2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamraaaaaaaaaaaa gördünmü bu sefer cevabımı bebeğem görmediysem 7082 ve 7084 nolu sayfalara bakabilirsin

kocam bey geliyorlarmış, hepinize iyi akşamlar, yarın öğlen çok önemli bir buluşmam var, kızımla görüşcez :)

okudum cevapta yazdım bebeğim ama görmedin herhalde çok küçük bişey güzel günlerde kullansın elifzelim dedim. İnşallah izmire gelince daha güzel hediyeler alır zeynep teyzesi ona dedim

anaaa görmedim yıurumbilmiyorumkismile
selam hanımlarr bende yeni üye oldum 27 haftalık hamileyim haziran annesi olucam kısmetse
hoşgeldin kuzum
ama bu saatlerde pek sakin olur buralar
sabahtan gel yarın

yaa durun gitmeyin ben gelmiştimmmmmm

nartık çok geç kuzum
hepsi pembe panjurlu evlerinin yolunu tuttular bilem

kızlar zeyhatın dün başka topiğe yazdığı mesajı
anlaşılan erken doğum riski devam ediyor hala :1no2:

kızlarrrr!!! Bugü hiç görüşemedik..... Ben hala çok iyi değilim... Acı sancıya dönüştü.. Yarın görüşürüz umarım daha iyi olurum.. İyi akşamlar hepinize...

ayyyy kızlarrrrr topikcek hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla vaktinde sağ salim kucağımıza alalım inşallah allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın bebişlerimiz bizi üzmeden gelsin inşallah. Erken doğum riski olan arkadaşlarda en hayırlı haftalarda doğursun inşallah :Saruboceq:

pişt sensiÇok üzgünüm çoook

amin canım

kızlar zeyhatın dün başka topiğe yazdığı mesajı
anlaşılan erken doğum riski devam ediyor hala :1no2:

Canim ya bende Zeyhat'i Zynpmrt ile ayni kisi zannediyordum
buraya ugramayinca sadece nick degistirdi sandim. bilmiyorumkismile

Elhamraaa Şeniz

Elhamraaa Şeniz

yok canım ben nick değiştirmedim hep aynı nickim. Zeyhatı bende başka yere yazdıklarından takip ediyordum hayırlısıyla riski atlatayım haziran anneleri topiğine öyle gelirim diyordu hep

yok canım ben nick değiştirmedim hep aynı nickim. Zeyhatı bende başka yere yazdıklarından takip ediyordum hayırlısıyla riski atlatayım haziran anneleri topiğine öyle gelirim diyordu hep

Anladim canim ben karistirmisim. Allahim hayirlisi ile dogurmayi nasip etsin ona da.

Elhamraaa Şeniz

benü unuttun sen :umursamaz:

Gerçi hiç katılamadım size ama bu hafta çok yoğunum yaufff ama takip ettim
çokkk öptmmmm hepinizi ve kaçtım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…