2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pembik sen oranın yerini adresini bi şeyettir bana olar mı
bulunsun bende..

tm canım sana kendi cep numaramı ve oranın numarasını da yazarım beylikdüzüne geldiğinde ararsın tarif ederim sana.. müsait olursak biz de geliriz tükkana yemek yeriz beraber ok

sus kız pembik, pide deme

o salata nasıl bişey ki?

nar ekşili falan oluyor küçük küçük domates biber salatalık maydanoz vs falan.normalde ceviz de oluyor bu salatada ama bizimkiler ceviz kullanmıyorlar bi de sıcak sıcak pat ekmek getiriyorlar yanınaaa meloş bu salata ile bandır bandır yee sempatiksalakcinni

ohh yeni uyandım, dudağım burnuma yapışmış resmen şişmiş suratım akannehir

bu ata center ne tarafta kalıyor?

canım yok cocuk dr.larını pek tanımam orda ben bilmiyorumkismile
ama iyidir orası genel olarak

yok çocuk doktoru degil benim dedigim kulak burun bogaz boşver neyse ben dogdugundan beri salih beye götürüyorum memnunum doktorumdanda belki tanıyosundur dedim

gızlaaarr ben cıkıyorum herkessssss kendıne ii baksın opuyorum cok cokkkkkk

kızlar çoksagolun geçmiş olsun dilekleriniz için benimki kalktı aglıyo gene kulagım diye onunda adını yazacamışım BERAT size teşekkür ediyo geçmiş olsun ddigiz için ben çıktım kızlar iyi akşamlar

öp o kuzuyu da bizim için

ben de yarım saatliğine çıkıyorum analar

özge sen gitme accık daha kalsempatikcinni

Yeriz beratı biz.selam soyle bızden de.Çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan

ekoberom geçmiş olsun kuzum

Kızlar ben de çıkıyorum... anneme gideceğim... İyi haftasonları herkese...

bugun yedıklerımı size yazsam barnaklarım yorulur, ne bulduysam yedım ustune 3 saat uyudum çok yorgunum şişlikten, bir çıkış lazım bana, rahatlamam lazım.

Hanımlar hepinize ii akşamlar.Guzel haftasonları............

ne mutlu size canım benim evde ilgilenecek kocam yok diye sizi de kendim gibi biliyorum, ben de akşamları girebiliyorum iş yerinden giremiyorum geçmişi oku oku bitmiyo zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…