum kadıkoye uskudara yakınken nıe uzaklasıyosun dedı bıızmkı fıkır degıstırdı ee annesı bızı goturdugunde ben sölemıstım ona o yuzden bana trıp yapmıstı.
bende kayınpederıme söledım sureklı fıkır degıstırıyo ben söleyınce onemsız ama baın sız soleyınce hemen vazgectı dedım.
aynı fıyata bıızm oralarda ev varda bız mı tutmuyoruz dedım.
2+1 e cıkalım dedı. bende calısma odamı yakarım dıyosan cıkalım dedım.
benım esımın ole az bı malzemesı yok evdede calısıyo. nereye koyacaksın malzemelerı dedım ban abı raf bı masa yeter dedı.
salondamı yatak odasındamı cocuk odasındamı olcak onlar dedım.
ıyı dusun o zamn cocuk odası hayalınden vazgecelım dedım.
dun baya atıstık onunla. babsınada annesının soledıgını yapıuyo ben burası uzak dıyınce hemen bana tavır yapıyo dedım.
ben karısmıyorum once onur evı bulsun herkese begendırsın en son ban agostersın dedım.
sen begenmeden olur mu dıye atladı bende bana soruyomus gıbı gorunme dedım evet soruyo ama sadece oyle gorunmek ıcın

kızlar sizin bebişleriniz vurduğu zaman dışardan qörülüyor mu?
yani bebek oynarken qöbeğiniz yamuluyor mu boshayallersmile

Benim göbişim o kadar büyük ki bişey göründüğü yok... Ayyyy patlayacak bomba gibiyim... Dün akşam fotoğraf çektik, kendimi görünce inanamadım ya...

ne kadar uzun sürdü rahatsızlığın
benimde öksürüğüm tam geçmedi ama gün geçtikçe azalıyor
bende nerdeyse tek evden hiç çıkmadım
3 haftadır havuzada gitmiyorum
hiç ilaç kullanmadım, zencefil limon bal demiştin ya onu içtim geçen hafta sürekli
iyi geldi sanırım, atlatırsın inşallah kısa zamanda
ne güzel anneciğinle vakit geçirmişsin,
yanında sana yardımcı kim olursa olsun insan bu zamanlarda (hastalık, hamilelik vs) anneyi arıyor :asigim:

evet canım, ne tarafa dönsem orayı tekmeliyor
gece nereye yatacağımı şaşırıyorum
ama kendini hissettirmesi çok hoşuma gidiyor

evet çok tatlılar yaa :asigim:
sen elinden qeldiğince sol tarafına yatmaya çalış çünkü
bebeğe daha iyi oksijen qidiyormuş canıma.s

kırkından sonra nerede yatıracaksın?? sepet beşikler çok güzel ama her alan kullanamadık diyor.
bende boşu boşuna o kadar para vermek istemiyorum

odasında canım oda ayrı aldım zaten de ilk zamanlar yanımda kalsın istiyorum ya ondan yerimseniben

daem valla şu ev işini çok kafana takıyorsun..
ne olacaksa olacak artık kısmet
bırak uğraşma.. olursa olur zaten..

ayy öle mi dedi babaannee mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…