2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy başlayacağım bu saatlere hee
bir ileri 2 geri feleğimiz şaşıyor sonra

ayy başlayacağım bu saatlere hee
bir ileri 2 geri feleğimiz şaşıyor sonra

ay evt ya ekimde bir daha geri alınacak diyor hani artık alınmayacaktı ileri geri ..ayrıca da sen meloşa bakma canım sakın bu hafta alma saatini ileriye haftaya alınacak sempatiksalakcinni

selamlar kızlar ne yapıyosunuz ne var ne yok bayadır giremiyodum oglum iyileşmedi bi türlü bugün götürdüm orta kulak iltihabı çıktı o iyileşincede ameliyat olcak of çok kötüyüm ya:sinifsinif:

özge doganda nuran hanımı tanıyomusun tatlım bugün ona götürdüm çok hoşuma gitti çok iyi bi doktora benziyo ameliyatıda o yapıcak

özge doganda nuran hanımı tanıyomusun tatlım bugün ona götürdüm çok hoşuma gitti çok iyi bi doktora benziyo ameliyatıda o yapıcak
canım yok cocuk dr.larını pek tanımam orda ben bilmiyorumkismile
ama iyidir orası genel olarak

yannış okumuş bi de yaaa 28inde cicim 28inde bu hafta değil haftaya alınacak sempatiksalakcinni

ay 28'i bu hafta diildi dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selamlar kızlar ne yapıyosunuz ne var ne yok bayadır giremiyodum oglum iyileşmedi bi türlü bugün götürdüm orta kulak iltihabı çıktı o iyileşincede ameliyat olcak of çok kötüyüm ya:sinifsinif:

geçmiş olsun ekobero, sıkma canını, sağlık için yapılıyor sonuçta

orda ne yatcan kuşum gel bizde yat sipariş ederiz hemen getirirler sempatiksalakcinni bir de kaşarlı pide yapıyorlar süper.bi de gavurdağı salatasıı cokacimcoook
cokacimcoook
aman da amannnnnnnnnnnn
ay tutmayın beniiiiiiiiiii
yok yok ben bugün kebap yimeliyim

pembik sen oranın yerini adresini bi şeyettir bana olar mı
bulunsun bende..

ekobero üzülme evet
bak iyileşecek oğluşun ameliyattan sonra bişiciği kalmıcak

ayy mart ayı da bitiyor ne güselll hihoyyyt

[COLOR="Magenta"y evt ya ekimde bir daha geri alınacak diyor hani artık alınmayacaktı ileri geri ..ayrıca da sen meloşa bakma canım sakın bu hafta alma saatini ileriye haftaya alınacak sempatiksalakcinni[/COLOR]

hehe yok bu hafta almam
geçen saatler geri alındığında bizim patronun haberi yokmuş. mesai 9 da başlıyor saat 8 de işe gelmiş
1 saat sonra biz geldik bu bir arkadaşı haşlıyor nerede kaldınız siz hep saat 10 da mı işe geliyorsunuz diye
dedik saatler geri alındı ya. diyor kim aldıkaydirigubbakcemile3
yazık adamı ailesi de uyarmamış.bende şimdi melmea nın aklına uyup geç gelmeyeyim işe sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…