2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman canım hepsi sağlıkla zamanında gelsin :) hergün oğluma diyorum mayıstan önce gelme diye :) umarım kızmıyordur bana :)

evet içime doğuyor normalde 15 hazıran benimdoğum ama ben mayısın sonunda doğurcakmşıım geliyor

canım ya sıkma canını dicem ama biliyorum olmuyo insan yine de üzülüyo, seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı şeyleri yaşıyorum üstüne bi de eşim de il dışında çalışıyo kendi aileme de uzağım eşimin ailesi burada yaşıyo ama olmaz olsunlar keşke onlara da daha uzak olsaydım olmasalar daha huzurlu olurum düğünümüze bile yabancı gibi son gün salona geldiler ne aradılar ne sordular herşeyi eşimle ikimiz hallettik ne zaman ihtiyacımız olsa uzuyolar, benimkiler desen ayrı terane annemi çağırsam ben ona bakmak zorunda kalırım ablamların da çocukları var okul dert, benim de ilk gebeliğim bi bok bildiğimiz yok bazen o kadar bunalıyorum ki tek başıma doğurmak istiyorum kimse olmasın diyorum yanımda sadece eşimi istiyorum ama onun da yanımda olma durumu meçhul mafoldumben

yaa ayyy çok duygulandımmm bizimde az kaldı acaba ilk bizden hangi melek gelcek bizden

benim içimdeki hissiyat benim ilk doğuranlardan biri olacağıma dair ama erken doğum anlamında demiyorum. Yani erken doğum riski olanlar yada premetüre bebek anlamında demedim. Benim kız toraman ya bende 36. hatada doğar benimki gibi geliyor

aman canım hepsi sağlıkla zamanında gelsin :) hergün oğluma diyorum mayıstan önce gelme diye :) umarım kızmıyordur bana :)

ıyı aksamlar canım senın sekerın cok mu cıktı kı ınsulın kullanıyorsun o dert bendede cıktıda.cok zor hamıleyız canımız ıstıyor yasak .ama napalım katlanıcaz 205 cıktı benımkı 100 lukte 218

bende öyle hissettim zeynepcim ama şom ağızlılık yapmamak için demedim yaa zeynep birşey dicem sanaa benim yonca diye bir arkadaşım vardı onu o kdar severdimki kardeşim gibiydi ayy aynı sana benziyor buluşma resimlerin bakınca tüğlerim diken diken olduu o yüzden senle konuşunca onla konuşmuş kadar mutlu oluyorumm yoncamı çok özlüyorum ama görüşemiyoruzz

bide bende izmirliyim ya kançekiyodur opuyorumnanaktan

ahucum sen geçmedinmi insilüne peki 50 lil 200 ün üstünde çıkarsa 100 lük yapmıyorlar bile değerlerin çok yüksek diyetle düşmez gibi geldi ama tabiki korkutmak istemem. 100 lükte 4 değer var diğerleri kaç çıktı

ay evet yaa kan çekiyor izmire geldiğinde özellikle görüşmek isterim seninle güzel meleğinlee

zaten geçengün söyledim temmuzda kısmetse gelicem hepinizi bende görmek istiyorum çok bebişleride buluştururuz doğuştan kanki olurlarolumunekankayizsmile

Evet canım ben 1 hafta diyet yaptım bu arada o hafta içerisinde 2 kez 7 li şeker ölçümü yaptım ve 5 kez de doktorun istediği zamanlarda ölçüm yaptım ama istenilen sevyelere diyetle düşüremedik bizde inüsilin başladık şimdi 3 gün sonra tekrar ölçüm yapıp doktora gittim ve artık dozlarla oynayacağız dedi. bu pazartesi tekrar ölçüm yapıp yeni dozu öğreneceğim :) artık böyle olacak oğlum doğana kadar

Zeynepcim bende 38 de doğururum gibi geliyorum ama bakalım doktor ne diyecek

50 lık 205 100 luk ılk saat 218 sonrakı saatlerde hep dustu 4. saat elım ayagım tıtredı terledı avuclarım meger 55 e kadar dusmus sekerlı su verdıler hemen.dr dahılıyeye gıt dedı salı gunu gıdıcem .bakalım dr dıyetle duzelır dedı.ben sorunca .ınsulıne buyuk ıhtımalle gerek kalmaz dedl.dıger saatlerde onemlımı 100 lukte

kactı senın seker.olcumu senmı yaptın.

tabiki önemli diğer saatler ama zaten senn diğer değerlerinde sınırların altında yada üstünde sanırım bide dediğim gibi 50 lik 200 ün üstü çıkarsa 100 lüğü yapmıyorlar bile bence vakitkaybetmeden dahiliyeye hatta endokroloğa gitmen gerekiyor. Hamilelikte diyetle düşmediği an insülin kullanmak en iyi yöntem zaten çünkü insilün plesentadan geçmiyor ama hap plesentadan geçiyor o nedenle sadece insülinle tedavi ediliyor

Canım zeynepin de dediği gibi moralini bozmak istemiyorum ama ben 50lik yaptırdığımda 189 çıkmıştı 60 dk da da 222 çıkınca diğerlerinin düşük olması önemli olmadı diyetisyen ve endokrin uzmanına aynı anda gittim beni hemen endokrine gönderdiler az önce anlattığım yöntemle ünisilin başladı . açlık sınırı 110 tokluk 1 saat sonra ki sınır 140 olmalıymış normalde 2 saat sonra tokluk ölçülürmüş

kactı senın seker.olcumu senmı yaptın.

canım 50 lik ve 100 lük hastanede yüksek çıkınca bana bir şeker ölçüm cihazı verdiler evde onların anlattığı gibi açlık ve tokluk şekerlerimi ölçüp çizelgede yazdım ama bu arada diyette yapıyordum ve tüm değerlerin istenilen seviyeye düşmediği gözlendi

kızarmı annesi herşey onun için yakışıklı oğlun sana kızmaz.. her gün onlar için fayda her an birşeyleri gelişiyorr. bu arada karnım da dalgalanmalar başladı oğlum resmen yüzüyor gibi gıdıklıyor beni

:) benim kide dışarıdan görünüyor çok seviniyorum onu görünce ... onunla konuşunca hemen hareketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…