2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde hiç yok eminönünde baktım fiyatlarda 100ün üstündeydi hep o parayı verip hastanede mahvetmekte içime oturur..ay bizim kaynanamız almıyoki şu dertten kurtulalım

ben de henüz konuşmadım ama bizim nöbet olayları için yerime bir kişi ayarladı bile müdür.yine bizim şirketten birisi işi öğretecekler ona ctsi nöbetlerine o gelecek geri kalan da burdaki arkadaslar idare edecekler benim işimi.sanırım o acıdan süt iznimde müdürüm sorun yaratmaz..genelde burda herkes izinleri birleştiriyor 6-8 ay arası gelmiyorlar işe.süt iznini de gün olarak kullanıyorlar ama benim işime gelmiyor bu durum.çünkü benim iznim yok içerde burda yeniyim daha.herhalde sorun olmaz.bence de simdiden bunları düşünüp sorun etmeyelim ama cidden calısırken hamilelik doğum vs sorun yani..istediğin gibi yaşayamıyorsun bişeyi..

şimdi 37. haftaya kadar çalışır raporu alınca 35. haftada felan ayrılamıyomuyuz illa çalışmakmı gerekiyo 37. haftaya kadar ya

benim şu doğum sonrası izin durumu iyice arap saçına döndü benim birikmiş 27 iş günü iznim var buda 1 ay 3 gün falan eder, 16 haftada doğum izni desek ki bunun en iyi ihtimalle 14 haftası doğumdan sonraya kalıyor buda bebişi en az 4,5 aylık yaparım demek oluyor (tabi bunlar iyi ihtimalle) fakat benim direktörüm istifa etti ihpar süresini kullanıyor şu anda ben doğum iznine çıkana kadar beraber çalışıcaz izne çıkarken oda ayrılmış olacak (gerçi daha kabul etmediler istifasını ikna etmeye çalışıyorlar ama ikna olmazsa verdiği günden kabul edecekler) buda benim doğum iznim biter bitmez beni işe geri çağıracakları anlamına geliyor bu nedenle canım çok sıkkın umarım direktörümün yerine biri gelir hemen hemde beni idae edecek birinide bulurlar. Yoksa eve bağlantı isticem en azından bazı günler evden çalışabileyim off offfffffff

aynen öyle valla
şöyle hamileliğin 5 ayından sonra izne çıksak yasal olarak
sonra da doğumdan sonra fln 1 yıl yasal izin kullansak
tam süper olur valla
ama nerdeee

ya zaman gecmıyooo
ne için zaman geçirmeyi istiyon sempatiksalakcinni

niye canım senin için dememde bi mahsurmu var yoksa sen yada diğerleri hepinizzzzzzzz
şu tarzın çok doğru değil bence canım
bu şekilde giriş yapman doğru mu böyle bir kalabalıgın arasına sence?

hamilelık cok uzun suruyo ya 280 gun.. pufff

şimdi 37. haftaya kadar çalışır raporu alınca 35. haftada felan ayrılamıyomuyuz illa çalışmakmı gerekiyo 37. haftaya kadar ya
bence alırsın canım
doktor raporuna göre 32 den sonra istediginde çıkarsın izne diye düşünüyorum

benimde hiç yok eminönünde baktım fiyatlarda 100ün üstündeydi hep o parayı verip hastanede mahvetmekte içime oturur..ay bizim kaynanamız almıyoki şu dertten kurtulalım

hehehe ne kıymetli kaynanam varmış. annem eminönünde bakmış 60 tl dedi çok da beğenmiş.
ama onun beğendiği eşofman takımı :uhm:

çogu gitti azı kaldı dur sempatiksalakcinni

kaldı 87..
dogru dıyosun daha 100 den dusemeyenler varsempatiksalakcinni

sana katılıyorum,insan bir an önce zaman geçsin istiyo,resmen askerlik gibi ya
:sinifsinif: evet evet hamılelık suresını yaska olarak kısaltmak mumkun degılmı
bak askerlık bı zamnlar 18 aydı 15e ındırdıler..

hehehe ne kıymetli kaynanam varmış. annem eminönünde bakmış 60 tl dedi çok da beğenmiş.
ama onun beğendiği eşofman takımı :uhm:

datlummm kıymatlııımmm de gıt bı sarıl öp kaynanana

ben geldim
gözlerimden ateş
kulaklarımdan duman çıkarak

kim o özge ben kaçırmışım bu olayı :uhm:
yok canım ya
dün gece huzeyfe gelmiş
siz cevap yazmıyosunuz yeni gelenleri dışlıyosunuz gibi bişiler yazmıştı da
o sırada da bi archi varmış topikte yazan
bana mı dedin anlamadım fln demişti de
ona cevap yazmış şimdi arkadaş da
ona söyledim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…