- Konu Sahibi daemon
-
- #70.861
benü unuttun sen :umursamaz:
elhamra erken kalkarsam mutlaka girmeye çalışıcam :kedi: hamile kaldığımdan beri öğlen 12den önce kalkamıyorum bilmiyorumkismile geceleri rahat uyuyamıyorum mirmirmirmir bende uykumu gündüz uykusunda alıyorum fisfisfis
kızlar bu arada benim bebeğim önceden geceleri çok hareket halinde olurdu şimdi maşallah öğlen saatlarindede hareketlerini hissediyorum acaba öncedende hareket ediyorduda küçük diyemi ben anlamyordu şimdi gayet net anlıyorum
Ohhh ne guzel uyu uyuyabiliyorsan, bende geceleri uyuyamiyorum ama gunduz de ayni sikintiyi cekiyorum. :umursamaz:
erken doğum riski olan arkadaşlar umarım vaktinde sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı...
birşey sormak istiyorum risk var diye neye dayanarak söylüyorlar?
kanama ya da lekelenme tarzında şikayetler olabiliyor, rahimde açılma olabiliyor, bebek çok aşağıda rahim ağzında olabiliyor vs...
slm kızlar.gündüz herkes çalıştığı için iş yerinden giriyo akşamda evde dinleniyolar.:))
kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/263445-lohusa-serbeti-setini-kendisi-yapmak-isteyenler-burayaaa.html
bakın ne kadar güzel dimi?böyle yapmayı düşünenler varmı?
slm hamişler
canım güzelmiş. ama istek ve yetenek gerekiyor. şimdilik ben de oluşmadı. ezelden beri olmadı gerçi. annem yetenekli bi hatun doğuramamış. dur bi arayıp kızayım. neden heveslendirmemiş hiç beni :sinifsinif: cokacimcoook hazırcıyım işte
ıyı aksamlar herkeşlere gecmısı bı okuyayım dedım
kızlar sizin kaçıncı hamileliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?