Biraz çalışayım dedim ama hiiiiiiç çalışasım yok
ne var ne yok bi bakiim dedim
Yemekteyizdeki hatunlardan biri kadın satıcısı çıkmış
Saatler bu haftasonu ileri alınıyormuş sempatiksalakcinni
sizin ne tükkanınız var kız pembik ve nerede??
Aynen öle canım ama sinirlenmedende yapamadım işte ...senelerdir oturuyotum 1 gün ne kira gecikti ne bir problem oldu ama kadın dengesiz işte adamda ezik
şimdiki saate göreayy başlayacağım bu saatlere hee
bir ileri 2 geri feleğimiz şaşıyor sonra
kebapçıları var yahu
tam bizlik
ama sana uzaakk
bana yakın laelaelaelaelae
ayy başlayacağım bu saatlere hee
bir ileri 2 geri feleğimiz şaşıyor sonra
sempatiksalakcinniiyi ki bana uzak yoksa hiç çıkmazdım oradan sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
ben de gidip orada mı yatsam sempatiksalakcinni
canım yok cocuk dr.larını pek tanımam orda ben bilmiyorumkismileözge doganda nuran hanımı tanıyomusun tatlım bugün ona götürdüm çok hoşuma gitti çok iyi bi doktora benziyo ameliyatıda o yapıcak
yannış okumuş bi de yaaa 28inde cicim 28inde bu hafta değil haftaya alınacak sempatiksalakcinni
selamlar kızlar ne yapıyosunuz ne var ne yok bayadır giremiyodum oglum iyileşmedi bi türlü bugün götürdüm orta kulak iltihabı çıktı o iyileşincede ameliyat olcak of çok kötüyüm ya:sinifsinif:
cokacimcoookorda ne yatcan kuşum gel bizde yat sipariş ederiz hemen getirirler sempatiksalakcinni bir de kaşarlı pide yapıyorlar süper.bi de gavurdağı salatasıı cokacimcoook
ay 28'i bu hafta diildi dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evt cicim aynen öyle 28i haftayaaa yarın ayın daha 20si ama bakıyorum sen hızlı hızlı gidiyorsun hemencecik bitirdin ayı fisfisfis
orda ne yatcan kuşum gel bizde yat sipariş ederiz hemen getirirler sempatiksalakcinni bir de kaşarlı pide yapıyorlar süper.bi de gavurdağı salatasıı cokacimcoook
evt cicim aynen öyle 28i haftayaaa yarın ayın daha 20si ama bakıyorum sen hızlı hızlı gidiyorsun hemencecik bitirdin ayı fisfisfis
[COLOR="Magenta"y evt ya ekimde bir daha geri alınacak diyor hani artık alınmayacaktı ileri geri ..ayrıca da sen meloşa bakma canım sakın bu hafta alma saatini ileriye haftaya alınacak sempatiksalakcinni[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?