Nasıl yani? Mevlidte gecelikle miydi? bilmiyorumkismile
ben giymem mevlütte gecelik fln :umursamaz:ne giyeceğimizi şaşırdık valla. ama bana da pijama hastanede rahat olmaz gibi geliyor. sonuçta sonda takılı olabilir
sürekli kanama kontrolü yapılacak. ne bileyim benimde kafam karıştı:uhm:
ayrıca mevlütte gecelik mi giyiliyormuş ?? ne alaka ya mevlüt yapılana kadar birşeyimiz kalmaz. sünnet çocuğu gibi yatakta mı yatacağız.
yok kıs genelde 1 hafta içinde aradan cıkarıyo herkes
öf bi sürü gelen giden olcak oh bitti derken sonra birde mevlüt cıkmasın başımıza
1 hafta içinde halledelim bitsin valla
benim kuzenin ole oldu
saten gecelik giydi
üstüne sabahlık...
makyaj yaptı fön falan çekti öle...
havuzlu handa da varuklam eşofmana gerek var mı ki bilmem..
pijama yerine eşofman mı alsak.. bilmiyorumkismile
eminönünde nereye bakcam ben böle şeyler için yaa
Nasıl yani? Mevlidte gecelikle miydi? bilmiyorumkismile
meloşşşşşş sende bu mevlüd konusunda amma cahil çıktın bea tabiki gecelikle olcak neyle olcak mevlütte yatağında yatar lohusa bebişinide yanına kolaylar böyle süslenir püslenir genelde saten beyaz gecelik giyer üstünede sabahlığı saçlar fönlü olacak ama birde kırmızı kurdelası adetler böyle kızım ne yapcan :)
Bana sorarsan bukadar abartmam ama genelde böyle yane
nee 1 hafta mıakannehirakannehir
ben istemem öyle hemen dolsunlar eve ,zaten doğum yapmışım canım çıkmış.
bir de gelen giden offf
hee havuzlu hana gidecez zaten biz..havuzlu handa da var
birde daeynen gezdiğimiz bi han vardı oradada var mahmutpaşa yokuşunda bilmiyorumkismile
ben giymem mevlütte gecelik fln :umursamaz:
giyinir süslenirim artık yaw
hasta değiliz ya doğum yaptık sadece bilmiyorumkismile
ayyy ne alaka ya herkese aynı yasa 1 senelik olsanda 10 senelik olsanda farketmez canımcanım ben kamuda henüz 1 yıllık memurum bana sadece onların söylediğini söylüyorum.bu konuda baya bi tartıştık zaten.ilk önce bana sen ücretsiz izin alamazsın dediler.ben araştırdım ankarayla görüştüm.kanunda olduğunu söylüyor dedim ankara burdaki doğum yapanlar kullanıyor.onlar yanlış bilgi vermişler dedi.şimdide son 3 haftaya kadar çalışabilir yazdırabilirmişim doktora.kanunda öyle yazıyo diyolar....
oyyy kıyamam hadi git gel yavru kuşummmkıslar ben azcık dısarı cıkıyom
daha ılaclarımı almadım
yurumeyı pek aklım kesmıyo ama
surdan eczaneye gıdıp gelıım oksuruk mahvedıyo benı
karnım cok acıyo yaaa
meloşşşşşş sende bu mevlüd konusunda amma cahil çıktın bea tabiki gecelikle olcak neyle olcak mevlütte yatağında yatar lohusa bebişinide yanına kolaylar böyle süslenir püslenir genelde saten beyaz gecelik giyer üstünede sabahlığı saçlar fönlü olacak ama birde kırmızı kurdelası adetler böyle kızım ne yapcan :)
Bana sorarsan bukadar abartmam ama genelde böyle yane
ayy amann offfben de aynı şeyi söyledim annem de dediki yatağında duracaksın bebek de yanında..adet böyle dedi..mecburen gecelik giyicem ben de bilmiyorumkismile ama süslencez tabi fönler makyajlar vs
amannnn çok saçma hemde annemlerde öle diyoooo ama misafirler benim evimde gezincek ben yatkta geceliklerleeeeeeee
hayatta olmasss dedimmmmmm
yok ya ne geceliği mevklüttene giyeceğimizi şaşırdık valla. ama bana da pijama hastanede rahat olmaz gibi geliyor. sonuçta sonda takılı olabilir
sürekli kanama kontrolü yapılacak. ne bileyim benimde kafam karıştı:uhm:
ayrıca mevlütte gecelik mi giyiliyormuş ?? ne alaka ya mevlüt yapılana kadar birşeyimiz kalmaz. sünnet çocuğu gibi yatakta mı yatacağız.
zati o ilk hafta yapcaklarya bize bu işkenceyi
bari aradan çıksın diyom bende
yok yok o hafta almasınben benim herife o hafta senelik iznini kullan diyorum ama
kararsızım
o hafta anneler sunlar bunlar kalcak
hep onlarla beraber bişi anlamıcaz
napsakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?