2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gazete saatin mi geldi :roflol:

Biraz çalışayım dedim ama hiiiiiiç çalışasım yok
ne var ne yok bi bakiim dedim
Yemekteyizdeki hatunlardan biri kadın satıcısı çıkmış
Saatler bu haftasonu ileri alınıyormuş sempatiksalakcinni

saçımı kestirmek üzereyim yıkandı şimdikbilmiyorumkismile

Çok sağol canım :) evet çok gerginim nasıl geçirecem bilmiyorum hergün bugün sakin olacağım diyorum ama olamıyorum şu şekeri öğrendiğimden buyana fikre alıştım ama yinede sinirleniyorum elimde olmadan . sanırım bir destek almam gerekecek

ahh keşke o ev sahibinin karısı bugün bana çatsaydı bak ben onu nasıl anasından doğduğuna pişman ederdim hemde kendim hiç sinilenmeden tüm sıkıntımı ondan çıkarırdım ama Allah çıkarmazki benim karşıma oysaki bugün tam formumdaydım iyi gelirdi banada. Boşver gülüm dediğin gibi gereksiz gerginlik olmuş dangalak kadın ne olcak

Aynen öle canım ama sinirlenmedende yapamadım işte ...senelerdir oturuyotum 1 gün ne kira gecikti ne bir problem oldu ama kadın dengesiz işte adamda ezik

aman boşver kadın çatlakmış zaten
onun lafıyla ne kendini üzüyorsun.

walla bizde orada bir buluşma ayarlayalım bakın sahibinide tanıyoruz :) yapar bize bir güzellik

süper olur yaa. ayarlayalım bir haftasonu

yannış okumuş bi de yaaa 28inde cicim 28inde bu hafta değil haftaya alınacak sempatiksalakcinni

insülin kullanımı sinir yapan bişey ama genelde kişiler bunun farkında olmaz ve daha alıngan olurlar.Bu nedenle genelde etrafındaki kişiler uyarılır nasıl davranmaları gerektiği konusunda. Ama sen farkındasın buda çok iyi bişey çokda yardıma falan gerek yok öyle düşünme dediğim gibi kafanda fazla şeyler kurma ve asla biriktirme bol bol yürümeye gayret et bizlerde yanındayız zaten canın sıkıldıkça paylaş şunun şurasında 3-4 aylık bir durum. Doğum sonrasında hepimizin yardıma ihtiyacı olucak o zaman destek alırsın gerekirse şimdilik kendini çok yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…