günaydın kızlarrrrrrrrrr dün bebişimin beşiğinin örtü takımı geldi akşam eve gidince yaydım tam bir gelin yatağı oldu çok şirin yatağını göndermeyi unutmuşlar bugün yada yarın yatağı gelecek. Yatakta gelsin fotoğrafını çekip topiğe koyucam.
maşallah bebişine canım.Merak ettiğim neden bebeğinin kalp atışlarını yarım saat dınlıcekler onu merak ettım.
Zeyneep hayırlı olsun, iice merak ettm şimdi
sağol canım ben düz beyaz kedimeli kumaştan sipariş etmiştim öyle aşırı süslü değil çok sade yayınca çok hoşuma gitti cumartesi yada pazar resimleri koyarım gerçi daha kızımın odası yok sanırım 7-8 aylık olana kadarda olmayacak kendi odamda olacak herşeyi bu durum biraz canımı sıkıyor ama sanırım en doğrusu bu olcak çok heves etmiştim odasını önceden yapmaya ama şu iş durumları sakat ben 4 ay maaş almıcam sonra toplu alıcam çok zorlanırız bide seneye ev alalım diyoruz eşimde kendi evimize göre oda yaparız diyor oda haklı bende vazgeçtim
bugun ben de dr.a gittim minik kizimi gordum parmagi da agzindaydi :))
1100 gr olmus kizim.
bi de ciger gelistirici igne verdi.erken dogrum riski icin onlem aliyorum dedi.
32.haftada doplere gidicez yine gelecek randevumuz 4 hafta sonra...hayirlisi insallah....
bi de doktora gittigimde lavaboya girmistim.elimi yikarken saf saf yuzugumu cikardim bi kenara koydum.elimi kurulamak isterden pecete yere dustu onu kaldirdim ve cebim caldi.o dalginlikla yuzugumu orda unutup ciktim.10dk sonra geri dondum ama nafile yuzuk mu kalir orda.yuzugumu indirigandi yapmislar coktan.annem hediye etmisdi diye cok uzuldum.hemen gidip yenisini sparis ettim...800 lira tuttu.200nu verdim...600u kaldi...kimseye soylemedim.aynisini yapabilirler insallah kimse anlamaz....eyvahedigeldismile
Slm kislar kimsecikler yok sanirim herkes yaprak dökümü bakiyo kaydirigubbakcemile3
Bende doktora gittim bugun oglum 1.100 gr olmus hersey yolunda dedi doktorum ve ilk defa kilomdan memnun kaldi.Gecen ay 5 kilo alan ben bu ay 1 bucuk kilo almisim cok iyi dedi.Ama bundan sonra kilo alimihizlanacak cunki bebislerimiz asil 7 ayliktan sonra basliyo kilo almaya.Simdiye kadar 13 kilo aldim.
Ayrica bugun kan uyusmazligi ignesini de yedim popodan cok agir bi igne ama mecburum tabi vurulmaya aynisinda dogum sonrasi tekrar vurulcak.
Bundan sonra her 2 haftada 1 gidcem kontrollere ve her seferimde yarim saat bebegimin kalp atislari cizimi alincak.
insallah hepiniz ve bebislerinizde iyisinizdir kislarr iyi bakin kendinizee opuyorumnanaktan
bana bişey gelmedi :sm_confused:iyi akşamlarr,milupa bana küçük bir paket yollamış size gelen oldumu bu tarz şeylerden
sağol canım ben düz beyaz kedimeli kumaştan sipariş etmiştim öyle aşırı süslü değil çok sade yayınca çok hoşuma gitti cumartesi yada pazar resimleri koyarım gerçi daha kızımın odası yok sanırım 7-8 aylık olana kadarda olmayacak kendi odamda olacak herşeyi bu durum biraz canımı sıkıyor ama sanırım en doğrusu bu olcak çok heves etmiştim odasını önceden yapmaya ama şu iş durumları sakat ben 4 ay maaş almıcam sonra toplu alıcam çok zorlanırız bide seneye ev alalım diyoruz eşimde kendi evimize göre oda yaparız diyor oda haklı bende vazgeçtim
leyla sılam bebıslerınıze maasallah..
