aynen bende senin gibi düşünüyorumben giymem mevlütte gecelik fln :umursamaz:
giyinir süslenirim artık yaw
hasta değiliz ya doğum yaptık sadece bilmiyorumkismile
ben benim herife o hafta senelik iznini kullan diyorum ama
kararsızım
o hafta anneler sunlar bunlar kalcak
hep onlarla beraber bişi anlamıcaz
napsakki
bu heryerdemı böle izmirde falanmı ben ankarada görmedım böle bişi
valla ben hiç bebek mevlüdü görmedim o yüzden nasıl birşeydir bilmem:uhm:
yok yok o hafta almasın
şööle bi 15-20 gün soora fln millet gidince başınızdan o zaman alsın
başbaşa bakın bebeğinize
Kız Zeynoo, ben şimdiye kadar bebek mevlidine gitmedim ki, kayınvalidem hep ısrar etti, ben istemedim.
Ama ben istemem öyle mevlit yaa, yatalak millet gelcek başıma
Çocuğun 40'ı çıksın ondan sonra mevlit okuturum
ayy amann offf
hiç bana göre işler değil bunlar yaa
akannehir
olmuyo maalesef bilmiyorumkismileıyyy millet gelmese ilk hafta olmasmı
hatta hiç gelmeseler
ben bebişimin resmni çekip dağıtsam :umursamaz:
aynen bende senin gibi düşünüyorum
20 si ve 40 arası yapılıyor zaten bizde mevlüt ozamana toparlanırız zaten
Kız dünür nasıl da bulduk birbirimizi, haberimiz yok hiçbişeyden. Asyayı istemeye gelene kadar bari biraz adet öğrenelim kaydirigubbakcemile3
ayyy kıyamammbana göre de değil ama simdiye kadar arkadaslarımın da aynı oldu abimlerin de hiç farklısını görmedim ben de bilmiyorum artık üstümde gecelikolacak o kesin de yatağım da süslü süslü duracak ama ben yatakta olmıcam kaydirigubbakcemile3..ayy aklıma ne geldi bir de kızlara mevlüt kıyafeti alıcaz özge hemen basla internetten araştırmasına çok şeker seyler var yaa..
Allahtan bizde bebekli bi tek abimler varıyyy birde şerbetler dökülcek halılara cocuklar elifzelin odasında oynamak isticekler ay ben deli olurum
kitlicem elifzelin odasını iştebilmiyorumkismile
ayyy ne alaka ya herkese aynı yasa 1 senelik olsanda 10 senelik olsanda farketmez canım
senin canını sıkmak istemişler sadece sen bakma onlara dr unla konuş ben 35. haftama kadar çalışmak istiyorum 37.ye kadar dayanamam ama işyerim sorun çıkarıyor felan de o verir sana raporu
bizim şansımıza da bak eşim işe girdi geceleri yardım eder bana diyodumeşim temmuzun ortasında yıllık izin alacak. zaten haziran sonunda doğum yapacağım
annemler 15 gün kalsalar onlar gidince de eşim kalacak yanımda.
yoksa doğumdan sonra 1-2 hafta evde curcuna olacak eşimin durmasına da gerek yok. hem ne o rahat edebilir ne de evdeki kadınlar.
ben o yüzden doğum zamanı izne çıkma dedim.
bana göre de değil ama simdiye kadar arkadaslarımın da aynı oldu abimlerin de hiç farklısını görmedim ben de bilmiyorum artık üstümde gecelikolacak o kesin de yatağım da süslü süslü duracak ama ben yatakta olmıcam kaydirigubbakcemile3..ayy aklıma ne geldi bir de kızlara mevlüt kıyafeti alıcaz özge hemen basla internetten araştırmasına çok şeker seyler var yaa..
bizim şansımıza da bak eşim işe girdi geceleri yardım eder bana diyodum
şimdi çalışacakya kıyamamda 3 günlük babalık izni olcak sadece
bizim şansımıza da bak eşim işe girdi geceleri yardım eder bana diyodum
şimdi çalışacakya kıyamamda 3 günlük babalık izni olcak sadece
Allahtan bizde bebekli bi tek abimler var
yeğenlerimde zaten isterse işesinler farketmezzz yirim onları bennnn ayyyyybilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?