2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa memleketimi özledimmm adıyamana gitmekk istiyorumm yeğenlerimi sevmek istiyorum ama annem izin vermiyor salgın var otur evinde diyooo senağlama

asyam21, ozgecay, sblsbl günaydın bayanlar h.g.a.s.

günaydın canım günaydın kızlar ya önce bı gecmısı okuyayım dedım ben de öle tik oldu mutlaka gecmısın hepsını kaldıgım yerden okuyorum...

bu arada benım de göbegım baya bı kasınıo ama o kadar tatlı bı kasıntı kı hosuma bıle gıdıyor..

benım bebegım normelde suanda 10
6 falan olmalı sat göre ama ablam ultrason da calısıo ve bebegın 10+3 oldugunu sölüyo ..
carsambayı sabırsızlıkla beklıyorum .. kızlar yazmıslar zıplıo falan dıye okudukca ıcım kıpır kıpır olmaya basladı ahhhh bı gelse carsamba hayırlısıyla..

:dance:delikafadulden ayın 13 de gittiğimde benim sıpa yerinde durmuyordu zıp zıp zıplıyordu ama dün gittim baktım mışıl mışıl uyuyordu

ne zıplaması yaf ben her qittiğimde bebek uyuyo tembel teneke midir nedir :roflol: kılını kımıldatmıyor .. ama sadece akşamları yatağa yattığımda bazen hareketlerini hissetmeye başladım artık doğduğumdada böyle olursa bana uyku haram demektir mirmirmirmir

bizim bebişler daha minicik hareket etmeye başladılar fakat kasları çok kuvvetsiz olduğu için hissedilmesi mümkün değil biraz abartıyoruz galiba

bizim bebişler daha minicik hareket etmeye başladılar fakat kasları çok kuvvetsiz olduğu için hissedilmesi mümkün değil biraz abartıyoruz galiba

canım ben 13 haftalık hamileyim sizden biraz büyük olduğum için hissetmem normal ama sizin hissetmeniz evet abartı olur a.s 4. ayıma qirmeme bikaç qün kaldı hihoyyyt

zman da hıc gecmıo yaff asker yolu bekler gıbı esımı beklemıstım sımdıde bebısımı nedır bu kadınların cektıgı :)))

daha dur yeni başladık asyam21 opuyorumnanaktan daha yolun başındayız..

evet hemde cok basın da ama dogumun yaz ayında olmasına sevınıyorum ya kıs ayına oranla daha güzel sıcak aylarda bıraz büyür sonra kıs gelınce hep evde oluruz sonra bır dahakı yaz aylarında baya bı büyümüs olur ozmanda bol bol gezmelere gıderız

kızlar 6 haftalık oldum.bulantı falan hiç yok.bir gariplik mi var acaba.birde kaç haftalıkken bebeğin kalp atışları duyuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…