canım ukla yeteri kadar açıklamış zatenCanım ücretsiz izin almayı düşünüyorum da ben..Doğumdan sonra bir süre doktorumdan rapor istiycem..O rapordan bahsediyorum..Mesela 20 gün rapor verdi diyelim..Raporu ne zaman almak lazım diyorum
Bu arada biraz önce işyerinde yakın arkadaşlarımdan birinin hamile olduğunu öğrendik gidip hemen kan testi yaptırdık bende gitmişken doktorun istediği idrar tahlilini verdim. Bizim şirket bebiş konusunda pek bereketli çıktı valla
peki cerenaklinialirimsmile
Geçmiş olsun canım, bu arada bebişin nasıl? Dün gördün mü?
:1ninca: ceren de kim
sağol canım!! evet dün gördüm oğlumu.. 1200 gr olmuş.. Bizde kilolara geçtik sonunda... Boyu da yaklaşık 36 cm gibi... herşey yolunda onunla ilgili de ben hastayım işte...neyse bende bugün dinlenirsem geçer herhalde diye umuyorum...
söleme :1ninca:ben biliyorumbilmiyorumkismilesölimmi
ne güzel bizde de öle oldu bende sonra bi arkadaş daha hamile ikizleri olacakBu arada biraz önce işyerinde yakın arkadaşlarımdan birinin hamile olduğunu öğrendik gidip hemen kan testi yaptırdık bende gitmişken doktorun istediği idrar tahlilini verdim. Bizim şirket bebiş konusunda pek bereketli çıktı valla
söleme :1ninca:
Bu arada biraz önce işyerinde yakın arkadaşlarımdan birinin hamile olduğunu öğrendik gidip hemen kan testi yaptırdık bende gitmişken doktorun istediği idrar tahlilini verdim. Bizim şirket bebiş konusunda pek bereketli çıktı valla
:dilcikar::1ninca: ceren de kim
geçmiş olsun canım oğluşunda maşallahhsağol canım!! evet dün gördüm oğlumu.. 1200 gr olmuş.. Bizde kilolara geçtik sonunda... Boyu da yaklaşık 36 cm gibi... herşey yolunda onunla ilgili de ben hastayım işte...neyse bende bugün dinlenirsem geçer herhalde diye umuyorum...
geçmiş olsun canım oğluşunda maşallahh
geçmiş olsun canım oğluşunda maşallahh
özge bu arada doktora sordum ne tarafa yatacağız biz diye... güldü bana yaaa...:roflol:
sola yatmak tercihimiz ama sen nefes alabiliyorsan eğer istediğin tarafa yat, olay senle ilgili dedi... Bebek sıkışınca ya da rahatsız olunca size haber verir zaten dedi...
Benim doktorum rahat biraz... ne sorsam bişi olmaz diyoo... İyi bişey ama bence rahatlıyorum ben çok doktora gidince...:teytey:
özge bu arada doktora sordum ne tarafa yatacağız biz diye... güldü bana yaaa...:roflol:
sola yatmak tercihimiz ama sen nefes alabiliyorsan eğer istediğin tarafa yat, olay senle ilgili dedi... Bebek sıkışınca ya da rahatsız olunca size haber verir zaten dedi...
Benim doktorum rahat biraz... ne sorsam bişi olmaz diyoo... İyi bişey ama bence rahatlıyorum ben çok doktora gidince...:teytey:
ne güzel bizde de öle oldu bende sonra bi arkadaş daha hamile ikizleri olacak
sonradan da eşimle beni tanıştıran arkadaşım vardı oda ikinci bebişine hamileymiş yeni onu öğrendimmm
benimki de öle
pek rahat..
valla bende öle
saga da yatıyorum sola da sempatiksalakcinni
canım ukla yeteri kadar açıklamış zaten
doğum iznin bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin hakkın var
bunun içinde rapor filan almana gerek yok
muhasebecinizle halletmen lazım onlar bir form dolduruyor
her ay senin üzretsiz izinde olduğuna dair ssk ya belge veriliyor o kadar
ayağını mı sürttün kızzz
Canım bebişine maşallahsanada geçmiş olsun canım ...
Bu arada ben detaylı ultrasona gittiğimde sormuştum doktora banada aynısını söylemişti sen merak etme demişti ama insan takmadan da yapamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?