ay ben yinede giymem gecelik yaaa öle fıldır fıldır memeler zatenn ortada kaydirigubbakcemile3ay çok hoşsunuz kızlar herhalde toparlanmış olucaz sezeryan olsa bile en geç 1 hafta 10 günde falan.ama sonuçta adetten dolayı gecelik ve yatak olayı ayrıca da sürekli yatmak gerekmiyor
kız 40'ı çıksada aynı şekilde yapıyorlar yatcan derken genelde dua esnasında yatılır zaten sonra kalkıp salıncan tabiki hem bizde duadan sonra müzik falan çalınır tam şenliklik bakalım ben nasıl dayanıcam. ama annem olcak dedimi olcak belkide oda vazgeçer o sıcaklarda boşver der bende kurtulurum inşallah
Adanada ve mersinde ben sizin anlattığınız gibi hiç görmedim genelde kuran okunur dua edilir yakınlar çağırılır ama hiç öle yatakta ve gecelikli kimseyi görmedim.gerçi benim burda kimsem olmadığından annem okur bize bir yasin olur biter bir iki tanıdık var onları çağırırız :)
:bbo:ÖZGE ÖZBERK ANNE OLDU
G.O.R.A. filmiyle şöhrete ulaşan oyuncu Özge Özberk, anne oldu. İşadamı Hayim Sadioğlu ile evli olan Özberk bebeğinin adını 'Leo' koyduklarını açıkladı. Güzel oyuncu, “Benim burcum aslan, eşim Hayim'in burcu da aslan. O da ismiyle aslan olsun istedik” dedi. Ünlü oyuncu çocuğuyla ilgilenebilmek için oyunculuğa bir yıl süreyle araverdiğini belirtti.
akannehir
ama uyumak yok sonralmaz:
oyyy kıyamam hadi git gel yavru kuşummm
aman git 32 de ayrıl canım ozaman sıkıntı yapma kendine kafanı dinle bencedeevet canımı sıkmak istediklerini sonradan anladım.ben araştırma yapınca ankara bizim işyerini arayıp .ücretsiz izin hakkımın olduğunu söylediler.burdaki bayanlar dellendi.daha önceki çalıştığımız yerlerde doğum yapanlar 10 yılı doldurmadığı için alamadı.bize haksızlık yapılmış filan dediler.kanunda herşey açık.sizde hakkınızı arayaydınız allaaaaa allaaaa.....ankaradaki çalışan bayanda beni aradı 8 hafta önce iznini al.kafanı dinle boşver diyor.onlar orada seni sinir eder diyor.sen yeni olduğun için üstüne geliyolar filan dedi.CADIARZU
kafamçokkarıştıgeceleri mecbur yardım edecekler artık kaçarı yok.
o çalışacaksa sende çalışacaksın. azıcık da uyumasınlar baba olmak kolay mı
evet artık çalışınca eşim ben daha rahat izin alabilirm çünkü maaş derdi olmayacak çok şükür:lepi:Canım çalışsında sen daha rahat bir lohusalık geçir bence :) bak hem belkide izin sürenide uzatabilirsin :)
ay ben yinede giymem gecelik yaaa öle fıldır fıldır memeler zatenn ortada kaydirigubbakcemile3
Nasıl yaaa? Milletin ortasına yatak yapcaklar da oraya mı yatıcam??? Kız elalemin önünde öyle havuz başında gibi sereserpe yatılır mı?
Bir de Çocuklar Duymasında görmüştüm, şu feminist teyze oğluna bebek mevlidi yaptı ama normal millet geldi oturdu, amca geldi duasını okudu, hatta Haluk pilavın tamamını yemişti delikafadulden
amannnn izmirde bölee ama ankarada da duydummm kaynanamlarrr istermi varmı onlarda öle bişeyyy bilmemmm ama annemmm var dedi yanee ismirde var cnmmmmmmmm
ay burçlar cok önemli yaÖZGE ÖZBERK ANNE OLDU
G.O.R.A. filmiyle şöhrete ulaşan oyuncu Özge Özberk, anne oldu. İşadamı Hayim Sadioğlu ile evli olan Özberk bebeğinin adını 'Leo' koyduklarını açıkladı. Güzel oyuncu, “Benim burcum aslan, eşim Hayim'in burcu da aslan. O da ismiyle aslan olsun istedik” dedi. Ünlü oyuncu çocuğuyla ilgilenebilmek için oyunculuğa bir yıl süreyle araverdiğini belirtti.
akannehir
mevlütten sonra da dam üstünde un eler tombul tombul memeler şakısıyla göbek atarız
-tatlicadiarzu-
sırnaşık şeysırnaşık şey
ben o halime gülmekten mevlüdü de mındar ederim.
ortada yatak tepemde yamyam gibi tavuklu pilav yiyen kadınlar, kucağımda bebek
:roflol:
Allahtan bizde bebekli bi tek abimler var
yeğenlerimde zaten isterse işesinler farketmezzz yirim onları bennnn ayyyyybilmiyorumkismile
Nasıl yaaa? Milletin ortasına yatak yapcaklar da oraya mı yatıcam??? Kız elalemin önünde öyle havuz başında gibi sereserpe yatılır mı?
Bir de Çocuklar Duymasında görmüştüm, şu feminist teyze oğluna bebek mevlidi yaptı ama normal millet geldi oturdu, amca geldi duasını okudu, hatta Haluk pilavın tamamını yemişti delikafadulden
Mexe sen hazırla biz geliriz
ay dimi yaaa..ay burçlar cok önemli ya
hay Allahım isme bak
yürüsün bi gitsinner ya
ay uklam benim anamın tarafı
aşiret gibi
mevlüt şekeri 200 alsan gene yetmez vallabilmiyorumkismile
ama ben çağırmıcam
en yakınnarı cagırcam sadece
bu konuda bana uyuz oluyolar zaten
nişan yaptım
onuda evde yaptım tas catlasın 30 kişi vardı
kına gecesi yaptım sadece bayanlar gelcek ıncık cıncık gelmicek dedim
ufak bi cafe tuttum
e nikah yaptım zaten malum 5 dk içinde oldu bitii
amaaan uğraşamam valla napim
sevmıyorum tören işlerini
mevlütten sonra da dam üstünde un eler tombul tombul memeler şakısıyla göbek atarız
-tatlicadiarzu-
sırnaşık şeysırnaşık şey
ben o halime gülmekten mevlüdü de mındar ederim.
ortada yatak tepemde yamyam gibi tavuklu pilav yiyen kadınlar, kucağımda bebek
:roflol:
:) :lepi::lepi:kafamçokkarıştı
evet artık çalışınca eşim ben daha rahat izin alabilirm çünkü maaş derdi olmayacak çok şükür:lepi:
:) walla gelin kızlar :) annem de bende çok mutlu oluruz :)
kafamçokkarıştıakannehirbenim eşim arnavut onlarda öyle bi adet varki şok oldum bebek mevlütünde şık gecelik giyiyosun kuaförede gidiyosun tabi genelde yatakda yatılıyo yeni gelinler gece kıyafetleri giyiyolar bide kınada giyilenleri adettir onlarda bi sürü kıyafet diktirmek şalvarlar falan obiçim mevlüt böyle geçiyo bakalım benim mevlütüm nasıl geçicek kesin bu anlattığım gibi olcak of offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?