bende hastaneye gıttım yenı geldık eve saatlerdrı hastanedeyız öldum resmen..
once oksuurk ıcın gıttım cıgerlerde bısey yok ama bogazım enfeksıyon ve buna baglı alerjık olarak oksuruyomusum. cok tahrıs olmus.
antıbıyotık gargara vebırde nefes acmak ıcın bı ılac yazdı yarın alıcam ılaclarımı.
sonra kadın doguma sevkettı karın ve kasık agrımdan dolayı.
once alttan muayene ettıler enfeksıyon varmı dıye
yogun akıntım oldugunu soyleyınce
neysekı bısey yok dedı
sonra ultrasonla bebegıme baktı
maasalah kıpır kıpr hıcmı durmuyo bu dedı
gelısımı ılerlemıs 30+4 cıkt bebegım ulrasonda
sonra ne olur ne olmaz dıye nts ye bagladılar yarım saat sancı cıkmadı cok sukur
oksurukten dolayı kasların yorulmustur agrın ondan yada ıdrar yolu enfeksıyonudur dedı
ıdrar tahlılı verdım
lokosıt bıraz fazla cıktı ama cok cıddı bı ıltıhap degıl sımdılık ılac agerek yok ıcebıldıgın kadar bol su ıc dedı
sımdılık cok cıddı bısey yok
en onemlısı bebegımı gormek ıyı geldı
oksuruk hala devam edıyo
karnım ve bogazım acıyo
ama en onemlısı bebegım ıyı morelımde duzeldı
herkese ıyı geceler haber vereyım dedım sızlere..
bu arada esmerlerın buldugu eve baktık hastaneye gıtmeden ve evı tuttuk..
ev 2+1 ama cok genıs odaları
esmerle aramızda 4 bına falan var
ev sahıplerıde cok sevdıler bızı
bızde tuttuk evı
sımdılık hersey ıyı gıdıyor
zeynepcim gözün aydın kıss nasıl yatağı unutmuş salaklar anlamadım vallagünaydın kızlarrrrrrrrrr dün bebişimin beşiğinin örtü takımı geldi akşam eve gidince yaydım tam bir gelin yatağı oldu çok şirin yatağını göndermeyi unutmuşlar bugün yada yarın yatağı gelecek. Yatakta gelsin fotoğrafını çekip topiğe koyucam.
senle konuşmuştuk sanırım bu mevzuyu canım annenin odasında gardrop vardı zatensağol canım ben düz beyaz kedimeli kumaştan sipariş etmiştim öyle aşırı süslü değil çok sade yayınca çok hoşuma gitti cumartesi yada pazar resimleri koyarım gerçi daha kızımın odası yok sanırım 7-8 aylık olana kadarda olmayacak kendi odamda olacak herşeyi bu durum biraz canımı sıkıyor ama sanırım en doğrusu bu olcak çok heves etmiştim odasını önceden yapmaya ama şu iş durumları sakat ben 4 ay maaş almıcam sonra toplu alıcam çok zorlanırız bide seneye ev alalım diyoruz eşimde kendi evimize göre oda yaparız diyor oda haklı bende vazgeçtim
slm kızlar, ben mulipanın sıtesıne üye oldum bır paket hedıye geldı hemen. ıçınde bez ıslak mndıl ve mama var, dogunca da gelıcekmış hedıye ögrendım. sız de uye olun kızlar.
sabah 6 dan berı evde muhabbet kuşu gıbı dolanıyorum. kafam bir dünya. odalara sığmıyor sankı kafam durmadan çalışıyor kaydirigubbakcemile3 dun ıkeadan mutfagı netleştırdık el sıkıştık kızlar,3750 tutacak. alt dolaplar cevız, ust dolaplar beyaz olacak. 3 boyutlu son halını de gördum içime sındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?