2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrrrrrrrrr dün bebişimin beşiğinin örtü takımı geldi akşam eve gidince yaydım tam bir gelin yatağı oldu çok şirin yatağını göndermeyi unutmuşlar bugün yada yarın yatağı gelecek. Yatakta gelsin fotoğrafını çekip topiğe koyucam.

Zeyneep hayırlı olsun, iice merak ettm şimdi

maşallah bebişine canım.Merak ettiğim neden bebeğinin kalp atışlarını yarım saat dınlıcekler onu merak ettım.

canım yarım saat kalp atışlarını takip ettikleri alet nts sadece bebeğin kalp atışları değil sancı olup olmadığınada bakılıyor 34. hafta itibariyle her muaynede doktor nts ye bağlar ayrıca 34 ten sonra kontroller önce 2 haftada bire sonra haftada bire sonrada gün aşırıya dönüyor genelde. Benim doktorum seni 32 de - 35 de -37 de görücem gidişata göre sonrasına karar vericez dedi.Bu arada bir sorun yoksa 34. hafta itibariyle ntsye bağlıyorlar ama erken doğum riski falan varsa yada gelişim çok ileride gidiyorsa daha erken haftalardada nts kontrolleri başlayabiliyor

Zeyneep hayırlı olsun, iice merak ettm şimdi

sağol canım ben düz beyaz kedimeli kumaştan sipariş etmiştim öyle aşırı süslü değil çok sade yayınca çok hoşuma gitti cumartesi yada pazar resimleri koyarım gerçi daha kızımın odası yok sanırım 7-8 aylık olana kadarda olmayacak kendi odamda olacak herşeyi bu durum biraz canımı sıkıyor ama sanırım en doğrusu bu olcak çok heves etmiştim odasını önceden yapmaya ama şu iş durumları sakat ben 4 ay maaş almıcam sonra toplu alıcam çok zorlanırız bide seneye ev alalım diyoruz eşimde kendi evimize göre oda yaparız diyor oda haklı bende vazgeçtim

Canım madem ev alma niyetiniz var eşin haklı, hem senin epey eşya koymak için yerin vardı, beşik Ayşe Naz'a hayli hayli yeter. Uf ben de artık şu park yatak işini halletsem mi acaba? :uhm:

kızlar bebişlere maşallahhhhh diyorum ne güzel kilolara geçmişsiniz
ben gecen cumartesi gittiğimde benimki 950 gr dı artık bizde 1 kilo olmuşuzdur heralde
leylacım yüzüğe çok üzüldüm yazık olmuş yenisini yaptırmak pahalıya gelmiş onca masrafın arasında ama tabi anne yadigarı olunca mecbur oluyor nasıl insanlar varyaa
hemen alıyorlar gerçi bizde geçen annemin şalını kaybettik ara ara bulamadık 2 dk içinde almışlar hemen Allah hayrını göstermesin dedim bende çok sinirlendim. Annemede üzüldüm olsun dedi ama ben çok üzüldüm gittik hemen yenisini aldık..

Günaydın kızlar bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.s.

Bencede nasıl rahat edıceksen oyle yap.Oda takımını aldıktan sonra sıkıntıya gırersen bı anlamı kalmaz bence.Hiç canını sıkma neguzel ya çok şükür bebeişilerımızın ıhtıyaçlarını alıyoruz.Aslında bende bellı bı sure odada yatıcak ya kıme alıyorum odayı dıyorum.Sonra alcaksın tabı ne guzel al bı oda takımı dıyorum.almazsam pişman olurum dıye.Eşim duymasın ama bende kararsızım aslında.Bıde uyku setını bende beyaz düşünüyorum.Nerden aldın canım sen.Ben sadece özdılekde beyazlı pembe sade bişey buldum.Kızın pamukların içinde prensesler gibi sağlıkla yatsın inş. canım.:Saruboceq:

yevrum dr gitmene çok sevindim akşam hep aklımdaydın arayıpda rahatsız etmeyeyim dedim. Tuğberkimede maşallah kısss kocaman adam olmuşsırnaşık şey
evi tutmanıza çok sevindim ama benden uzaklaşıyorsun ona çok üzüldüm
:gitme:ne güzel yazın bebişleri parka götürecektik beraber şimdi istediğimiz dk da buluşamıycaz akannehir

zeynepcim gözün aydın kıss nasıl yatağı unutmuş salaklar anlamadım valla
ama geç olsun güç olmasın derler ağız tadıyla kullanın inşallah eşyalarınızıa.s.

senle konuşmuştuk sanırım bu mevzuyu canım annenin odasında gardrop vardı zaten
geçici bebişin eşyalarını oraya koyarsın kışa doğru ev felan alırsanızda yeni eve yeni oda alırsın Ayşeye canım iyi düşünmüşsün boşuna sıkma canını...

Günaydın kızlar!!! Ben bugün evden bağlanıyorum size :)) Benim herpes kötü, işe gidemedim bugün... Bi bakayım geçmişe neler yapmışsınız...

slm kızlar, ben mulipanın sıtesıne üye oldum bır paket hedıye geldı hemen. ıçınde bez ıslak mndıl ve mama var, dogunca da gelıcekmış hedıye ögrendım. sız de uye olun kızlar.

sabah 6 dan berı evde muhabbet kuşu gıbı dolanıyorum. kafam bir dünya. odalara sığmıyor sankı kafam durmadan çalışıyor kaydirigubbakcemile3 dun ıkeadan mutfagı netleştırdık el sıkıştık kızlar,3750 tutacak. alt dolaplar cevız, ust dolaplar beyaz olacak. 3 boyutlu son halını de gördum içime sındı.

Günaydın Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr ßuqün eşimle beraber oğluşuma mobilyasını almaya qidicezzzhihoyyyt
inşallah istediğimiz qibi buluruz da alırız yaa
şimdi kahvaltı için dışarı çıkıyoruz çıkmadan bi size yazayım dedim
hadi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnsositososito

günaydın.üye olurken hamileliğimizle ilgili bilgi soruyormu?

günaydın kızlar..ya aklıma doğum sonrası izin takıldı da..diyelim doğumdan sonra rapor alıcaz, önce doğum izni mi başlar yoksa rapor mu? yani doğum izni bittikten sonra mı rapor almak lazım yoksa önce mi? bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…