2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben giymem mevlütte gecelik fln :umursamaz:
giyinir süslenirim artık yaw
hasta değiliz ya doğum yaptık sadece bilmiyorumkismile
aynen bende senin gibi düşünüyorum
20 si ve 40 arası yapılıyor zaten bizde mevlüt ozamana toparlanırız zaten

ben benim herife o hafta senelik iznini kullan diyorum ama
kararsızım
o hafta anneler sunlar bunlar kalcak
hep onlarla beraber bişi anlamıcaz
napsakki

eşim temmuzun ortasında yıllık izin alacak. zaten haziran sonunda doğum yapacağım
annemler 15 gün kalsalar onlar gidince de eşim kalacak yanımda.
yoksa doğumdan sonra 1-2 hafta evde curcuna olacak eşimin durmasına da gerek yok. hem ne o rahat edebilir ne de evdeki kadınlar.
ben o yüzden doğum zamanı izne çıkma dedim.

bu heryerdemı böle izmirde falanmı ben ankarada görmedım böle bişi

amannnn izmirde bölee ama ankarada da duydummm kaynanamlarrr istermi varmı onlarda öle bişeyyy bilmemmm ama annemmm var dedi yanee ismirde var cnmmmmmmmm

valla ben hiç bebek mevlüdü görmedim o yüzden nasıl birşeydir bilmem:uhm:

Kız dünür nasıl da bulduk birbirimizi, haberimiz yok hiçbişeyden. Asyayı istemeye gelene kadar bari biraz adet öğrenelim kaydirigubbakcemile3

yok yok o hafta almasın
şööle bi 15-20 gün soora fln millet gidince başınızdan o zaman alsın
başbaşa bakın bebeğinize

ıyyy millet gelmese ilk hafta olmasmı
hatta hiç gelmeseler
ben bebişimin resmni çekip dağıtsam :umursamaz:

kız 40'ı çıksada aynı şekilde yapıyorlar yatcan derken genelde dua esnasında yatılır zaten sonra kalkıp salıncan tabiki hem bizde duadan sonra müzik falan çalınır tam şenliklik bakalım ben nasıl dayanıcam. ama annem olcak dedimi olcak belkide oda vazgeçer o sıcaklarda boşver der bende kurtulurum inşallah

ayy amann offf
hiç bana göre işler değil bunlar yaa
akannehir

bana göre de değil ama simdiye kadar arkadaslarımın da aynı oldu abimlerin de hiç farklısını görmedim ben de bilmiyorum artık üstümde gecelikolacak o kesin de yatağım da süslü süslü duracak ama ben yatakta olmıcam kaydirigubbakcemile3..ayy aklıma ne geldi bir de kızlara mevlüt kıyafeti alıcaz özge hemen basla internetten araştırmasına çok şeker seyler var yaa..

aynen bende senin gibi düşünüyorum
20 si ve 40 arası yapılıyor zaten bizde mevlüt ozamana toparlanırız zaten

ay çok hoşsunuz kızlar herhalde toparlanmış olucaz sezeryan olsa bile en geç 1 hafta 10 günde falan.ama sonuçta adetten dolayı gecelik ve yatak olayı ayrıca da sürekli yatmak gerekmiyor

Kız dünür nasıl da bulduk birbirimizi, haberimiz yok hiçbişeyden. Asyayı istemeye gelene kadar bari biraz adet öğrenelim kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
cahillik başa bela. aman ben anlamam mevlütten eskiden gitmezdim bile mevlütlere
şimdi başa geldi ne etcez bilemem. neyse annem ayarlar birşey herhalde:uhm:

ayyy kıyamamm
bakiim kıs hemen sempatiksalakcinni

Adanada ve mersinde ben sizin anlattığınız gibi hiç görmedim genelde kuran okunur dua edilir yakınlar çağırılır ama hiç öle yatakta ve gecelikli kimseyi görmedim. gerçi benim burda kimsem olmadığından annem okur bize bir yasin olur biter bir iki tanıdık var onları çağırırız :)

ıyyy birde şerbetler dökülcek halılara cocuklar elifzelin odasında oynamak isticekler ay ben deli olurum
kitlicem elifzelin odasını iştebilmiyorumkismile
Allahtan bizde bebekli bi tek abimler var
yeğenlerimde zaten isterse işesinler farketmezzz yirim onları bennnn ayyyyybilmiyorumkismile

evet canımı sıkmak istediklerini sonradan anladım.ben araştırma yapınca ankara bizim işyerini arayıp .ücretsiz izin hakkımın olduğunu söylediler.burdaki bayanlar dellendi.daha önceki çalıştığımız yerlerde doğum yapanlar 10 yılı doldurmadığı için alamadı.bize haksızlık yapılmış filan dediler.kanunda herşey açık.sizde hakkınızı arayaydınız allaaaaa allaaaa.....ankaradaki çalışan bayanda beni aradı 8 hafta önce iznini al.kafanı dinle boşver diyor.onlar orada seni sinir eder diyor.sen yeni olduğun için üstüne geliyolar filan dedi.CADIARZU

bizim şansımıza da bak eşim işe girdi geceleri yardım eder bana diyodum
şimdi çalışacakya kıyamamda 3 günlük babalık izni olcak sadece

kesinlikle debenhamsa bakın derm çok güzel ve sade mevlüt kıyafetleri varrrrrr

geceleri mecbur yardım edecekler artık kaçarı yok.
o çalışacaksa sende çalışacaksın. azıcık da uyumasınlar baba olmak kolay mı

Canım çalışsında sen daha rahat bir lohusalık geçir bence :) bak hem belkide izin sürenide uzatabilirsin :)

Allahtan bizde bebekli bi tek abimler var
yeğenlerimde zaten isterse işesinler farketmezzz yirim onları bennnn ayyyyybilmiyorumkismile

ay uklam benim anamın tarafı
aşiret gibi
mevlüt şekeri 200 alsan gene yetmez vallabilmiyorumkismile
ama ben çağırmıcam
en yakınnarı cagırcam sadece
bu konuda bana uyuz oluyolar zaten
nişan yaptım
onuda evde yaptım tas catlasın 30 kişi vardı
kına gecesi yaptım sadece bayanlar gelcek ıncık cıncık gelmicek dedim
ufak bi cafe tuttum
e nikah yaptım zaten malum 5 dk içinde oldu bitii
amaaan uğraşamam valla napim
sevmıyorum tören işlerini

ÖZGE ÖZBERK ANNE OLDU

G.O.R.A. filmiyle şöhrete ulaşan oyuncu Özge Özberk, anne oldu. İşadamı Hayim Sadioğlu ile evli olan Özberk bebeğinin adını 'Leo' koyduklarını açıkladı. Güzel oyuncu, “Benim burcum aslan, eşim Hayim'in burcu da aslan. O da ismiyle aslan olsun istedik” dedi. Ünlü oyuncu çocuğuyla ilgilenebilmek için oyunculuğa bir yıl süreyle araverdiğini belirtti.

akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…