yaa archi sen kan olsun diye dalak yemiş diyorsun ya
daha öncede söylemiştin..
gözümün önüne kanlı kanlı yenen çiğ dalaklar geliyo sempatiksalakcinni
yaptırcam kuşum bu belirsizlik beni öldürcek çok sıkıntılı bi döneme soktu beni
Sonuç temiz çıktı aşkımmm şükürrr kaydirigubbakcemile2
Hamilelikten once tirmaladi ama hamilelikten sonra da kedi duruyordu ben 4 aylikken falan annem teyzeme verdi.
Yani ben bu toxoplazma olayini anlamadim olursan ne oluyor ki, ki olmus olsaydi simdiye belli olmaz miydi?
Ay dun birde esim bana sucuk dogratti cig etten olur dedin de, bleggg. kaydirigubbakcemile3
yaptırcam kuşum bu belirsizlik beni öldürcek çok sıkıntılı bi döneme soktu beni
kızlar aksam gelırım belkı gıdem de kocama mama hazırlıyam
görüşürük Allah emanet olun
Cok sevindim canim benim. Şeniz
Ha bu arada cildiyeci bana alerji olmusun dedi, ama ne alerjisi belli degil tabiki.
Soguktan olur, yedigin birseyden olur, stress; sikintidan da olabilir dedi.
Cok sevindim canim benim. Şeniz
Ha bu arada cildiyeci bana alerji olmusun dedi, ama ne alerjisi belli degil tabiki.
Iıııy, dün akşam da NatGeo'daki şu manyyak adam var ya, hani dağ bayır gezip hayatta kalmaya çalışıyor, bir tane hayvanın ciğerini çiğ çiğ yediiiiiii. Eşime değiştir dedikçe de psikopata bağlamış gibi gülüyor, değiştirmiyor
aman neyse pire değilmiş bari sempatiksalakcinniCok sevindim canim benim. Şeniz
Yaptır aşkım hayırlı haberle dön inş.
Kızlar bu pek kedi ile akalalı değil,
ben kendimi bildim bileli evde mutlaka kedi yada köpek vardı, ama benim test sonucum da negatif çıktı. Bu daha fazla yediğimiz yada ellediğimiz etlerle alakalı. Çiğ etten uzak durmak, dokunmamak bile gerekiyor.
yaa archi sen kan olsun diye dalak yemiş diyorsun ya
daha öncede söylemiştin..
gözümün önüne kanlı kanlı yenen çiğ dalaklar geliyo sempatiksalakcinni
Hamilelikten once tirmaladi ama hamilelikten sonra da kedi duruyordu ben 4 aylikken falan annem teyzeme verdi.
Yani ben bu toxoplazma olayini anlamadim olursan ne oluyor ki, ki olmus olsaydi simdiye belli olmaz miydi?
Ay dun birde esim bana sucuk dogratti cig etten olur dedin de, bleggg. kaydirigubbakcemile3
özhakiki asfaaaaaa :1hug:evet tatlım ya sende yaptır 100lük bana daha o zaman saçma gelmişti dr.gerenkkkkk yok demesiiiiii bi baktır ya ne olur ne olmassss
kuşummmmmmm ayyyyy inşallahhhh güsel haberlerle de sen gelirsinnnnnn hemşommmmm
Hımm anladım şimdi. O yüzden benim doktorum yaptırmamıştır bana... Çünkü ben değil çiğ, pişmiş et bile yemem... Hiç de yemedim denilebilir.. O yüzden gerek duymamıştır...sempatiksalakcinni
özhakiki asfaaaaaa :1hug:
ama ben seni hala merank ediyorummm bilmiyorumkismile
amin inş. yarın sabah gidicem hemen...
3 saatmi beklicem
evet tatlım ya sende yaptır 100lük bana daha o zaman saçma gelmişti dr.gerenkkkkk yok demesiiiiii bi baktır ya ne olur ne olmassss
kuşummmmmmm ayyyyy inşallahhhh güsel haberlerle de sen gelirsinnnnnn hemşommmmm
kızlar özele de gitseniz devletede ssk nın kendi bürosuna gitmek zorundasınızNEden değiştirdin ki tickerini, sonuçta 40 hafta senin SAT'a göre hesaplanıyor.
Oh ii bari, bir de devlet hastanesine gitmek gerekmesin
:roflol: :roflol: :roflol:hey allahım ya aklına gele gele o mu geldi.
hee teyzemde zulu kabilesinden zaten çiğ dalak yer her zaman sempatiksalakcinni
anaaaaaaaaumm benıde tarcın gecelerde acayıpppp tırmaladı yarası 1 ay gecmedı bacagıma tırnagı gomuldu salagın ama asılrı falan tam dıye problem yapmdm kıslarrr sorun yok dımıkorktmyın muhabbetıde aralrda takıp edebılyrm ztn yanlısda anlamaymda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?