2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıyamam geçer inşallah zamanla :teselli:
Bende benzetemiyom aslında hamur gibi böle ne kadar garip ohaoldumsmile
Ben cuma gunu görcem gene ikinci şeker yüklemem varya
Bakalım hayrlısı

[B

yapmayan yapmıyo kaynanaın kıymetını bilaklinialirimsmile

daemon yoksa sen kaynanam mısın?? acaba kaynanam daemon diye nick aldı da beni burdan mı takip ediyor eyvahedigeldismile

wuu kokooşşşş aklinialirimsmile

aslında kokoş değilim ama doğumdan sonra kokoş olmak istedim nedense bayanssulusmile

Zeynep oralardamısın? Kesker alaka diceksin ki bende öle dedim kaydirigubbakcemile3
Rüyamda seni gördüm konu neydi oay neydi bilmiyom hiçbişi hatrlamıyom ama
Seni gördüm onu ii biliiyom CADIARZU

Hayır olsun canım

ya babalara yasal olarak verılen dogum ıznı yokmu hıc
esımının yanında kalması ıcın felan

Bende 3 iş günü diye biliyorum

Bizim şirkette bende önce doğum yapan bir arkadaşı yöneticilerimiz idare etmişti 38. haftanın sonuna kadar çalıştı ama izne çıktı gösterdiler yasak diye gerçekten işi bıraktıktan 4 gün sonra doğurdu o fazladan çalıştığı günleride doğum sonrasına eklediler
Ama onun sezeryandı 2. doğumu olduğu için günü belliydi.
Ben en çok izne çıkıpta bebeğin 40. haftayı doldurup doğmak istememesinden korkuyorum 35. falan çıksam bir sürü zaman boşu boşuna gitmiş olacak bebişime az zaman kalacak. Benim karşı komşumun başına geldi 41. haftanın sonunda doğurdu kızcağız

ee diyelim ki sezaryan olduk pijama takımını nasıl giyeceğiz. sonuçta sonda takılacak
bence sen 1 tane de gecelik al yanına ne olur ne olmaz...
evet sezaryende pijama giymek mümkün olmuyormuş..
ben de pijama severim ama
ilk birkaç gün giymek için eve alacam artık pijama takımı..
ay eşofman da almak lazım hastaneden cıkarken doğru yaa..
nası eşofman alcaz biizz bilmiyorumkismile

valla hamile pantolonumu giyerim . bir de çıkış için eşofman mı alacağım. ev dünya kadar eşyayla dolacak

akannehir

işte iki ucu moklu değnek maalesef.. bilemiyoruz

bende baktım hepsi 100 tl üzeriydi onuda alıp hastanede ziyan edemem,uzun kolluda çok sıcak giyemem bakıcam yani...sen çok iyiye almışsın

daemon yoksa sen kaynanam mısın?? acaba kaynanam daemon diye nick aldı da beni burdan mı takip ediyor eyvahedigeldismile

aslında kokoş değilim ama doğumdan sonra kokoş olmak istedim nedense bayanssulusmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
sen benim dedikodumu yaparsın hee

ne cok sey almamız lazım

slm kızlar, evde temızlık yapıyorum arada da sıze bakıyorum, yıne yagmur yıne kapalı hava, imdattt diye bagırasım var camlardan. guneşin yuzune haster kaldım, sınırlerımı bıozuyor bu kapalı havalar aglamak istiyorum.

şu gcelık olayını bende hala çözemedım, nerden bulcam şöyle sabahlıklı içi gözukmeyen açık olmayan bır gecelık, şimdı benım dogumumda eşimin mudurlerı şeflerı gelıcek hep çok açık bırşey olmasın ıstıyorum derlı toplu olsun içim gözukmesın ama hepsı iç gösterıyor,krem rengı don bıle gıysen naklen yayın.

canım ya dediğim gibi izin olayları tamamen işverenin iyi niyetiyle alakalı
ya eşimin kuzeninin hanımıda nerdeyse 42 haftalık olacaktı doğuma gittiğinde
bu bence geç döllenmeyle alakalkı sanırım

valla hamile pantolonumu giyerim . bir de çıkış için eşofman mı alacağım. ev dünya kadar eşyayla dolacak
doğru didin..

yaa ben doğum yapmış hastaneden çıkan anneleri görüyom da
ay ne zor yürüyolar anlatamam eyvahedigeldismile

12 haftan kalıyor o zaman o da eder 3 ay.1 ayda izin ve ücretsiz izin diyorsun toplam bebeğin 4 aylık olacak o zmn onu diyorum canım ben de sana yani.süt iznini de almazsan bebeğin çok minik olacak sen işe basladığında.ben 37de çıkayım diyorum sonrasında da hepsini birleştireyim 5 aylıkken bırakırım o zmn da ek besinlere de geçerim süt de sağarım ama en az 5 ay sadece sütümle beslensin diyorum.
tabi bunlar şu anda sadece plan aşamasında.bakalım bebek emecek mi ne zaman doğacak bunlar da var.erken doğarsa haftam yanar.ama yapacak bişey yok bunların hepsi sürpriz işte

aynen şekerim katılıyorum sana
benim oğlumdan kalma 2 tane hamile eşofmanım var ama sadece alt
evde onları giyorum hastaneden çıkarkende yine onları giyerim
zaten bu göbek öyle bir günde 2 günde inecek gibi değil

selam hanımlar bende gecelık ıstıyorum hastaneden cıkarken gıyebılcek
pıjama takımım var nasılsa karnımız ınmıs olcak ona verıcem parayı bebegıme kullanırım
ben nasılsa ıdare ederım :ecrin_bebek:

benim gecelik takımı da içi gösteriyor ama üzerine giyilen yelek tarzı birşeyi var . onu giyince popoyu falan örtüyor
akşama resim ekleyeyim bari.

doğru didin..

yaa ben doğum yapmış hastaneden çıkan anneleri görüyom da
ay ne zor yürüyolar anlatamam eyvahedigeldismile

hadi ya amann doğurmayacağım vazgeçtim. kalsın içimde eyvahedigeldismile

ay evde giydiğin bi eşofmanıda götürsen olur...hastanedekiler batıomuş onun için özel bişi almamak lazım

hastaneden çıkarken hamile pantolonumu giyerim diye düşünüyorum
gecelikleri yeni alacağım evde de hiç geceliğim yok.
biliyorum batacak ama ne yapalım artık o kadar olacak

hızlı resimde alt alta 4 seçenek çıktı buraya hangisini kopyalayıp yapıştırıcm kızlar

küçük resim
büyük resim
sitenize destek linki falan yazıyo

ay evet o da var ama işte o kdr izni verirler mi burada çok emin değilim.. verirler de surat fln edebilirler.
g.m yardımcım geçen gün bile elini eteğini çekme izindeyken senin ekibin üzerinden dedi.
benim yerime başka yönetici almayacaklar ya da yerime pek kimse bakamayacak ben yokken..
denerim artık kullanabildiğim kadarını kullanırım naapalım..
şimdiden o günleri düşünüp sinirimi bozmıyım sempatiksalakcinni

ben öyle hastane çıkışı için eşofman filan almıycam sanki nereye gidiyorum ki elbise giyicem çıkışta hem hava sıcak olmuş olucak hemde eşofman dikiş felan olursa giymesi zor olucak geceliğimide krem rengi istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…