- Konu Sahibi daemon
-
- #70.581
kız iri bebek olması iyi bişey değilki nazar değsin tam tersi kötü bişey o yüzden doktorum 40 a kadar beklemek istemiyor iri bebek hem doğumda zor hemde doğunca kan şekeri falan düşebilir ama yinede maaşallah diyelim kızıma
olsun canım ya sonucta sende bi rahatsızlık yok benim arkadasım da 5 kg doğurdu ama sezeryan oldu o da..hastanenin en kg.lu bebişi ünvanını almıştı kaydirigubbakcemile3
cabık gel sogumasın krepler-tatlicadiarzu-
uklam eşofmana gerek var mı ki bilmem..
pijama yerine eşofman mı alsak.. bilmiyorumkismile
eminönünde nereye bakcam ben böle şeyler için yaa
canım ya markasına bakmadım ama gıttım gördüm saglam bısı
ama bızım burda fıyatlar genelde böyle
işte ne bliimmpijama al canım ya yatarken eşofman rahat olmaz yaz günü ince bir pijama takımı al.her yerde var gecelik pijama falan..erdem.e de bakabilirsin ben herhalde ya erdem den ya da stefani den alıcam yanlış yazdım galibabilmiyorumkismile
delimi nan onlar ona dr karar verir sen raporu aldınmıydı hiç bi halt yiyemezlerr canım
yok yok ben ev için tiril tiril elbise gibi şeyler buliim de aliim
daha rahat ederim o sıcaklarda bilmiyorumkismile
işte ne bliimm
yattıgım zamanlar için 2 gecelik yetmez mi diye düşündüm ama bilmiyorumkismile
ööle çok yatamam ki ben..
eve geçince de esofmanla dolanmak daha rahat olmazmı..
bide hamile pijaması almamız gerekcek tabi..
ay ne biliim bilemedim bilmiyorumkismile
kızlar ben bu besıgın kırmızı lacıvertını alıyorum sızce nasıl burda magazada 180 mılyon
ana dızı kangurusu takım olarak 65 mılyon güzelmı sızce
canım ya markasına bakmadım ama gıttım gördüm saglam bısı ama bızım burda fıyatlar genelde böyle
yalanmı kacak deılmısn bı gelıyon kac saat yoksun ortalardaaa hadı hadı maıkınamızda alınmısssdelikafadulden
ay cok fena olur yawrum bilmiyorumkismileay özgem o konu benim için başlı başına dert
anlayışsız öküz dolu etrafım bebek görcem diye dalarlar içeri ben 40 bohça gibi sarılı oturmak zorunda kalırsamalsanaalsanasmile
kıslar ben azcık dısarı cıkıyom
daha ılaclarımı almadım
yurumeyı pek aklım kesmıyo ama
surdan eczaneye gıdıp gelıım oksuruk mahvedıyo benı
karnım cok acıyo yaaa
ben de bilemedim valla bu işleri deneyimli birilerine sormak lazım.abimin eşi loğusa geceliği almıştı bir sürü para verip sadece 1 kez giydim sana vereyim onu diyor banabilmiyorumkismile giyemedim dedi.rahat edemedim sevmem ben gecelik önden düğmeli pijama takımı almıştı o sekilde rahat ettim diyor sadece hastanede giydi geceliğini..mevlütte ztn şıkır şıkır bi gecelik takımı vardı.en mantıklısı sanırım tek bi gecelik almak hastane için ve önden düğmeli pijama takımı (Emzirme açısından)almak.zaten mevlütte de şıkır bişeyler giyerizaklinialirimsmile
ben de bilemedim valla bu işleri deneyimli birilerine sormak lazım.abimin eşi loğusa geceliği almıştı bir sürü para verip sadece 1 kez giydim sana vereyim onu diyor banabilmiyorumkismile giyemedim dedi.rahat edemedim sevmem ben gecelik önden düğmeli pijama takımı almıştı o sekilde rahat ettim diyor sadece hastanede giydi geceliğini..mevlütte ztn şıkır şıkır bi gecelik takımı vardı.en mantıklısı sanırım tek bi gecelik almak hastane için ve önden düğmeli pijama takımı (Emzirme açısından)almak.zaten mevlütte de şıkır bişeyler giyerizaklinialirimsmile
bende bi hamile pijaması var önden düğmeli
ne giyeceğimizi şaşırdık valla. ama bana da pijama hastanede rahat olmaz gibi geliyor. sonuçta sonda takılı olabilir
sürekli kanama kontrolü yapılacak. ne bileyim benimde kafam karıştı:uhm:
ayrıca mevlütte gecelik mi giyiliyormuş ?? ne alaka ya mevlüt yapılana kadar birşeyimiz kalmaz. sünnet çocuğu gibi yatakta mı yatacağız.
ne giyeceğimizi şaşırdık valla. Ama bana da pijama hastanede rahat olmaz gibi geliyor. Sonuçta sonda takılı olabilir
sürekli kanama kontrolü yapılacak. Ne bileyim benimde kafam karıştı:uhm:
Ayrıca mevlütte gecelik mi giyiliyormuş ?? Ne alaka ya mevlüt yapılana kadar birşeyimiz kalmaz. Sünnet çocuğu gibi yatakta mı yatacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?