günaydın kızlar....
cosmo gözün aydın şekerim. Artık cd niz ve resminiz var demek aman da ne güzel :))))
darısı arcinin başına artık
mtp alsancaktan bayraklı ya özel arabanla ya da otobüsle gideceksin. Yakın mesafe ama öyle çarşı içi bir yerde değil hellobaby. Otobüsle gidersen de yakınlarında durak falan var mı bilmiyorum canım.
pek durma yapmaz aksine artar diyolar ama
hani bünyeden bünyeye değişir ya
işte teselli şekerim naparsın
anaamm senin rüyaya da mı girdim gııı...
ben naapıyodum sempatiksalakcinni
i [/COLOR][/B]
Kıyamam dae ya babaanne mi hasta :sinifsinif:
Allahım şifa versin üzülme tatlım yaa :teselli:
günaydın kızlarr,babanelere çok geçmiş olsunn....yarın bebişimi görcem herkesinki 1000gr ulaşmış bakalım benimki ne durumda merak ediorum çok
cnmmm iimm sen nasılsın gozunaydın 4 boyutlunuda gordun ohhhhh cdnıde elıne aldn artk durp durp izlersn onuuu
anlıyorum seni canım
yalnız öyle kıst dönemlerde rapor veriliyormu onu bilmiyorum
yani 35-36 gibi isteğe bağlımı pek bilgim yok o konuda
benim bildiğim 32 de çıkılıyor dr rapor verirse de 37.de ama daha öncesinde de olabiliyor mu hiç bilemiyorum valla.belki de en fazla 37.ye kdr çalışılabiliyordur sınır o olduğundan insanlar 37.ye kdr alıyordur.ama isterse 35 ya da 36 ya kdr alınıyordur bilmiyorumkismile
saol canım.
bızım babannenın hastaneden cıkması mucıze dıyor doktorlar
durumu epey kotu:sinifsinif:
bilmiyorumkismile saol canım..
ya şöyle düşünüyorum aslında
4 ay iznim bitince
15 gün yıllık izin ekleyecem peşinden
sonrasında da 15 gün fln ücretsiz almayı düşünüyorum.
yani 5 aya tamamlamış olmak istiyorum izni.
ama duruma göre ücretsizi 1 aya da cıkarabilirim. bilmiyorumkismile
ayyyy ben hafta sonu geceliklere baktım kafayı yedim yaaaaa. ben spor tarzı gecelik istiyorum anne geceliği gibi çoğu ben onları sevmiyorum aslında çok kullanışlılar özellikle emzirme delikleri bile yapmışlar ben ilk defa gördüm onları. beğendiğim spor geceliklerdede önde düğme yoktu emzirme zor oluyo ama en sonunda geze geze istediğim tarz sonunda buldum çok şükür. hem önden düğmeli hemde spor hemide pembeli grili bi tanede sade bir gecelik yedek aldım. 2 gecelik yeter bence birde eve çıktığımda giymek için 2 takım pijama takımı alıcam yeterli olur heralde
ayyyy ben hafta sonu geceliklere baktım kafayı yedim yaaaaa. ben spor tarzı gecelik istiyorum anne geceliği gibi çoğu ben onları sevmiyorum aslında çok kullanışlılar özellikle emzirme delikleri bile yapmışlar ben ilk defa gördüm onları. beğendiğim spor geceliklerdede önde düğme yoktu emzirme zor oluyo ama en sonunda geze geze istediğim tarz sonunda buldum çok şükür. hem önden düğmeli hemde spor hemide pembeli grili bi tanede sade bir gecelik yedek aldım. 2 gecelik yeter bence birde eve çıktığımda giymek için 2 takım pijama takımı alıcam yeterli olur heralde
amin lovfun bende hala 3 boyutlu görüntü yok. perşembe günü doktorun kulağını çekeceğim artık canıma yetti.
bende bebişimin vesikalık resimlerini istiyorum
bende de yok :sinifsinif:
esmer dün yazdımda hemen gidince görmedin sanırım
sen beni rüyanda görmüştün ya üsküdar da geziyoruz diye
ben gerçektende o gün üsküdarda geziyordum aklinialirimsmile
yaaaaaa abdala malum olurmuş demekki
göbektaş hissi olsa gerek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de doktora sorarım artık o yardımcı olur sanırım.. bilmiyorumkismile
sonuçta bir yolu olmalı diye düşünüyorum.
yani 32. haftada iyi olabilirim ama 35. haftada artık işe gidemeyecek gibi olabilirim.
doktor raporuna bakar o bence..
artık ayarlayacaz bişiler.
zaten olmuyosa eşşek gibi çalışcas 37 ye kdr sempatiksalakcinni
valla ben 32 uzatıcam 37 ye kadar
ama durumum ağırlaşırsa gelmem artık idare etsinler
yada gün içerisinde1-2 saat uğrar biraz işleirmi toparlar dönerim
bu konuda beni idare ederler umarım seni de idare edeck bir işverinin vardır
saolun kıslaar...
hazzelcım merak etme ulasmıstır senınkıde saglıklı olsunlarda gerısı onemlı degıl
ben de doktora sorarım artık o yardımcı olur sanırım.. bilmiyorumkismile
sonuçta bir yolu olmalı diye düşünüyorum.
yani 32. haftada iyi olabilirim ama 35. haftada artık işe gidemeyecek gibi olabilirim.
doktor raporuna bakar o bence..
artık ayarlayacaz bişiler.
zaten olmuyosa eşşek gibi çalışcas 37 ye kdr sempatiksalakcinni
bunun için konuşman lazım önceden işyeriyle.eğer tmm derlerse aynı hesaba gelir ama olan da senin yıllık iznine olur.ben onu kullanmayı düşünmüyorum sonrasında ara ara alıcam bebekli olucaz artık yorgun olucaz bebeğin bakımı vs.izinler bize lazım olacak tatlım ona göre hareket et tabi sen en iyisini bilirsin bunları da göz önünde bulundur canım benim
kaynanacuğum bana gecelik aldı aklinialirimsmile pembe penyeden önden düğmeleri var. üstünün de gene pembe dantelden hırka gibi birşeyi var adını unuttum şimdi.
1 tane de ben alacağım . annem eminönünden beğenmiş belki ona para veririm o alır.
bende 2 tane gecelik götüreceğim ne olur ne olmaz.
valla ben 32 uzatıcam 37 ye kadar
ama durumum ağırlaşırsa gelmem artık idare etsinler
yada gün içerisinde1-2 saat uğrar biraz işleirmi toparlar dönerim
bu konuda beni idare ederler umarım seni de idare edeck bir işverinin vardır
o kdr uzun izinden dönünce beni bir daha yıllık izne zor yollarlar..
o nedenle dönmeden ne kullansam kardır sempatiksalakcinni
sonrasında da ihtiyaç halinde süt izni vırt zırt kullanırım artık sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?