D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #71.681
insülin kullanımı sinir yapan bişey ama genelde kişiler bunun farkında olmaz ve daha alıngan olurlar.Bu nedenle genelde etrafındaki kişiler uyarılır nasıl davranmaları gerektiği konusunda. Ama sen farkındasın buda çok iyi bişey çokda yardıma falan gerek yok öyle düşünme dediğim gibi kafanda fazla şeyler kurma ve asla biriktirme bol bol yürümeye gayret et bizlerde yanındayız zaten canın sıkıldıkça paylaş şunun şurasında 3-4 aylık bir durum. Doğum sonrasında hepimizin yardıma ihtiyacı olucak o zaman destek alırsın gerekirse şimdilik kendini çok yıpratma
uff eve geldim, sinirimden ağlicam
iyi akşamlar. bel ağrılarım çok arttı, magnezyum da alıyorum ama... sizler ne durumdasınız?
iyi akşamlar. bel ağrılarım çok arttı, magnezyum da alıyorum ama... sizler ne durumdasınız?
Uf Zeynep sanki herkes sinir etmek için uğraşıyor, biz kayınvalidemlerin üst katında oturuyoruz, ev müstakil, bugün kayınpeder evime girmiş hiç kimseye sormadan en alt kata - oraya yaşam alanı yaptı ama ben ona meyhane diyorum- internet için kablo çekmiş. Ya bekle eve gelelim bi sor bu nedir yaa? Ben nefret ederim böyle evime izinsiz girilmesinden.ne oldu meloşum hayırdıreyvahedigeldismile
Uf Zeynep sanki herkes sinir etmek için uğraşıyor, biz kayınvalidemlerin üst katında oturuyoruz, ev müstakil, bugün kayınpeder evime girmiş hiç kimseye sormadan en alt kata - oraya yaşam alanı yaptı ama ben ona meyhane diyorum- internet için kablo çekmiş. Ya bekle eve gelelim bi sor bu nedir yaa? Ben nefret ederim böyle evime izinsiz girilmesinden.
Annemi memleketteydi, aradım artık eve gel diye, kadının evine gelmeye hala niyeti yok, bi havalarda, kuzenine gezmeye gitmiş. Tek kızıyım, ne bir hazırlık ne bir heyecan.
Hiç kimsenin yüzünü görmek istemiyorum yaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
valla haklısın bebeğim bu sefer anneni savunamıcam nekadar oldu artık son üç aya girdin gelmesi lazım hem ilk torun biricik kızından neyse çok takma kafana kayınpederinin yaptığı içinde eşinden rica et o uygun bir dille uyarsın ama buda zor bir durum. Sıkma canını kuşum benim bak hiç olmazsa eşin alışverişte falan sana yardımcı benimki yarın sabah yine yan çizicek kesin ancak 2 de kalkar sonra memoriale gideriz olur saat 4 o saatten sonrada geç oldu der götürmez beni eminönüne ama busefer kararlıyım baktım kalkmıyor saat 10 :30 a kadar uyandırmadan kendim gidicem eminönüne
Uf Zeynep sanki herkes sinir etmek için uğraşıyor, biz kayınvalidemlerin üst katında oturuyoruz, ev müstakil, bugün kayınpeder evime girmiş hiç kimseye sormadan en alt kata - oraya yaşam alanı yaptı ama ben ona meyhane diyorum- internet için kablo çekmiş. Ya bekle eve gelelim bi sor bu nedir yaa? Ben nefret ederim böyle evime izinsiz girilmesinden.
Annemi memleketteydi, aradım artık eve gel diye, kadının evine gelmeye hala niyeti yok, bi havalarda, kuzenine gezmeye gitmiş. Tek kızıyım, ne bir hazırlık ne bir heyecan.
Hiç kimsenin yüzünü görmek istemiyorum yaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
duyferrr ama senin annenin elinde değilki misafir gelicekti dimi yanlış hatırlamıyorsam kadıncağız planlamıştı seninle vakit geçirecekti planları istemeden bozuldu kızma çok hem bak o dedene bakıyor çok zorbişey yaşlı bakımı yoksa oda seninle olmayı tercih eder.
Bu arada kızlar dün bir nisan bebeği doğmuş :)
yaa ayyy çok duygulandımmm bizimde az kaldı acaba ilk bizden hangi melek gelcek bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?