2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bı uyumusum bı uyumusum ukla uyandırdı
güvercınımı getırdı
ay kendımı cok tembel hıssedıyorum hıc ısey yapamdım bugun yıne
off ya offf
bu aksam uzun olcak
yemek hazırlayım kocıs gelır gelemz yıyelımde bugun bı odayı barı toplamıs olalım

Çok saol canım iyi ki varsınız :)

iyi akşamlar. bel ağrılarım çok arttı, magnezyum da alıyorum ama... sizler ne durumdasınız?

mafoldumben
iyi akşamlar. bel ağrılarım çok arttı, magnezyum da alıyorum ama... sizler ne durumdasınız?

bende belağrısıdan maf oldum eşim ovalamadan geçmiyor. sağ ayağıma 4 gün öncekrapm girmişti bu sabah sol tarafa giirdi o kadar kötüyüm ki maf oldum resmenn şuan belim çok ağrıyor mafoldumben

benim de yavaş yavaş başlıyor ağrılarım fisfisfis allahıma bin şükür ama benim özel bir durumum var 2 tane bel fıtığım var ve dr lar son 3 ay yatarsın diyolardı fazla kilo almamı da yasakladılar ama malesef yalan oldu o yasak ben ve kilolarım aldık başımızı gidiyoruz eyvahedigeldismile ben çok daha erken bekliyordum çok şükür şimdiki duruma bakacak olursak son aya kadar bi şekilde ayakta tamamlarım diye umuyorum inşallah bi sorun olmaz ağrısız bir gebelik ve doğum olur umarım hepimiz için...

ne oldu meloşum hayırdıreyvahedigeldismile
Uf Zeynep sanki herkes sinir etmek için uğraşıyor, biz kayınvalidemlerin üst katında oturuyoruz, ev müstakil, bugün kayınpeder evime girmiş hiç kimseye sormadan en alt kata - oraya yaşam alanı yaptı ama ben ona meyhane diyorum- internet için kablo çekmiş. Ya bekle eve gelelim bi sor bu nedir yaa? Ben nefret ederim böyle evime izinsiz girilmesinden.

Annemi memleketteydi, aradım artık eve gel diye, kadının evine gelmeye hala niyeti yok, bi havalarda, kuzenine gezmeye gitmiş. Tek kızıyım, ne bir hazırlık ne bir heyecan.

Hiç kimsenin yüzünü görmek istemiyorum yaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

valla haklısın bebeğim bu sefer anneni savunamıcam nekadar oldu artık son üç aya girdin gelmesi lazım hem ilk torun biricik kızından neyse çok takma kafana kayınpederinin yaptığı içinde eşinden rica et o uygun bir dille uyarsın ama buda zor bir durum. Sıkma canını kuşum benim bak hiç olmazsa eşin alışverişte falan sana yardımcı benimki yarın sabah yine yan çizicek kesin ancak 2 de kalkar sonra memoriale gideriz olur saat 4 o saatten sonrada geç oldu der götürmez beni eminönüne ama busefer kararlıyım baktım kalkmıyor saat 10 :30 a kadar uyandırmadan kendim gidicem eminönüne

Ben eşime pek herşeyi yansıtmayı sevmiyorum,
kayınpederime biraz söylendim,
çok mu aceleydi aşağıya internet neden beklemedin diye
ama tam sinirimi çıkartamadım,
eşime kıyamıyorum,
zaten cumartesi de tam gün çalışıyor,
ona pek ağırlık vermeden yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum,
yorgunsa hiç ellemiyorum ama o da bana kıyamıyor onsuz birşey yapmamı istemiyor artık

bence hala rahat hareket edebiliyorken herşeyi halletmemiz lazım, onlarla yada onlarsız

ayy ne sinirmişş kayınpederin hiç hoş bir davranış değil ayrıca anne konusunda bende dertliyim kendmi çok yalnız hissediyorum

Son düzenleme:
duyferrr ama senin annenin elinde değilki misafir gelicekti dimi yanlış hatırlamıyorsam kadıncağız planlamıştı seninle vakit geçirecekti planları istemeden bozuldu kızma çok hem bak o dedene bakıyor çok zorbişey yaşlı bakımı yoksa oda seninle olmayı tercih eder.

Melmea üzme canım kendini evet insanın evine habersiz girilmesi kadar sinir bir durum yoktur ama olan olmuş işte . Annen içinde üzme kendini bak eşin yanında ve sana destek hep diyorum ben eşim yanımda olmasa ve tüm dünya benim için çalışsa yinede mutlu olmam diye sende öle düşün .

Zeynep sende kaldır kocanı sabah hadi gidiyoruz de saattin geçmesini bekleme tıpış tıpış gelir onlarda sıkılıyor gidip hepsini bir yerden alıp çıkmak istiyorlar ama alışacaklar artık

bugün sanırım herkes dertli hadi gülelim unutalım herşeyi

meloş sende uzat ayaklarını dinlen boşver sinirlenmene deymez bakın ben hala işteyim pazartesiye bitmesi gereken işlerimi yapıyorum (tabiki bir yandanda sizle ilgileniyom) bende şimdi evde olmayı çok isterdim. Üstelik annemde hasta ızmirde onada üzülüyorum benim yüzümden hasta oldu ben ordayken yanımda yada içerki odada sigara içmedi balkona çıktı hep şifayı kaptı. Nisan başında gelicekti ama onunda ileri yarım kaldığı için iyleştikten sonra kendi işlerini halledip öyle gelicek

aslında zeynepcim ben anneme çocukluğumdan beri kırgınım hiç bir zaman anne kız olamadık hep çekiştik.evet şimdi gelin geliyor fransadan ama ben beklerdim daha farklı izah etmesini evet planlı birşey değildi ama kırıldım ne zaman ihtiyaç duysam yanımda yok 4 yıldır evliyim 1 saatlik yol 10 kere gelmiştir evime ya bunun gibi çok şey hassasım anneme karşı

haklısın mexecim valla ne dertler var hayatta hiçbişey takmamak lazım esasında bu arada nekadar faydalı mailler atmışsın gruba sağol tatlım

Beğendiyseniz :) çok mutlu oldum canım :) güzel mailler geldikce paylaşmaya çalışıyorum :) çok sıkmamak içnde araya zaman koyuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…