aa evet bizim şirket yemeği orada olmuştu
ama ben hasta olup gidememiştimbenneyaptımki
ayy hemşerim yaa.adanalıyım bendevereliniortak olumunekankayizsmile
gazete saatin mi geldi :roflol:
mexeeeee üzülme bebeğim oğluşun gelsin gözün kebap falan görmez zaten yeterki kavuşalım sıpalarımıza. bak hayatı boyunca yiyemeyen insanlar var seninki hamişlik sonrası geçecek merak etme. Bu aralar sinirli olmanda normal maalesef şeker insanda sinir yapan bişey bide üstüne hamilelik eklenince iyice karışık duygular başlar kimseyi çok takmamaya çalış şekerim derin derin nefes al bol bol
biz 1 ay sonra falan taşınmış olacağız inşallah aksilik çıkmazsa şuana kadar dediklerini yaptılar.
geçenlerde aşağıya su akıyordu kalorifer den kendi tesisatçısı geldi gelip görmek istiyorlarmış dün eşimi aramışlar yarın geleceğiz diye oda arayın eşim müsaitse gidersiniz demiş . Kapı çaldı geldiler aramadan birde pişkin pişkin geleceğimizden herhalde haberiniz var tesisata bakmaya geldik dedi bende evet bugün geleceğinizi biliyordum ama gelmeden telefon açacaksınız diye bekliyordum dedim kadın hemen ay bu nasıl karşılama ben içeri girmem falan demeye başladı bende girmeden görmeniz mümkün değil girip bakın dedim kocası girdi baktı kendi kapıda bekledi.Kocası kardeşlerinizin siz çıkınca oturma şansları varmı dedi bende daha belli değil dedim kadın hemen ne zaman çıkacaksınız diye sorunca bende haziran sonu temmuz başı olur çıkmamız dedim hemen eşiniz haziran demişti bize kesin birşey söleyin diye bağırdı tabi ben zaten sinirliyim söylüyorum işte haziran sonu temmuz başı diyorum dedim haziranda bebeğimiz olacak o 20-30 günlük olmadan taşınamam dedim kadın hala konuşuyor madem hamilesin biraz daha az fevri davransana gibi gibi laf söledi kocası döndü kadına bağırdı ha haziran sonu ha temmuz başı ne fark ediyor diye. Zaten bu kadın tam salak ilk tanıştığımız gün annemle beni birbirimize düşerecekti neymiş ben anneme anne babama da babam demişim babamı daha çok seviyormuşm diyor du anlayacağın sebepsiz gerginlik
saçımı kestirmek üzereyim yıkandı şimdikbilmiyorumkismile
ya aklımda sizin tükkan da
uzak kalıyo biraz hafta içi akşam için
ama bir haftasonu olabilir gerçekten de
ahh keşke o ev sahibinin karısı bugün bana çatsaydı bak ben onu nasıl anasından doğduğuna pişman ederdim hemde kendim hiç sinilenmeden tüm sıkıntımı ondan çıkarırdım ama Allah çıkarmazki benim karşıma oysaki bugün tam formumdaydım iyi gelirdi banada. Boşver gülüm dediğin gibi gereksiz gerginlik olmuş dangalak kadın ne olcak
biz 1 ay sonra falan taşınmış olacağız inşallah aksilik çıkmazsa şuana kadar dediklerini yaptılar.
geçenlerde aşağıya su akıyordu kalorifer den kendi tesisatçısı geldi gelip görmek istiyorlarmış dün eşimi aramışlar yarın geleceğiz diye oda arayın eşim müsaitse gidersiniz demiş . Kapı çaldı geldiler aramadan birde pişkin pişkin geleceğimizden herhalde haberiniz var tesisata bakmaya geldik dedi bende evet bugün geleceğinizi biliyordum ama gelmeden telefon açacaksınız diye bekliyordum dedim kadın hemen ay bu nasıl karşılama ben içeri girmem falan demeye başladı bende girmeden görmeniz mümkün değil girip bakın dedim kocası girdi baktı kendi kapıda bekledi.Kocası kardeşlerinizin siz çıkınca oturma şansları varmı dedi bende daha belli değil dedim kadın hemen ne zaman çıkacaksınız diye sorunca bende haziran sonu temmuz başı olur çıkmamız dedim hemen eşiniz haziran demişti bize kesin birşey söleyin diye bağırdı tabi ben zaten sinirliyim söylüyorum işte haziran sonu temmuz başı diyorum dedim haziranda bebeğimiz olacak o 20-30 günlük olmadan taşınamam dedim kadın hala konuşuyor madem hamilesin biraz daha az fevri davransana gibi gibi laf söledi kocası döndü kadına bağırdı ha haziran sonu ha temmuz başı ne fark ediyor diye. Zaten bu kadın tam salak ilk tanıştığımız gün annemle beni birbirimize düşerecekti neymiş ben anneme anne babama da babam demişim babamı daha çok seviyormuşm diyor du anlayacağın sebepsiz gerginlik
walla bizde orada bir buluşma ayarlayalım bakın sahibinide tanıyoruz :) yapar bize bir güzellik
tm cnm hatırlatayım dedim fiyatlarının da uygun olduğunu
aman boşver kadın çatlakmış zaten
onun lafıyla ne kendini üzüyorsun.
süper olur yaa. ayarlayalım bir haftasonu
saçımı kestirmek üzereyim yıkandı şimdikbilmiyorumkismile
Biraz çalışayım dedim ama hiiiiiiç çalışasım yok
ne var ne yok bi bakiim dedim
Yemekteyizdeki hatunlardan biri kadın satıcısı çıkmış
Saatler bu haftasonu ileri alınıyormuş sempatiksalakcinni
sizin ne tükkanınız var kız pembik ve nerede??
Çok sağol canım :) evet çok gerginim nasıl geçirecem bilmiyorum hergün bugün sakin olacağım diyorum ama olamıyorum şu şekeri öğrendiğimden buyana fikre alıştım ama yinede sinirleniyorum elimde olmadan . sanırım bir destek almam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?