2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uklam eşofmana gerek var mı ki bilmem..
pijama yerine eşofman mı alsak.. bilmiyorumkismile
eminönünde nereye bakcam ben böle şeyler için yaa

pijama al canım ya yatarken eşofman rahat olmaz yaz günü ince bir pijama takımı al.her yerde var gecelik pijama falan..erdem.e de bakabilirsin ben herhalde ya erdem den ya da stefani den alıcam yanlış yazdım galibabilmiyorumkismile

canım ya markasına bakmadım ama gıttım gördüm saglam bısı
ama bızım burda fıyatlar genelde böyle

işte ne bliimm
yattıgım zamanlar için 2 gecelik yetmez mi diye düşündüm ama bilmiyorumkismile
ööle çok yatamam ki ben..
eve geçince de esofmanla dolanmak daha rahat olmazmı..
bide hamile pijaması almamız gerekcek tabi..
ay ne biliim bilemedim bilmiyorumkismile

yok yok ben ev için tiril tiril elbise gibi şeyler buliim de aliim
daha rahat ederim o sıcaklarda bilmiyorumkismile

delimi nan onlar ona dr karar verir sen raporu aldınmıydı hiç bi halt yiyemezlerr canım

canım ben kamuda henüz 1 yıllık memurum bana sadece onların söylediğini söylüyorum.bu konuda baya bi tartıştık zaten.ilk önce bana sen ücretsiz izin alamazsın dediler.ben araştırdım ankarayla görüştüm.kanunda olduğunu söylüyor dedim ankara burdaki doğum yapanlar kullanıyor.onlar yanlış bilgi vermişler dedi.şimdide son 3 haftaya kadar çalışabilir yazdırabilirmişim doktora.kanunda öyle yazıyo diyolar....

yok yok ben ev için tiril tiril elbise gibi şeyler buliim de aliim
daha rahat ederim o sıcaklarda bilmiyorumkismile

ay özgem o konu benim için başlı başına dert
anlayışsız öküz dolu etrafım bebek görcem diye dalarlar içeri ben 40 bohça gibi sarılı oturmak zorunda kalırsamalsanaalsanasmile

kıslar ben azcık dısarı cıkıyom
daha ılaclarımı almadım
yurumeyı pek aklım kesmıyo ama
surdan eczaneye gıdıp gelıım oksuruk mahvedıyo benı
karnım cok acıyo yaaa

ben de bilemedim valla bu işleri deneyimli birilerine sormak lazım.abimin eşi loğusa geceliği almıştı bir sürü para verip sadece 1 kez giydim sana vereyim onu diyor banabilmiyorumkismile giyemedim dedi.rahat edemedim sevmem ben gecelik önden düğmeli pijama takımı almıştı o sekilde rahat ettim diyor sadece hastanede giydi geceliğini..mevlütte ztn şıkır şıkır bi gecelik takımı vardı.en mantıklısı sanırım tek bi gecelik almak hastane için ve önden düğmeli pijama takımı (Emzirme açısından)almak.zaten mevlütte de şıkır bişeyler giyerizaklinialirimsmile

kızlar ben bu besıgın kırmızı lacıvertını alıyorum sızce nasıl burda magazada 180 mılyon
ana dızı kangurusu takım olarak 65 mılyon güzelmı sızce

Asyam güzelmiş ama kırmızı lacivert biraz koyu kalmaz mı?

canım ya markasına bakmadım ama gıttım gördüm saglam bısı ama bızım burda fıyatlar genelde böyle

Bunun markası casaul

ay özgem o konu benim için başlı başına dert
anlayışsız öküz dolu etrafım bebek görcem diye dalarlar içeri ben 40 bohça gibi sarılı oturmak zorunda kalırsamalsanaalsanasmile
ay cok fena olur yawrum bilmiyorumkismile

kıslar ben azcık dısarı cıkıyom
daha ılaclarımı almadım
yurumeyı pek aklım kesmıyo ama
surdan eczaneye gıdıp gelıım oksuruk mahvedıyo benı
karnım cok acıyo yaaa

ama uyumak yok sonralmaz:

Nasıl yani? Mevlidte gecelikle miydi? bilmiyorumkismile

ne giyeceğimizi şaşırdık valla. ama bana da pijama hastanede rahat olmaz gibi geliyor. sonuçta sonda takılı olabilir
sürekli kanama kontrolü yapılacak. ne bileyim benimde kafam karıştı:uhm:
ayrıca mevlütte gecelik mi giyiliyormuş ?? ne alaka ya mevlüt yapılana kadar birşeyimiz kalmaz. sünnet çocuğu gibi yatakta mı yatacağız.

bende bi hamile pijaması var önden düğmeli
pembe üzeirnde komik tipli kediler fln var
komik bişi
olmazsa onu giyerim evde
ama o da uzun kollu bilmiyorumkismile
fazla gelebilir.
ayy geçen yılın haziran annelerine mi sorsak bilmiyorumkismile

yok kıs genelde 1 hafta içinde aradan cıkarıyo herkes
öf bi sürü gelen giden olcak oh bitti derken sonra birde mevlüt cıkmasın başımıza
1 hafta içinde halledelim bitsin valla

benim kuzenin ole oldu
saten gecelik giydi
üstüne sabahlık...
makyaj yaptı fön falan çekti öle...

amannnn çok saçma hemde annemlerde öle diyoooo ama misafirler benim evimde gezincek ben yatkta geceliklerleeeeeeee
hayatta olmasss dedimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…