benim gecelik takımı da içi gösteriyor ama üzerine giyilen yelek tarzı birşeyi var . onu giyince popoyu falan örtüyor
akşama resim ekleyeyim bari.
hadi ya amann doğurmayacağım vazgeçtim. kalsın içimde eyvahedigeldismile
hastaneden çıkarken hamile pantolonumu giyerim diye düşünüyorum
gecelikleri yeni alacağım evde de hiç geceliğim yok.
biliyorum batacak ama ne yapalım artık o kadar olacak
ay evet o da var ama işte o kdr izni verirler mi burada çok emin değilim.. verirler de surat fln edebilirler.
g.m yardımcım geçen gün bile elini eteğini çekme izindeyken senin ekibin üzerinden dedi.
benim yerime başka yönetici almayacaklar ya da yerime pek kimse bakamayacak ben yokken..
denerim artık kullanabildiğim kadarını kullanırım naapalım..
şimdiden o günleri düşünüp sinirimi bozmıyım sempatiksalakcinni
benim için mi dedin bunu anlamadım :sm_confused:
aynen öyle vallaben de henüz konuşmadım ama bizim nöbet olayları için yerime bir kişi ayarladı bile müdür.yine bizim şirketten birisi işi öğretecekler ona ctsi nöbetlerine o gelecek geri kalan da burdaki arkadaslar idare edecekler benim işimi.sanırım o acıdan süt iznimde müdürüm sorun yaratmaz..genelde burda herkes izinleri birleştiriyor 6-8 ay arası gelmiyorlar işe.süt iznini de gün olarak kullanıyorlar ama benim işime gelmiyor bu durum.çünkü benim iznim yok içerde burda yeniyim daha.herhalde sorun olmaz.bence de simdiden bunları düşünüp sorun etmeyelim ama cidden calısırken hamilelik doğum vs sorun yani..istediğin gibi yaşayamıyorsun bişeyi..
ne için zaman geçirmeyi istiyon sempatiksalakcinniya zaman gecmıyooo
şu tarzın çok doğru değil bence canımniye canım senin için dememde bi mahsurmu var yoksa sen yada diğerleri hepinizzzzzzzz
aynen öyle valla
şöyle hamileliğin 5 ayından sonra izne çıksak yasal olarak
sonra da doğumdan sonra fln 1 yıl yasal izin kullansak
tam süper olur valla
ama nerdeee
ne için zaman geçirmeyi istiyon sempatiksalakcinni
bence alırsın canımşimdi 37. haftaya kadar çalışır raporu alınca 35. haftada felan ayrılamıyomuyuz illa çalışmakmı gerekiyo 37. haftaya kadar ya
hamilelık cok uzun suruyo ya 280 gun.. pufff
şu tarzın çok doğru değil bence canım
bu şekilde giriş yapman doğru mu böyle bir kalabalıgın arasına sence?
hamilelık cok uzun suruyo ya 280 gun.. pufff
benimde hiç yok eminönünde baktım fiyatlarda 100ün üstündeydi hep o parayı verip hastanede mahvetmekte içime oturur..ay bizim kaynanamız almıyoki şu dertten kurtulalım
çogu gitti azı kaldı dur sempatiksalakcinni
:sinifsinif: evet evet hamılelık suresını yaska olarak kısaltmak mumkun degılmısana katılıyorum,insan bir an önce zaman geçsin istiyo,resmen askerlik gibi ya
hehehe ne kıymetli kaynanam varmış. annem eminönünde bakmış 60 tl dedi çok da beğenmiş.
ama onun beğendiği eşofman takımı :uhm:
şu tarzın çok doğru değil bence canım
bu şekilde giriş yapman doğru mu böyle bir kalabalıgın arasına sence?
yok canım yakim o özge ben kaçırmışım bu olayı :uhm:
ben geldim
gözlerimden ateş
kulaklarımdan duman çıkarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?