selam hanımlarr bende yeni üye oldum 27 haftalık hamileyim haziran annesi olucam kısmetse
selam hanımlarr bende yeni üye oldum 27 haftalık hamileyim haziran annesi olucam kısmetse
elhamraaaaaaaaaaaa gördünmü bu sefer cevabımı bebeğem görmediysem 7082 ve 7084 nolu sayfalara bakabilirsin
okudum cevapta yazdım bebeğim ama görmedin herhalde çok küçük bişey güzel günlerde kullansın elifzelim dedim. İnşallah izmire gelince daha güzel hediyeler alır zeynep teyzesi ona dedim
hoşgeldin kuzumselam hanımlarr bende yeni üye oldum 27 haftalık hamileyim haziran annesi olucam kısmetse
yaa durun gitmeyin ben gelmiştimmmmmm
eğer rahim ağzınızın kısalması varsa bence yatın eğer 2,5 cm nin altına düştüyse büyük risk varmış. Genelde oturmak iyidir ama bu sınırı geçtiği zaman harteket etmeden oturmak yeterli değilmiş elinizden geldiğince rapor alın.
Benimde bebeğim rahim ağzında tekmelerini kasıklarımda hissediyorum çok çok aşağıda hatta ters büyük ihtimalle rahim ağzında olduğu için dönemiyor
ayyyy kızlarrrrr topikcek hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla vaktinde sağ salim kucağımıza alalım inşallah allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın bebişlerimiz bizi üzmeden gelsin inşallah. Erken doğum riski olan arkadaşlarda en hayırlı haftalarda doğursun inşallah :Saruboceq:
kızlar zeyhatın dün başka topiğe yazdığı mesajı
anlaşılan erken doğum riski devam ediyor hala :1no2:
Canim ya bende Zeyhat'i Zynpmrt ile ayni kisi zannediyordum
buraya ugramayinca sadece nick degistirdi sandim. bilmiyorumkismile
Elhamraaa Şeniz
yok canım ben nick değiştirmedim hep aynı nickim. Zeyhatı bende başka yere yazdıklarından takip ediyordum hayırlısıyla riski atlatayım haziran anneleri topiğine öyle gelirim diyordu hep
Canim ya bende Zeyhat'i Zynpmrt ile ayni kisi zannediyordum
buraya ugramayinca sadece nick degistirdi sandim. bilmiyorumkismile
Elhamraaa Şeniz
benü unuttun sen :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?