YOK YAVRUM HALA HAFIFTEN ACIM VAR KABUK BAGLDI ATIYOR AMA KREM IYI GELDI SANRM ILKGUNKU GIBI DIILLERRR
YERIM BEN SENIN BEBİŞİNİ KISS BİDE SANA BENZIYRMUS BIZ DAHA ANLAYAMADK KIME BENZIYRARTK 2 HAFTA SONNA İNŞLALLHopuyorumnanaktan
[B
yapmayan yapmıyo kaynanaın kıymetını bilaklinialirimsmile
wuu kokooşşşş aklinialirimsmile
Zeynep oralardamısın? Kesker alaka diceksin ki bende öle dedim kaydirigubbakcemile3
Rüyamda seni gördüm konu neydi oay neydi bilmiyom hiçbişi hatrlamıyom ama
Seni gördüm onu ii biliiyom CADIARZU
ya babalara yasal olarak verılen dogum ıznı yokmu hıc
esımının yanında kalması ıcın felan
yaw zaten 37 ye kadar çalışılabiliyor en fazla
öyle değilmi
daha fazla çalışmak istesen de yasal olarak çalışamıyorsun..
ben işte 36 gibi düşünüyorum aslında..
sadece 1 hafta erken cıkmış olacak yasal süreden..
evimde oturayım onu da..
önüne gelen şimdi 3 hafta erken doğuruyo çünkü maaşallah..
süt iznimi de hafta da 1 gün olarak kullanmayı düşünüyorum
toplu almak istemiyorum.
her ptesi ya da çarşambayı fln almak istiyorum
evet sezaryende pijama giymek mümkün olmuyormuş..ee diyelim ki sezaryan olduk pijama takımını nasıl giyeceğiz. sonuçta sonda takılacak
bence sen 1 tane de gecelik al yanına ne olur ne olmaz...
evet sezaryende pijama giymek mümkün olmuyormuş..
ben de pijama severim ama
ilk birkaç gün giymek için eve alacam artık pijama takımı..
ay eşofman da almak lazım hastaneden cıkarken doğru yaa..
nası eşofman alcaz biizz bilmiyorumkismile
akannehirBizim şirkette bende önce doğum yapan bir arkadaşı yöneticilerimiz idare etmişti 38. haftanın sonuna kadar çalıştı ama izne çıktı gösterdiler yasak diye gerçekten işi bıraktıktan 4 gün sonra doğurdu o fazladan çalıştığı günleride doğum sonrasına eklediler
Ama onun sezeryandı 2. doğumu olduğu için günü belliydi.
Ben en çok izne çıkıpta bebeğin 40. haftayı doldurup doğmak istememesinden korkuyorum 35. falan çıksam bir sürü zaman boşu boşuna gitmiş olacak bebişime az zaman kalacak. Benim karşı komşumun başına geldi 41. haftanın sonunda doğurdu kızcağız
evet doğru canım. bende çok pahalıya almadım bide başka zamanda giymiyeceğim için sadece hastane için aldım. genelde fiyatlar 45 den başlıyo 100 e kadar gidiyo ama uzun kollu aldım ben onlar indirime girmeye başladı hemde sezon sonu oluyo bu aralar ya. yedek aldığımı 25 tl den 10 tl ye düşmüş kaçırmadım vallaha hemen aldım. beğendiğim spor tarzı geceliğide 45 tl den 29 tl ye düşmüş aldım hemen.
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmiledaemon yoksa sen kaynanam mısın?? acaba kaynanam daemon diye nick aldı da beni burdan mı takip ediyor eyvahedigeldismile
aslında kokoş değilim ama doğumdan sonra kokoş olmak istedim nedense bayanssulusmile
evet sezaryende pijama giymek mümkün olmuyormuş..
ben de pijama severim ama
ilk birkaç gün giymek için eve alacam artık pijama takımı..
ay eşofman da almak lazım hastaneden cıkarken doğru yaa..
nası eşofman alcaz biizz bilmiyorumkismile
Bizim şirkette bende önce doğum yapan bir arkadaşı yöneticilerimiz idare etmişti 38. haftanın sonuna kadar çalıştı ama izne çıktı gösterdiler yasak diye gerçekten işi bıraktıktan 4 gün sonra doğurdu o fazladan çalıştığı günleride doğum sonrasına eklediler
Ama onun sezeryandı 2. doğumu olduğu için günü belliydi.
Ben en çok izne çıkıpta bebeğin 40. haftayı doldurup doğmak istememesinden korkuyorum 35. falan çıksam bir sürü zaman boşu boşuna gitmiş olacak bebişime az zaman kalacak. Benim karşı komşumun başına geldi 41. haftanın sonunda doğurdu kızcağız
doğru didin..valla hamile pantolonumu giyerim . bir de çıkış için eşofman mı alacağım. ev dünya kadar eşyayla dolacak
valla hamile pantolonumu giyerim . bir de çıkış için eşofman mı alacağım. ev dünya kadar eşyayla dolacak
doğru didin..
yaa ben doğum yapmış hastaneden çıkan anneleri görüyom da
ay ne zor yürüyolar anlatamam eyvahedigeldismile
yaw zaten 37 ye kadar çalışılabiliyor en fazla
öyle değilmi
daha fazla çalışmak istesen de yasal olarak çalışamıyorsun..
ben işte 36 gibi düşünüyorum aslında..
sadece 1 hafta erken cıkmış olacak yasal süreden..
evimde oturayım onu da..
önüne gelen şimdi 3 hafta erken doğuruyo çünkü maaşallah..
süt iznimi de hafta da 1 gün olarak kullanmayı düşünüyorum
toplu almak istemiyorum.
her ptesi ya da çarşambayı fln almak istiyorum
valla hamile pantolonumu giyerim . bir de çıkış için eşofman mı alacağım. ev dünya kadar eşyayla dolacak
slm kızlar, evde temızlık yapıyorum arada da sıze bakıyorum, yıne yagmur yıne kapalı hava, imdattt diye bagırasım var camlardan. guneşin yuzune haster kaldım, sınırlerımı bıozuyor bu kapalı havalar aglamak istiyorum.
şu gcelık olayını bende hala çözemedım, nerden bulcam şöyle sabahlıklı içi gözukmeyen açık olmayan bır gecelık, şimdı benım dogumumda eşimin mudurlerı şeflerı gelıcek hep çok açık bırşey olmasın ıstıyorum derlı toplu olsun içim gözukmesın ama hepsı iç gösterıyor,krem rengı don bıle gıysen naklen yayın.
doğru didin..
yaa ben doğum yapmış hastaneden çıkan anneleri görüyom da
ay ne zor yürüyolar anlatamam eyvahedigeldismile
ay evde giydiğin bi eşofmanıda götürsen olur...hastanedekiler batıomuş onun için özel bişi almamak lazım
12 haftan kalıyor o zaman o da eder 3 ay.1 ayda izin ve ücretsiz izin diyorsun toplam bebeğin 4 aylık olacak o zmn onu diyorum canım ben de sana yani.süt iznini de almazsan bebeğin çok minik olacak sen işe basladığında.ben 37de çıkayım diyorum sonrasında da hepsini birleştireyim 5 aylıkken bırakırım o zmn da ek besinlere de geçerim süt de sağarım ama en az 5 ay sadece sütümle beslensin diyorum.
tabi bunlar şu anda sadece plan aşamasında.bakalım bebek emecek mi ne zaman doğacak bunlar da var.erken doğarsa haftam yanar.ama yapacak bişey yok bunların hepsi sürpriz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?