- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #71.701
aman canım hepsi sağlıkla zamanında gelsin :) hergün oğluma diyorum mayıstan önce gelme diye :) umarım kızmıyordur bana :)
Uf Zeynep sanki herkes sinir etmek için uğraşıyor, biz kayınvalidemlerin üst katında oturuyoruz, ev müstakil, bugün kayınpeder evime girmiş hiç kimseye sormadan en alt kata - oraya yaşam alanı yaptı ama ben ona meyhane diyorum- internet için kablo çekmiş. Ya bekle eve gelelim bi sor bu nedir yaa? Ben nefret ederim böyle evime izinsiz girilmesinden.
Annemi memleketteydi, aradım artık eve gel diye, kadının evine gelmeye hala niyeti yok, bi havalarda, kuzenine gezmeye gitmiş. Tek kızıyım, ne bir hazırlık ne bir heyecan.
Hiç kimsenin yüzünü görmek istemiyorum yaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
yaa ayyy çok duygulandımmm bizimde az kaldı acaba ilk bizden hangi melek gelcek bizden
aman canım hepsi sağlıkla zamanında gelsin :) hergün oğluma diyorum mayıstan önce gelme diye :) umarım kızmıyordur bana :)
benim içimdeki hissiyat benim ilk doğuranlardan biri olacağıma dair ama erken doğum anlamında demiyorum. Yani erken doğum riski olanlar yada premetüre bebek anlamında demedim. Benim kız toraman ya bende 36. hatada doğar benimki gibi geliyor
bende öyle hissettim zeynepcim ama şom ağızlılık yapmamak için demedim yaa zeynep birşey dicem sanaa benim yonca diye bir arkadaşım vardı onu o kdar severdimki kardeşim gibiydi ayy aynı sana benziyor buluşma resimlerin bakınca tüğlerim diken diken olduu o yüzden senle konuşunca onla konuşmuş kadar mutlu oluyorumm yoncamı çok özlüyorum ama görüşemiyoruzz
ıyı aksamlar canım senın sekerın cok mu cıktı kı ınsulın kullanıyorsun o dert bendede cıktıda.cok zor hamıleyız canımız ıstıyor yasak .ama napalım katlanıcaz 205 cıktı benımkı 100 lukte 218
bide bende izmirliyim ya kançekiyodur opuyorumnanaktan
ay evet yaa kan çekiyor izmire geldiğinde özellikle görüşmek isterim seninle güzel meleğinlee
ıyı aksamlar canım senın sekerın cok mu cıktı kı ınsulın kullanıyorsun o dert bendede cıktıda.cok zor hamıleyız canımız ıstıyor yasak .ama napalım katlanıcaz 205 cıktı benımkı 100 lukte 218
benim içimdeki hissiyat benim ilk doğuranlardan biri olacağıma dair ama erken doğum anlamında demiyorum. Yani erken doğum riski olanlar yada premetüre bebek anlamında demedim. Benim kız toraman ya bende 36. hatada doğar benimki gibi geliyor
bende öyle hissettim zeynepcim ama şom ağızlılık yapmamak için demedim yaa zeynep birşey dicem sanaa benim yonca diye bir arkadaşım vardı onu o kdar severdimki kardeşim gibiydi ayy aynı sana benziyor buluşma resimlerin bakınca tüğlerim diken diken olduu o yüzden senle konuşunca onla konuşmuş kadar mutlu oluyorumm yoncamı çok özlüyorum ama görüşemiyoruzz
ahucum sen geçmedinmi insilüne peki 50 lil 200 ün üstünde çıkarsa 100 lük yapmıyorlar bile değerlerin çok yüksek diyetle düşmez gibi geldi ama tabiki korkutmak istemem. 100 lükte 4 değer var diğerleri kaç çıktı
zaten geçengün söyledim temmuzda kısmetse gelicem hepinizi bende görmek istiyorum çok bebişleride buluştururuz doğuştan kanki olurlarolumunekankayizsmile
Evet canım ben 1 hafta diyet yaptım bu arada o hafta içerisinde 2 kez 7 li şeker ölçümü yaptım ve 5 kez de doktorun istediği zamanlarda ölçüm yaptım ama istenilen sevyelere diyetle düşüremedik bizde inüsilin başladık şimdi 3 gün sonra tekrar ölçüm yapıp doktora gittim ve artık dozlarla oynayacağız dedi. bu pazartesi tekrar ölçüm yapıp yeni dozu öğreneceğim :) artık böyle olacak oğlum doğana kadar
Zeynepcim bende 38 de doğururum gibi geliyorum ama bakalım doktor ne diyecek
50 lık 205 100 luk ılk saat 218 sonrakı saatlerde hep dustu 4. saat elım ayagım tıtredı terledı avuclarım meger 55 e kadar dusmus sekerlı su verdıler hemen.dr dahılıyeye gıt dedı salı gunu gıdıcem .bakalım dr dıyetle duzelır dedı.ben sorunca .ınsulıne buyuk ıhtımalle gerek kalmaz dedl.dıger saatlerde onemlımı 100 lukte
50 lık 205 100 luk ılk saat 218 sonrakı saatlerde hep dustu 4. saat elım ayagım tıtredı terledı avuclarım meger 55 e kadar dusmus sekerlı su verdıler hemen.dr dahılıyeye gıt dedı salı gunu gıdıcem .bakalım dr dıyetle duzelır dedı.ben sorunca .ınsulıne buyuk ıhtımalle gerek kalmaz dedl.dıger saatlerde onemlımı 100 lukte
kactı senın seker.olcumu senmı yaptın.
kızarmı annesi herşey onun için yakışıklı oğlun sana kızmaz.. her gün onlar için fayda her an birşeyleri gelişiyorr. bu arada karnım da dalgalanmalar başladı oğlum resmen yüzüyor gibi gıdıklıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?