2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk kızlar çok saolun kaydirigubbakcemile5 yemeğimin ön hazırlıklarını yaptım geldim yine pcnin başına kızlar bende ev ,şi yaparken özellikte mutfakta çok belim ağrıyor bulaşıklarımı bile yıkayamıyorum 7 ayda böleysem 8de 9da nasıl olurum bilmem neyseki eşim evdeydi ona durulattım bulaşıkları kaydirigubbakcemile3

erken doğum riski olan arkadaşlar umarım vaktinde sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı...
birşey sormak istiyorum risk var diye neye dayanarak söylüyorlar?

benü unuttun sen :umursamaz:

elhamra erken kalkarsam mutlaka girmeye çalışıcam :kedi: hamile kaldığımdan beri öğlen 12den önce kalkamıyorum bilmiyorumkismile geceleri rahat uyuyamıyorum mirmirmirmir bende uykumu gündüz uykusunda alıyorum fisfisfis

kızlar bu arada benim bebeğim önceden geceleri çok hareket halinde olurdu şimdi maşallah öğlen saatlarindede hareketlerini hissediyorum acaba öncedende hareket ediyorduda küçük diyemi ben anlamyordu şimdi gayet net anlıyorum

Ohhh ne guzel uyu uyuyabiliyorsan, bende geceleri uyuyamiyorum ama gunduz de ayni sikintiyi cekiyorum. :umursamaz:

Ohhh ne guzel uyu uyuyabiliyorsan, bende geceleri uyuyamiyorum ama gunduz de ayni sikintiyi cekiyorum. :umursamaz:

ben neyseki gündüz anca rahat rahat uyuyabiliyorum geceleri nedense kurulu saat gibi kalkıyorum ikide bir ohaoldumsmile
neyse şimdiden alışalım doğduklarında uyutmıcaklar nasıl olsa bir saatte bir kalkıcaz benim vucut kendiliğinden saatte bir kalkmaya alıştırıyor kendini otomatik oarak heralde kaydirigubbakcemile3

erken doğum riski olan arkadaşlar umarım vaktinde sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı...
birşey sormak istiyorum risk var diye neye dayanarak söylüyorlar?

kanama ya da lekelenme tarzında şikayetler olabiliyor, rahimde açılma olabiliyor, bebek çok aşağıda rahim ağzında olabiliyor vs...

kızlar bende kaçar
yarın görüşürük

gündüz susmak bilmiyorsunuz akşam da ağzınızı bıçak açmıyo sevgili haziran anneleri :)

slm kızlar.gündüz herkes çalıştığı için iş yerinden giriyo akşamda evde dinleniyolar.:))

kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/263445-lohusa-serbeti-setini-kendisi-yapmak-isteyenler-burayaaa.html

bakın ne kadar güzel dimi?böyle yapmayı düşünenler varmı?

Son düzenleme:

canım güzelmiş. ama istek ve yetenek gerekiyor. şimdilik ben de oluşmadı. ezelden beri olmadı gerçi. annem yetenekli bi hatun doğuramamış. dur bi arayıp kızayım. neden heveslendirmemiş hiç beni :sinifsinif: cokacimcoook hazırcıyım işte

cnm bunların hazırıda satılıyo.ama istek meselesi dediğin gibi.aslında istesen yapacağından eminim çünkü çok basityerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…