2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay çok hoşsunuz kızlar herhalde toparlanmış olucaz sezeryan olsa bile en geç 1 hafta 10 günde falan.ama sonuçta adetten dolayı gecelik ve yatak olayı ayrıca da sürekli yatmak gerekmiyor
ay ben yinede giymem gecelik yaaa öle fıldır fıldır memeler zatenn ortada kaydirigubbakcemile3

Nasıl yaaa? Milletin ortasına yatak yapcaklar da oraya mı yatıcam??? Kız elalemin önünde öyle havuz başında gibi sereserpe yatılır mı?

Bir de Çocuklar Duymasında görmüştüm, şu feminist teyze oğluna bebek mevlidi yaptı ama normal millet geldi oturdu, amca geldi duasını okudu, hatta Haluk pilavın tamamını yemişti delikafadulden

Mexe sen hazırla biz geliriz

:bbo:

ama uyumak yok sonralmaz:

oyyy kıyamam hadi git gel yavru kuşummm

ay gıdmedım kıslar balkona bı cıktım hava cok soguk
cıkamıycıım valla

mevlut olayını bende yapmıycam
zaten kımseyı bıraraya toplayamam ben bı annemler var bı kayınvalıdem
mevlut yaparsam kayınvalıdem arkadaslarını toplar getırır cınnet gecırırım hıc kusura bakmasın
kımsey duyurmadan annemı kayınvalıdemı bıde yengeler var bıkac tane onları cagırır bı kuran okuturum tamam bıttı ıste
oda kırkı cıktıktan sonra
zaten esımde ıstemıyo cocuk ılk bır aylıkken kımsenın gelıo gıtmesını
hatta bız kımseye ılk gunler habe rvemryı duunmuyoruz

benim eşim arnavut onlarda öyle bi adet varki şok oldum bebek mevlütünde şık gecelik giyiyosun kuaförede gidiyosun tabi genelde yatakda yatılıyo yeni gelinler gece kıyafetleri giyiyolar bide kınada giyilenleri adettir onlarda bi sürü kıyafet diktirmek şalvarlar falan obiçim mevlüt böyle geçiyo bakalım benim mevlütüm nasıl geçicek kesin bu anlattığım gibi olcak of offf

aman git 32 de ayrıl canım ozaman sıkıntı yapma kendine kafanı dinle bencede

geceleri mecbur yardım edecekler artık kaçarı yok.
o çalışacaksa sende çalışacaksın. azıcık da uyumasınlar baba olmak kolay mı
kafamçokkarıştı

Canım çalışsında sen daha rahat bir lohusalık geçir bence :) bak hem belkide izin sürenide uzatabilirsin :)
evet artık çalışınca eşim ben daha rahat izin alabilirm çünkü maaş derdi olmayacak çok şükür:lepi:

ay ben yinede giymem gecelik yaaa öle fıldır fıldır memeler zatenn ortada kaydirigubbakcemile3

mevlütten sonra da dam üstünde un eler tombul tombul memeler şakısıyla göbek atarız
-tatlicadiarzu-

sırnaşık şeysırnaşık şey
ben o halime gülmekten mevlüdü de mındar ederim.
ortada yatak tepemde yamyam gibi tavuklu pilav yiyen kadınlar, kucağımda bebek
:roflol:

amannnn izmirde bölee ama ankarada da duydummm kaynanamlarrr istermi varmı onlarda öle bişeyyy bilmemmm ama annemmm var dedi yanee ismirde var cnmmmmmmmm

sen ankaranın neresındeydın ben ank da denk gelmedm ama cok sacma yaaa

ay burçlar cok önemli ya
hay Allahım isme bak
yürüsün bi gitsinner ya

ahahahhhahahahaah :roflol: :roflol:

Allahtan bizde bebekli bi tek abimler var
yeğenlerimde zaten isterse işesinler farketmezzz yirim onları bennnn ayyyyybilmiyorumkismile

BENM KAYINVALIDEM O KONULARDA COK TITIZ VE AKILLIDIR COCUKLARI SOKMAZ ÖLE ODAYA BI BAKISYLAAA COCUKLARI KACIRIR:):):sm_cool:

:) walla gelin kızlar :) annem de bende çok mutlu oluruz :)

ay burçlar cok önemli ya
hay Allahım isme bak
yürüsün bi gitsinner ya
ay dimi yaaa..
o zaman aslan koysalarmış direkt. leo ne be.
cosby ailesinin oğlunun ismi sempatiksalakcinni

gerçi aslan diye isim var, hatta benim bir arkadaşımın eski kocasının ismi bilmiyorumkismile

bizimkilerde kalabalık
ama bende eşimde sevmeyiz dediğin gibi tören işlerini
bizim isteme-söz-nişan bi arada bizim evde oldu
abimler,2 teyzem, en yakın arkadaşım vardı birde eşimin annesi babası kızkardeşi kaydirigubbakcemile3 düğünde sadece nikah yaptık sonrada biz arkadaşlarımızlar eğlenmeye gittik
gece kulübüne yemekli kendi aramızda

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:, yamyamlar senin göbeğin üstünde tavuk pilav yiyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kafamçokkarıştıakannehir

kızlar ben nescafeyi çok seviyorum.arada içsem bi şey olmaz dimibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…