2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ücretsiz izin almayı düşünüyorum da ben..Doğumdan sonra bir süre doktorumdan rapor istiycem..O rapordan bahsediyorum..Mesela 20 gün rapor verdi diyelim..Raporu ne zaman almak lazım diyorum
canım ukla yeteri kadar açıklamış zaten
doğum iznin bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin hakkın var
bunun içinde rapor filan almana gerek yok
muhasebecinizle halletmen lazım onlar bir form dolduruyor
her ay senin üzretsiz izinde olduğuna dair ssk ya belge veriliyor o kadar

ayağını mı sürttün kızzz

Geçmiş olsun canım, bu arada bebişin nasıl? Dün gördün mü?

sağol canım!! evet dün gördüm oğlumu.. 1200 gr olmuş.. Bizde kilolara geçtik sonunda... Boyu da yaklaşık 36 cm gibi... herşey yolunda onunla ilgili de ben hastayım işte...neyse bende bugün dinlenirsem geçer herhalde diye umuyorum...

Maşallah bebişe

ne güzel bizde de öle oldu bende sonra bi arkadaş daha hamile ikizleri olacak
sonradan da eşimle beni tanıştıran arkadaşım vardı oda ikinci bebişine hamileymiş yeni onu öğrendimmm

geçmiş olsun canım oğluşunda maşallahh

özge bu arada doktora sordum ne tarafa yatacağız biz diye... güldü bana yaaa...:roflol:
sola yatmak tercihimiz ama sen nefes alabiliyorsan eğer istediğin tarafa yat, olay senle ilgili dedi... Bebek sıkışınca ya da rahatsız olunca size haber verir zaten dedi...
Benim doktorum rahat biraz... ne sorsam bişi olmaz diyoo... İyi bişey ama bence rahatlıyorum ben çok doktora gidince...:teytey:

benimki de öle

pek rahat..
valla bende öle
saga da yatıyorum sola da sempatiksalakcinni

Canım bebişine maşallah sanada geçmiş olsun canım ...

Bu arada ben detaylı ultrasona gittiğimde sormuştum doktora banada aynısını söylemişti sen merak etme demişti ama insan takmadan da yapamıyor

ne güzel bizde de öle oldu bende sonra bi arkadaş daha hamile ikizleri olacak
sonradan da eşimle beni tanıştıran arkadaşım vardı oda ikinci bebişine hamileymiş yeni onu öğrendimmm

Bu sene zaten bebek bereketi var, etrafta o kadar çok hamile var ki.

benimki de öle

pek rahat..
valla bende öle
saga da yatıyorum sola da sempatiksalakcinni

ben de sempatiksalakcinni
hatta sasempatiksalakcinnibah bi uyandım sırtüstü yatmışım ohhhh!!! ne rahatmış yaa..:sm_cool:

yok canım benden önceki sürümüş ben 2. gebeşim benden önceki doğum izninden geldi ben hamile kaldım sırayla gidiyoruz valla :)

Aklımdayken bizim şirkette sekreterimizin 8 yıldır bebeği olmuyor 2 defa aşılama denedi tutmadı görünürde doktorların tespit ettikleri hiçbir sorun yok bizde adet şirkette kim hamiş kalırsa onun içinde dua eder. Ev borçları bitince tüp bebek denicekler sizlerede söyleyeyim dedim sizde arkadaşım için dua edin bukadar hamiş bir olur gönülden istersek Allahta kabul eder inşallah

Canım bebişine maşallah sanada geçmiş olsun canım ...

Bu arada ben detaylı ultrasona gittiğimde sormuştum doktora banada aynısını söylemişti sen merak etme demişti ama insan takmadan da yapamıyor

öyle tabi.. ama biraz rahat olmak da fayda var sanırım.. geri geril nereye kadar di mi... :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…