Elh im hatrlıyomsun sen de tatlı bişiler yedinmi testten önce :uhm:
şekerin için geçmiş olsun dedim dün sana ama beni görmedin sen:kedi:
yani hemen bi gece öncesini hatırlayamam ama sana şöle diyim ben manyak gibi çikolata yedim hep
kesin yemişimdir bi gece öncede cok
mayıs annesi sinha yı biliyorum da temmuz annesi kim gııı
nan şimdi baktım da benim bebeğin FL (uyluk kemiği) ölçümü hafta olarak 27+2 ye denk geliyor..
uzun olacak benim kız galiba sempatiksalakcinni
FL yi kaçla çarpıp boyunu tahmin ediyoduk yawrular. 7 miydi
nan şimdi baktım da benim bebeğin FL (uyluk kemiği) ölçümü hafta olarak 27+2 ye denk geliyor..
hmm bana ölçüm sonuçlarını sölemedi..evet canım ondan bahsediyorum benim sag taraf 0.92 normal sol taraf 1.02 centiklenme gördüğü için verdi drum bana aspirini
sonsuzhayal sanırım temmuz anası olacak
benim hamilelik matematiksel artmıyor biliyorsun.
mesela yarın 8 aylık olacağım. zaten elhamrada 10 aylık hamile onu geçmem lazımaklinialirimsmile
yani hemen bi gece öncesini hatırlayamam ama sana şöle diyim ben manyak gibi çikolata yedim hep
kesin yemişimdir bi gece öncede cok
kıyamam kuzum görmedim sagolasın
kusuruma bakma kafa dalgın benim buara
Ya bu arada ben Mayıs annesi olacağım sanırım... Ama beni atmayın topikten taam mı.. Lüffen... sizi seviyorum ben...Şeniz:Saruboceq:
hmm bana ölçüm sonuçlarını sölemedi..
ama aynen onun için verdi.
kullanan çok insan var netten baktım.
bayagı faydalıymış hatta..
hayırlısıyla bişi olmadan alacaz bebeleri kucağa...
:roflol:
yok yok elhamra bu 3 saat içinde 11 aylık olmustur, geçemezsin onu sempatiksalakcinni
cosmo bak bennen ilgilen sıyırmak üzereyimakannehir
Ya bu arada ben Mayıs annesi olacağım sanırım... Ama beni atmayın topikten taam mı.. Lüffen... sizi seviyorum ben...Şeniz:Saruboceq:
hmm 877 gr. dı.evet, kaç olmuş Yağmurun boyu, kilosu kaçtı?
atmayız korkma gel :1hug:Ya bu arada ben Mayıs annesi olacağım sanırım... Ama beni atmayın topikten taam mı.. Lüffen... sizi seviyorum ben...Şeniz:Saruboceq:
ewet 7 yle
:1hug:
sonsuzhayal sanırım temmuz anası olacak
benim hamilelik matematiksel artmıyor biliyorsun.
mesela yarın 8 aylık olacağım. zaten elhamrada 10 aylık hamile onu geçmem lazımaklinialirimsmile
evet yevvrum 7 ile çarpacaksın.
hepinizi atacağız. sınır dışı edeceğiz.sempatiksalakcinni
şaka maka bende temmuz anası olmayayım. zaten haziran sonu görünüyor doğumum bilmiyorumkismile
elhamra sen yüzlük yaptırsana kuşum iki bardak glikoz içicen doktoruna söyle için rahat eder ya
bilmiyorumkismileevet yediydi ben sana küsmüstüm ama bana beceriksiz dedinalsanaalsanasmile
bence sen haziiranda doğuracaksın anacımevet yevvrum 7 ile çarpacaksın.
hepinizi atacağız. sınır dışı edeceğiz.sempatiksalakcinni
şaka maka bende temmuz anası olmayayım. zaten haziran sonu görünüyor doğumum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?